- Poruka
- 1.447
Ma daleko im lepa kuca. Kad te nije sacekao, znaci da je laka roba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki je slobodan dok se ne dokaže suprotno..dakle samo napred ;-)Pa sta mislite da li treba da se umesam i da kvarim tu vezu,tj.
da se borim ili da sve to batalim?
mislim da treba da damo sve od sebe da resimo ovaj problem iz 2003.!
Cao narode imam jedan problem pa bi da cujem i vase misljenje.Bila sam dugo zaljubljena u jednog decka medjutim nikad izmedju nas nije bilo nista ozbiljno,a na kraju smo se i jako posvadjali,ali ipak on i dalje nije ravnodusan prema meni,a njegova devojka zna za mene i ne podnosi me,stalno me ogovara,itd...meni je jos stalo do njega,a ne znam sta on oseca.Pa sta mislite da li treba da se umesam i da kvarim tu vezu,tj. da se borim ili da sve to batalim?
Ne može da se pokvari nešto što je čvrsto.
Eto koliko su ljudi pre desetak i vise godina bili posteniji i odgovorniji, danas bi se bez razmisljanja cura kresnula s tim tipom i skinula ga drugoj ribi, a nekad su se dvoumile.Cao narode imam jedan problem pa bi da cujem i vase misljenje.Bila sam dugo zaljubljena u jednog decka medjutim nikad izmedju nas nije bilo nista ozbiljno,a na kraju smo se i jako posvadjali,ali ipak on i dalje nije ravnodusan prema meni,a njegova devojka zna za mene i ne podnosi me,stalno me ogovara,itd...meni je jos stalo do njega,a ne znam sta on oseca.Pa sta mislite da li treba da se umesam i da kvarim tu vezu,tj. da se borim ili da sve to batalim?
Svaki je slobodan dok se ne dokaže suprotno..dakle samo napred ;-)
Naravno kroji svoju srecu ,pokazi da si bolja i neponovljiva,priusti mu all inclusive nezaboravni tretman<3Cao narode imam jedan problem pa bi da cujem i vase misljenje.Bila sam dugo zaljubljena u jednog decka medjutim nikad izmedju nas nije bilo nista ozbiljno,a na kraju smo se i jako posvadjali,ali ipak on i dalje nije ravnodusan prema meni,a njegova devojka zna za mene i ne podnosi me,stalno me ogovara,itd...meni je jos stalo do njega,a ne znam sta on oseca.Pa sta mislite da li treba da se umesam i da kvarim tu vezu,tj. da se borim ili da sve to batalim?
xixi tripovali neki da je moj klon