DA LI TREBA KVARITI TUDJU VEZU?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao narode imam jedan problem pa bi da cujem i vase misljenje.Bila sam dugo zaljubljena u jednog decka medjutim nikad izmedju nas nije bilo nista ozbiljno,a na kraju smo se i jako posvadjali,ali ipak on i dalje nije ravnodusan prema meni,a njegova devojka zna za mene i ne podnosi me,stalno me ogovara,itd...meni je jos stalo do njega,a ne znam sta on oseca.Pa sta mislite da li treba da se umesam i da kvarim tu vezu,tj. da se borim ili da sve to batalim?

Koliko su zene nekada cudne, i mislim da uzivaju da lazu sebe!
Cesto cujem neke slicne probleme.............i jedino sto imam srca u tim situacijama da uradim jeste da slegnem ramenima, jer da je ona mogla i znala bilo sta da uradi, uradila bi, borila bi se i osvojila..............a ne kao fora, necu da im rasturim vezu, pazi ti to:lol::lol::lol:

ja bi ti rekla oodgovor na ovo pitanje,,da ne trebas se mesati izmedju njih, ne kvari im nista, ne gresi se,,jer on da hoce tebe raskinuo bi sa njom i tebe trazio i tacka.
Ti si mlada cini mi se, cim pitas tako nesto... ne iskusna i ne zrela... ali ok sto pitas,,, moj odg, je NE...
Pusti to kraju i zivi zivot, nacice se neki koji ce se boriti za tebe.

Cao narode imam jedan problem pa bi da cujem i vase misljenje.Bila sam dugo zaljubljena u jednog decka medjutim nikad izmedju nas nije bilo nista ozbiljno,a na kraju smo se i jako posvadjali,ali ipak on i dalje nije ravnodusan prema meni,a njegova devojka zna za mene i ne podnosi me,stalno me ogovara,itd...meni je jos stalo do njega,a ne znam sta on oseca.Pa sta mislite da li treba da se umesam i da kvarim tu vezu,tj. da se borim ili da sve to batalim?
Eto koliko su ljudi pre desetak i vise godina bili posteniji i odgovorniji, danas bi se bez razmisljanja cura kresnula s tim tipom i skinula ga drugoj ribi, a nekad su se dvoumile. :aha:

- - - - - - - - - -

Svaki je slobodan dok se ne dokaže suprotno..dakle samo napred ;-)

Wow, Skorpijamaja, a bas sam je se nedavno setio. :rumenka: :D

Niko ne moze pokvariti vezu ako valja....ako ne valja, najlakse je reci kako je krivac neko treci.

- - - - - - - - - -

Lazem....meni je njegova najbolja drugarica od detinjstva pokvarila......slagala ga nesto.
Al eto znaci da mi nije dovoljno verovao.....tako da opet u pravu sam kvar mora da postoji.

Naravno kroji svoju srecu ,pokazi da si bolja i neponovljiva,priusti mu all inclusive nezaboravni tretman<3

Back