Da Li Treba Imati Vise od 3 Devojke Odjednom?

Koliko devojaka odjednom je ok

• 5 i vise

• 3 i vise

• 2 - jedna ko nijedna

• samo jedna

• bez devojaka - samo sport i studentkinje fon-a

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
meni ne treba vise od pola
znaci sise i dupe
glavu ne mora da ima

UAAA!!! :thumbdown: To je otprilike ona definicija žene po kojoj je to izraslina...

@DERER: Izvini koji to Arapi? Znaš li da je kralj Maroka (inače frajer do bola, ako mene neko pita za "skromno" žensko mišljenje) ukinuo šerijatsko pravo? To znači da je i Maroko na putu da postane sekularna država, isto kao Turska koja je BTW puna Ataturkovih spomenika, štaviše, na svakoj novčanici je njegov lik...

Nema potrebe...dovoljna je i jedna... Pa kad dosadi, kud koji...i onda dođe druga...i tako... Jes da smo bili 500 god pod turcima, al evo majka nam je rekla za Tursku...

Mada Turci nisu Arapi ali to je offtoppic. Ataturk ne samo da je ukinuo šerijatsko pravo u Turskoj, nego ga je zabranio. Znači, nema više fesova i feredža, nema ograda oko dvorišta viših od 1m, nema poligamije... Ono za latinicu umesto arapskog pisma, uvođenje obavezog prezimena... (njegovo znači Otac Turske) i ostale reforme nisu za ovu temu. A i u Indoneziji i ostalim azijskim dominantno muslimanskim zemljama su žene sve glasnije i sve su bliže ukidanju poligamije... Dakle, ne morate, dragi forumaši, da žurite sa prelaženjem u islam. :lol:

ZA MODA: Nadam se da ovo neće biti svhaćeno kao spam, ja mislim da nije jer su arapske, zapravo muslimanske zemlje navedene kao primer za poligamiju (konkretno poliginiju) a ja sam, u skladu sa svojim saznanjima od pre par dana taj njihov primer samo opovrgnula.

Poslednja izmena:

Back