gost 346714
Veoma poznat
- Poruka
- 14.726
Moje komšije su tolerisale mene, kada sam imao svojih ludorija
A oni su svi mirni ljudi i nikad nisam imao problema sa komšijama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne tolerisem kerove i decu, uvek prave neke pizd*rije. ne moze da se zivi od neandertalaca.
Ja zivim pored zatvora skoro,znam na sta mislisAl se raspisa buhahah
Ima i kod mene jedna takva nesretnica. Najbolje i jeste kada nije tu. Ne trpi ni dete, ni roditelje (koji joj pomažu), a ni sebe samu ne trpi... paćenica...
Kada je tu, mnogo je navalentna, jedna od onih kojima stalno nešto treba (šećer, kafa, prevoz do prodavnice, prevoz do švalera, prevoz do muža u Mitrovici ju nou vot aj min).
Lepo to odhebeš jednom i neme više da te cimaju (dobro pokušaće još par puta, moraš biti dosledan).
A da: ogovaraće te do besvesti, al zabole te. Msm, ta će početi sa opanjkavajem kad-tad, tako da bolje odmah i da ti ne traći dragoceno vreme za badava.
Priznaj da podvikneš i na one mlađe![]()
Generalno, klinci su ok da se razumemoali te raspuštene, divlje klince (kojih je izgleda sve više i više
) ne mogu da podnesem.
Tako im i kažem. I njima i njihovim majkama.Dalje od mene iš. Nemam ja živaca to da gledam, ni da slušam.
![]()
Ja sa 90% ljudi u zgradi ne govorim. Kombinacija faktora i razloga.
Iznad mene ima neki lik sa rojem male dece koja vole da igraju fudbal po stanu. MM pizdi, ja ga smirujem. Jednom je iznapusavao komsiju (caleta te dece), a lik samo slegne ramenima, u stilu: "veruj mi, meni je gore, ne znam sta da radim sa njima".
I tako...
A on i njegova deca su jos dobri u odnosu na lose odnose sa nekim od komsija.
Eh treba dici lenjo dupe i izvesti.......
For a je sto ja kod komsija nikad ne bih presao preko komsinice...kontam da je mog komsije zena svetinja...kao sto je meni moja...to se ne radi...eto...
Како шта да ради? Па да их изведе негде, деца подивљала од вишка калорија.