Da li tolerisete svoje komsije i preko cega nikada ne biste presli?

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Al se raspisa buhahah :zcepanje:

Ima i kod mene jedna takva nesretnica. Najbolje i jeste kada nije tu. Ne trpi ni dete, ni roditelje (koji joj pomažu), a ni sebe samu ne trpi... paćenica...

Kada je tu, mnogo je navalentna, jedna od onih kojima stalno nešto treba (šećer, kafa, prevoz do prodavnice, prevoz do švalera, prevoz do muža u Mitrovici ju nou vot aj min :zcepanje:).

Lepo to odhebeš jednom i neme više da te cimaju (dobro pokušaće još par puta, moraš biti dosledan :lol:).

A da: ogovaraće te do besvesti, al zabole te. Msm, ta će početi sa opanjkavajem kad-tad, tako da bolje odmah i da ti ne traći dragoceno vreme za badava.

Priznaj da podvikneš i na one mlađe :zper: :zcepanje:

Generalno, klinci su ok da se razumemo :cool: ali te raspuštene, divlje klince (kojih je izgleda sve više i više :sad2:) ne mogu da podnesem.

Tako im i kažem. I njima i njihovim majkama. :cool: Dalje od mene iš. Nemam ja živaca to da gledam, ni da slušam. :manikir:
Ja zivim pored zatvora skoro,znam na sta mislis :mrgreen: Slazemo se u svakoj reci ja i ti izgleda! P.S.Likusa je mogla ziveti u ns,i ne raditi nista,ali jbg nije joj dao djavo mira.

Ja sa 90% ljudi u zgradi ne govorim. Kombinacija faktora i razloga.

Iznad mene ima neki lik sa rojem male dece koja vole da igraju fudbal po stanu. MM pizdi, ja ga smirujem. Jednom je iznapusavao komsiju (caleta te dece), a lik samo slegne ramenima, u stilu: "veruj mi, meni je gore, ne znam sta da radim sa njima".

I tako...

A on i njegova deca su jos dobri u odnosu na lose odnose sa nekim od komsija.

Ja sa 90% ljudi u zgradi ne govorim. Kombinacija faktora i razloga.

Iznad mene ima neki lik sa rojem male dece koja vole da igraju fudbal po stanu. MM pizdi, ja ga smirujem. Jednom je iznapusavao komsiju (caleta te dece), a lik samo slegne ramenima, u stilu: "veruj mi, meni je gore, ne znam sta da radim sa njima".
I tako...

A on i njegova deca su jos dobri u odnosu na lose odnose sa nekim od komsija.

Како шта да ради? Па да их изведе негде, деца подивљала од вишка калорија.

Како шта да ради? Па да их изведе негде, деца подивљала од вишка калорија.

Ma ne znam sta rade, mali trce kao slonovi, ruzno mi je to da kazem za decu, ali bas se jako cuje, ne znam zasto (mozda nemaju tepihe?) Cuje se kako mali lupa loptu u sred stana i juri. A Kalemegdan im tu blizu, usce, parkova ima i sl. Ne znam sta se desava, kao sto rekoh, ne komuniciram sa komsijama preterano, ne znam o cemu je rec.

Back