Да ли то нама случај Лечић говори да је наша елита на нивоу лова на вештице?

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Ауторска тема
Најновије бојкотовање Српске елите против Лечића на фестивалу почиње да личи на оно Француско друштво када је био Лов на вештице и и када су мимо суда сам народ узимао правду у своје руке.
Српски глумци и редитељи би да суде и без доказа и мимо суда?
Ово је црвени аларм за Српско друштво коме су тренутно ријалитији на ТВ-у репер у понашању.
Да ли требамо ићи овим путем?
И на самом крају да смо верници плашили би се а Божијих речи које гласе
КАКО ДРУГОМ СУДИШ ТАКО ЋЕ ТЕБИ БИТИ СУЂЕНО.

Ауторска тема
Најновије бојкотовање Српске елите против Лечића на фестивалу почиње да личи на оно Француско друштво када је био Лов на вештице и и када су мимо суда сам народ узимао правду у своје руке.
Српски глумци и редитељи би да суде и без доказа и мимо суда?
Ово је црвени аларм за Српско друштво коме су тренутно ријалитији на ТВ-у репер у понашању.
Да ли требамо ићи овим путем?
И на самом крају да смо верници плашили би се а Божијих речи које гласе
КАКО ДРУГОМ СУДИШ ТАКО ЋЕ ТЕБИ БИТИ СУЂЕНО.

НАСЛОВ ИНФОРМЕРА

' ПРАВДА ЗА ЛЕЋИЋА '

ЕКСУЗЛИЗИВНО ИНТЕРВЈУ

ТУТКЕ И ЧАЛМЕ

СА ТУНГА ТИНГА ЗАБАВА

' А ЗА ГОСПОЖУ ДВОЈЦА ОД 18 + '

Zrtva ovde ima prezime koje ne izaziva samilost kod vecinskog dela naseg drustva, a jos na to je i zena. Tako da zbog vere da je to bice zrtva jedan ogroman ili ti vecinski broj lljudi bi morao da srusi svoj unutrasnji pogled na svet u kome zena nesrpskog prezimena ne moze da bude silovana od strane jednog Branislava. I sve to govori javno iz neke tamo amerike koja nas je bombardovala...Ne voli nase drustvo i nasu zemlju, a pitanje je da li uopste i navija za Noleta. Ne bi cudilo da je i za zute....

Zrtva ovde ima prezime koje ne izaziva samilost kod vecinskog dela naseg drustva, a jos na to je i zena. Tako da zbog vere da je to bice zrtva jedan ogroman ili ti vecinski broj lljudi bi morao da srusi svoj unutrasnji pogled na svet u kome zena nesrpskog prezimena ne moze da bude silovana od strane jednog Branislava. I sve to govori javno iz neke tamo amerike koja nas je bombardovala...Ne voli nase drustvo i nasu zemlju, a pitanje je da li uopste i navija za Noleta. Ne bi cudilo da je i za zute....

Realno me Lečić nimalo ne interesuje, ni kao čovek ni kao član partije otkako je puzao po bini i kreveljio se tokom postdevetomartovskih demonstracija za oslobađanje Vuka i Dane.
Ali ako je prošao detektor laži, onda je logično da se čovek upita - da li su osobe (dakle ne samo Štajnfeldova, ima tu i čistih Srpkinja) koje ga optužuju prošle isti?
Živimo u vreme kad je lov na veštice jedna od najpopularnijih zabava ljudi koji sebe (gle čuda!) vole da nazivaju "progresivnim" i "mislećim" a u stvari se samo povode za gomilom.
Infantilno ponašanje dostojno tinejdžera koji viču "ja sam poseban/na", pa se onda svi obuku jednako, govore jednako, prve ista sranja...
Pozorište je nekad bilo avangarda, pokretalo je ljude da uključe mozak. Policija je била та која је zabranjivala predstave i izbacivala članove žirija.

Nepostoji to "prosao ili nije prosao" detektor lazi... Detektor samo sluzi kao pomocno sredstvo da se uvidi na koju stranu istraga treba da ide. Ne saopstavaju se njegovi rezultati koji niti su validan dokaz niti su izriciti... Na kraju se uvek svakome saopsti da je "prosao", a onda se voline kao Lecic zalete i misle da su slagali nekakvu spravu istine ... Na poligrafu su uvideli na koja pitanja on ima reakciju,uvideli su sta je slagao, ali bez obzira na to, to nikako ne moze biti nesto sto je korisno za podizanje optuznice niti moze biti bilo kakav dokaz... Tuzioastvo smatra da nije prikupilo dovoljno dokaza(tuzilastvo se ne obazire na poligraf) za podizanje optuznice,... I tu je kraj... A ja ne samo da verujem u Danijelinu pricu, vec i u pricu one Bosanske glumice koja je imala problema sa njim...

(...) Tuzioastvo smatra da nije prikupilo dovoljno dokaza(tuzilastvo se ne obazire na poligraf) za podizanje optuznice,... (...)
Не изврћи! Тужилаштво није одбацило пријаву против Светог Леке због недостатка доказа, већ је надлежно тужилаштво ван сваке разумне сумње установило да је светитиљ невин.
То је веома битна разлика!

Не изврћи! Тужилаштво није одбацило пријаву против Светог Леке због недостатка доказа, већ је надлежно тужилаштво ван сваке разумње сумње установило да је светитиљ невин.
Nisam to znao.... Ali tuzilastvo ne sudi, moze samo da ustanovi da nema dovoljno osnova, dokaza itd...

Не изврћи! Тужилаштво није одбацило пријаву против Светог Леке због недостатка доказа, већ је надлежно тужилаштво ван сваке разумне сумње установило да је светитиљ невин.
То је веома битна разлика!
On čak ni ne negira optužbe.

Sestra Danijela kaže: "Zavukao mi je svoju prljavu ruku" a on kaže: "Uopšte nije dolazilo do seksualnih odnosa."

Nisam to znao.... Ali tuzilastvo ne sudi, moze samo da ustanovi da nema dovoljno osnova, dokaza itd...
Није тачно. Тужилаштво може да каже да је одбацило пријаву због "недостатка доказа". Али овде то није случај. Овде се ради о томе да је непобитно доказано да је пријава била лажна, јер се лажљивица фрљала датумима, па је тако казала да је силована на дан када је Св.Лека играо представу, а после представе је присуствовао солистичком концерту своје тадашње супруге. Madame Cash Only Danielle прво тврди да је силована када је имала 21 годину, а после каже да је силована када је имала 28, затим вештаци су утврдили да је снимак који је дала полицији и где се чује глас светитеља накнадно монтиран; лажљивица једном каже силована сам у ауту, други пут лаже да је било у стану, трећи пут изјави да је силована у викендици, итд.

Није тачно. Тужилаштво може да каже да одбацује пријаву због "недостатка доказа". Овде то није случај, већ се ради о томе да је непобитно доказано да је пријава била лажна, јер се лажљивица фрљала датумима, па је тако казала да је силована на дан када је Св.Лека играо представу, прво тврди да је силована када је имала 21 годину, а после каже да је то силована када је имала 28, затим вештаци су утврдили да је снимак који је дала полицији и где се чује глас светитеља накнадно монтиран, лажљивица једном каже силована у ауту, други пут да је било у стану, трећи пута изјави да је силована у викендици итд.
To i Vucicevic kaze, ali ja u to ne verujem...

To i Vucicevic kaze, ali ja u to ne verujem...
Не мораш да верујеш. Има људи који не верују да је земља округла, на пример. Има ко не верује да је Аркан убијен, већ да живи на Кипру, и слично.

Међутим, то има свој назив и зове се - сумануте идеје.

Не мораш да верујеш. Има људи који не верују да је земља округла, на пример. Има ко не верује да је Аркан убијен, већ да живи на Кипру, и слично.

Међутим, то има свој назив и зове се - сумануте идеје.
Oduvek verujem da je zemlja sfera, a ujedno ne verujem Vucicevicevim novinama... Mislim da to jedno drugo nikako ne potire, vec je u skladu...

Није тачно. Тужилаштво може да каже да одбаци пријаву због "недостатка доказа". Овде то није случај, већ се ради о томе да је непобитно доказано да је пријава била лажна, јер се лажљивица фрљала датумима, па је тако казала да је силована на дан када је Св.Лека играо представу, прво тврди да је силована када је имала 21 годину, а после каже да је то силована када је имала 28, затим вештаци су утврдили да је снимак који је дала полицији и где се чује глас светитеља накнадно монтиран, лажљивица једном каже силована сам у ауту, други пут лаже да је било у стану, трећи пут изјави да је силована у викендици, итд.
Možda je više puta nasrtao

Nepostoji to "prosao ili nije prosao" detektor lazi... Detektor samo sluzi kao pomocno sredstvo da se uvidi na koju stranu istraga treba da ide. Ne saopstavaju se njegovi rezultati koji niti su validan dokaz niti su izriciti... Na kraju se uvek svakome saopsti da je "prosao", a onda se voline kao Lecic zalete i misle da su slagali nekakvu spravu istine ... Na poligrafu su uvideli na koja pitanja on ima reakciju,uvideli su sta je slagao, ali bez obzira na to, to nikako ne moze biti nesto sto je korisno za podizanje optuznice niti moze biti bilo kakav dokaz... Tuzioastvo smatra da nije prikupilo dovoljno dokaza(tuzilastvo se ne obazire na poligraf) za podizanje optuznice,... I tu je kraj... A ja ne samo da verujem u Danijelinu pricu, vec i u pricu one Bosanske glumice koja je imala problema sa njim...
"Verujem", dakle smatram da nešto postoji ili se desilo iako nemam dokaza za to.
Ja verujem u šta verujem, ali mogu da tvrdim samo ono što vidim.
Ovde vidim da se neko proziva za dela koja je učinio pre X godina, a koja su i tad bila kažnjiva i verovatno i dokaziva, da su odmah prijavljena.
Zašto sad? Zato što je "mee too" popularan? Ili zato što to nekoj političkoj opciji odgovara?

"Verujem", dakle smatram da nešto postoji ili se desilo iako nemam dokaza za to.
Ja verujem u šta verujem, ali mogu da tvrdim samo ono što vidim.
Ovde vidim da se neko proziva za dela koja je učinio pre X godina, a koja su i tad bila kažnjiva i verovatno i dokaziva, da su odmah prijavljena.
Zašto sad? Zato što je "mee too" popularan? Ili zato što to nekoj političkoj opciji odgovara?
Kojoj opciji odgovara

Afera je potegnuta kad Lečić još nije bio vaš

Meni to sada deluje kao sukob vlasti i opozicije jer je Lečić bio na Pinku.

676.jpeg

Kojoj opciji odgovara

Afera je potegnuta kad Lečić još nije bio vaš
Koji sad "naš"?
Živim u Nemačkoj, od ubistva Đinđića pojma nemam šta se dešava u našoj politici.
Je li moguće da ste vi ljudi toliko ostrašćeni, da svakog čije se mišljenje ne poklapa sa vašim odmah svrstavate u neke koševe, neprijatelje... E vidiš, upravo takvo razmišljanje je preduslov za lov na veštice, preduslov za ukidanje demokratije, preduslov za svako sranje koje može da se dogodi.
I bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaš, sa takvim razmišljanjem i postupanjem ti si taj koji podržava i održva sva sranja koja se u našoj zemlji dešavaju, kao i @komšija kad udari sarkastičan komentar o jul-u...
Vi ćete uvek birati diktatore i onda pišati krv dok ih ne sklonite i ne dovedete neke nove diktatore...

"moja" Nemačka....
Svejedno, misli šta hoćeš. Kako misliš, tako ćeš i živeti
Nisi li u gorepomenutoj radio drami napisao da živiš u Nemačkoj.

Možda si uspeo da pobediš mejnstrim, i umesto Vučića podržiš Đilasa, ali sumnjam da si takav kapacitet

Back