da li to definitivno smeta muskarcima...

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Postojimo mi nepopravljive zene kad je u pitanju neko do koga nam je veoma stalo...Kazu tako eto strucnjaci na temu tih musko-zenskih odnosa da zena gresi sto vremenom svojim ponasanjem postaje kao majka muskarcu s kojim zivi sto vas pocinje da nervira...Elem...mnoge od nas ce npr videvsi da ceo dan nije jeo..pokusati da ga na to nateraju...moleci ga da sedne za sto i ruca...ili ako je vreme hladno a on krenuo bez jakne trcati za njim iutopliti ga...ili neka druga vrsta pomoci ne znam vec sta...Jeste li alergicni na to titranje cak i ako je umereno i vise vas pali neka koju briga za sve...ne uzbudjuje se ni oko cega extra...

Cuj realno je da u svemu treba imati meru. Jedno je kad partneri vode brigu jedno o drugom sto je normalno i krajnje pozitivno, a drugo je kad jedno drugo guse i smaraju. Jedan korektan odnos pun uzjamnog postovanja , paznje, brige za ono drugo i razumevanja je nesto sto svima prija bez obzira na pol.
E sad ono, gde si bio , sta si radio, zasto si opet usao na cist tepi sa prljaviom cizmama iz lova, zasto si uveo kera u kucu, joj dlake od kera svud po autu, zasto ne pamtis gde ostavljas stvari ( a ona uredno vitla pajalicom, usisivacem i pretutri sve po mojoj radnoj sobi) ponekad me stvarno nervira.

Cuj realno je da u svemu treba imati meru. Jedno je kad partneri vode brigu jedno o drugom sto je normalno i krajnje pozitivno, a drugo je kad jedno drugo guse i smaraju. Jedan korektan odnos pun uzjamnog postovanja , paznje, brige za ono drugo i razumevanja je nesto sto svima prija bez obzira na pol.
E sad ono, gde si bio , sta si radio, zasto si opet usao na cist tepi sa prljaviom cizmama iz lova, zasto si uveo kera u kucu, joj dlake od kera svud po autu, zasto ne pamtis gde ostavljas stvari ( a ona uredno vitla pajalicom, usisivacem i pretutri sve po mojoj radnoj sobi) ponekad me stvarno nervira.
u pravu si, to je sasvim glupo ponasanje koje nema apsolutno nikakvu svrhu osim da podize tenzije u kuci
vikanjem se nece ponistiti nista sto se desilo,
ona ce se osjecati bolje nakon vikanja jer te je bar prekorila te ima osjecaj da je uradila bar nesto, a ti ces biti iznerviran jer znas da je njeno ponasnje potpuno besmisleno,
i jeste
promjene se postizu djelima, ne praznim rijecima i podizanjem glasa

sledeci put kada nisi kuci, ona treba da ide svojim poslom i zivi svoj zivot bez obzira na to gdje si ti i sto radis,
te kada i kako planiras da udjes kada stignes doma i sto bi/koga htio da zateknes tamo
sledeci put kada udjes prljavim cizmama na tepih, ona umjesto da vice, treba da ti da da taj tepih i operes, a ti treba da prihvatis odgovornost za prljanje buduci da si dovoljno odrasla i pametna osoba da razumijes uzrocno posledicne zakone i prihvatis njihovu neporecivost
ili naucis da se izuvas
sledeci put kada uvedes psa u kucu, trebas i da preuzmes odgovornost za njegovo ponasanje, buduci da si od vas dvoje ti taj koji je homo sapiens, te ocistis njegov nered
ubuduce ona ne treba da zalazi u tvoju sobu
vec da zivi odvojeno i dodje da se seksa sa tobom iskljucivo onda kada si je sam sredio, onako kako te mama nije naucila da radis, tako da nema na sto da prigovori

Postojimo mi nepopravljive zene kad je u pitanju neko do koga nam je veoma stalo...Kazu tako eto strucnjaci na temu tih musko-zenskih odnosa da zena gresi sto vremenom svojim ponasanjem postaje kao majka muskarcu s kojim zivi sto vas pocinje da nervira...Elem...mnoge od nas ce npr videvsi da ceo dan nije jeo..pokusati da ga na to nateraju...moleci ga da sedne za sto i ruca...ili ako je vreme hladno a on krenuo bez jakne trcati za njim iutopliti ga...ili neka druga vrsta pomoci ne znam vec sta...Jeste li alergicni na to titranje cak i ako je umereno i vise vas pali neka koju briga za sve...ne uzbudjuje se ni oko cega extra...

mislim da svako lice starije od 18 godina (a i raelno mnoOOOOOgo mlađe) može samo o sebi da se brine
takve stavri savko sebi nek servisira
nisamo imao mama-devojke... nije da bi me ni nervirao, al ono...

i kako se, ZABOGA; postaje strucnjak za M-Ž odnose

nisam imao srece ikad da imam takvu ribu, moja nijedna nije znala ni da kuva ni nista to da se brine. mislim ni ne treba, ali takvu paznju bih gotivio, ne bih je smatrao za majcinsku kao, bilo bi mi bas cool da me neko pita hocu li da jedem i da je jelo na stolu, samo tesko je to danas naci ybg.

Mislim da se varaš, ima ih itekako, među svim načinima da se od muškarca iskamči beba izigravanje mame poput gore opisanog je jedno od češćih i ljigavijih.

Ja mislim da za se za takav "trik" koriste druga sredstva. U svakom slučaju ništa lepše od žene koja pokazuju suptilnu brigu za svog supruga i decu naravno, ali prošla su vremena tih žena koje su bile osnova i stub porodice

nekontrolisano brbljanje definitivno smeta svakom, i zenama i muskarcima pa i zivotinjama, flori i fauni, uhu grlu i nosu i celoj galaksiji, sbvi u horu vriste let me out of here!

Мајка је једно, супруга је друго. На жалост већина мушкараца траже маму у женама и њима прија то титрање као што доста жена траже мужа налик свом оцу. То није добро. Е сад, зависи и од жене како ће да покаже ту брижност и пажњу. Има начина да све то функционише лепо и без ''мама, тата'' фазона.

pa lepo je brinuti o nekome ali ne kao mama, treba imati meru, tj ne postavljati se prema njemu kao da je malo dete, jer mame uvek vise paniche i brinu, to je normalno, i sklone su da se ponasaju prema svom odraslom detetu kao da je jos uvek beba.a to je sasvim pogresno kad je u pitanju zena.
ja smaram za sve vezano za kola, vezivanje pojasa, voznja u alkoholisanom stanju i tako, tu sam bas ispirac mozga, imam neku fobiju od saobracajki...
ne dajem savete u toku voznje i kako da vozi, sto se tice toga pametna sam zena iako bih svake druge sekunde nesto rekla .:mrgreen:

Poslednja izmena:

Treba da se brine kao sto bih se ja brinuo

pa lepo je brinuti o nekome ali ne kao mama, treba imati meru, tj ne postavljati se prema njemu kao da je malo dete, jer mame uvek vise paniche i brinu, to je normalno, i sklone su da se ponasaju prema svom odraslom detetu kao da je jos uvek beba.a to je sasvim pogresno kad je u pitanju zena.
ja smaram za sve vezano za kola, vezivanje pojasa, voznja u alkoholisanom stanju i tako, tu sam bas ispirac mozga, imam neku fobiju od saobracajki...
ne dajem savete u toku voznje i kako da vozi, sto se tice toga pametna sam zena iako bih svake druge sekunde nesto rekla .:mrgreen:

potpisujem :ok:

@tema postoje i takvi muskarci... Zivim s 1 od njih. Inace, ne smeta mi, simpaticno mi je, sve dok bas ne pretera, pa moram da objasnjavam koliko godina imam, ali to se desava vrlo retko

:rotf: Tesko zabu u vodu naterati

naravno da postoje muskarci koji u zenama traze mamu, jer su nesposobni ili lijeni da sami o sebi brinu. oni i nadju zenu da bi im prije svega olaksala zivot i brinula o onim "nebitnim" stvarima u njegovom zivotu. da mu operes robu, opeglas, spremis u ormar, ako negdje putuje, moras jos i da ga spakujes. jer ga nije mama naucila da to radi sam,on ce, bozemoj, naci zenu koja ce nastavit tamo gdje je ona stala.
a kad zagusti, ona ce ga tjesiti i uvjeravati kako je on sposoban i pametan i za sve neuspjehe u njegovom zivotu krivi su drugi.
nadam se da je ovakvih muskaraca sve manje. ali da ih ima, ima ih. pogotovo na ovom nasem balkanu.
a pozdravljam sve emancipovane i samosvjesne muskarce.

Док се није родило прво дете моја жена ме је третирала баш као да ми је мајка и то ми је врло брзо почело сметати. Ужасно сам се осећао тада. И поред тога што сам јој говорио да се тако не понаша наставњала је. Ваљда је то женама у генима мислио сам тада. :(
Кад је дошло прво дете то је све углавном престало. Кад је дошло друго дете више нема времена за такво понашање према мени. :cool: :super:
Слично искуство има и мој кум. За друге не знам.
Мој закључак следи: Имајте децу да бисте избегли такве ситуације.

Back