I privatnu ordinaciju sa sve stolicom u njoj...Imas li i neku dobru medicinsku sestricu?
Ih bre dačo, sve si pokvario.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I privatnu ordinaciju sa sve stolicom u njoj...Imas li i neku dobru medicinsku sestricu?
Čekaj... polako..... kako stojiš sa kažiprstom? Je l' ga pažljivo gurneš međ' zube?![]()
E ti zubari...![]()
jok mene. svaki prvi put mi je bio meleman...![]()
Ma ja ipak mislim da vas je prvi put bar jednom bolelo, inače to ne bi bilo to..... ono..... što kažu.........
"Mene nikad prvi put nije bolelo... a imala sam više prvih puti..."
Da li te je ostao neki zdrav zub?, treba nekda i da se udsaš i decu da gajiš draga !Ne idem vise kod tog zubara...kaijes tu, tu, tu i tu, pa kolji...e neces vise bato...
Ti nisi više nevina, jel da ?i kad se osečaš prvi put kao da ti zub intimno vade, zadovoljan si sto ne znas zasto ti bar jednom od prvih puta nisu dali anesteziju, koju ni tad prvi put ne osečaš...intimno...ovaj...da...
uh, uzasno me bolelo....alaj sladak bol :cool
Olja, da li si ti to pokušala još jedan put! Sladak bol stoji u tebi jer ti si žena!!!
Ma ne... samo je vrlo vrlo lijepa i zgodna
Brate, ja sam "muzjak", stomatolog, i pricam o vadjenju zuba. O cemu ti pricas?
Ne secam se, bilo je davno. Mislim da je bolelo i vrlo sam se intimno osechala.![]()
Da li te je ostao neki zdrav zub?, treba nekda i da se udsaš i decu da gajiš draga !