Da li su žene kao i vino?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavisi od mentalnog sklopa, nekako mlađe jesu zategnutije i prosto lepše nego starije, koža je lepša, itd... Sve to stoji, ali isto tako pre godinu dana sedim sa jednom od 19 godina i prosto pitam sam sebe "koji meni k ovo treba?", jer sam istrošio poslednje atome snage slušajući neke stvari koje su njoj kao vau, a mene to toliko ne zanima da mi je srčani zalizak stao dok sam slušao na par sekundi jedno pe-šes puta... Dok sam sa devojkom starijom od mene četiri godine imao fenomenalnu konverzaciju, što me i privuklo jako.. Ok, ima neku boru više, vide se godine prosto, ali isto tako mi je bilo prijatnije sedamdeset tri puta.
Sa takvima nema puno priče.Ako hoće da daju, neka daju, pa ćao.Za drugo i nisu.Šta će pametan i zreo muškarac sa nekom tiktok klinkom?Evo, ja radim pored gomile žena, raznih, neke su dobre milfare, neke su još bolčje klinke, alki kad ih čujem o čemu pričaju, kad čujem da pevuše "pesme" ovih autotune izvođača koje veze sa vezom nemaju, džaba im te utegnute savršene guze.Takvu imam i kod kuće koja neće da me smara nezrelim glupostima, a mogu da je punim gde god i kad god hoću.

Temu nisam čitala osim naslova i poslednjih postova.
Moj post se odnosio na tvoje sveobuhvatno pisanje nezavisno od tema, bogatašu moj.:cool:
I moje životno iskustvo mi kazuje da si papučić koji svoj bes iskaljuje ovde.
Лоше ти је животно искуство јер си на првом кораку пала. Овде нема ни речи о том искуству него о суровој сујету!
Погодило те је моје писање у центар а могу бити три разлога?
Нећу у њима јер си већ изгубила контролу.

Можеш ти то слободно дефинисати како ти воља а ја кажем, умем са сујетним женама јер сте у принципу готово све такве.
За тебе ми не би требало више од пола сата разговора очи у очи! Не мислим на секс, него да ти докажем да грешиш.
Ma, ' ajde :flert:

Ovo objasni. Ne volim alkohol, ne znam karakteristike pića.
Znači li ti da vino dužim stajanjem dobija na kvalitetu, pivo se kvari istekom roka upotrebe?:huh:
Karakteristike alkoholnih pića su sledeće:I kod žena i kod muškaraca pospešuju krvotok, što kod muškaraca omogućava erekciju i ošamućenost određenog organa, takozvani "mamuran ****", a kod žena se noge mnogo lakše rašire i prime taj alat bez previše nećkanja i foliranja.Znači, obostrana korist i uživanje.

Можеш ти то слободно дефинисати како ти воља а ја кажем, умем са сујетним женама јер сте у принципу готово све такве.
За тебе ми не би требало више од пола сата разговора очи у очи! Не мислим на секс, него да ти докажем да грешиш.
Ti si spomenuo sujetu, ne ja.

Karakteristike alkoholnih pića su sledeće:I kod žena i kod muškaraca pospešuju krvotok, što kod muškaraca omogućava erekciju i ošamućenost određenog organa, takozvani "mamuran ****", a kod žena se noge mnogo lakše rašire i prime taj alat bez previše nećkanja i foliranja.Znači, obostrana korist i uživanje.
Nije to poenta.
Pročitaj post na koji se odnosi moj citat.

Да, зато што је твоја прорадила у старту!
Misli šta hoćeš.
Pišemo ovde i ti i ja.
Nađi temu u kojoj sam ponizila muški rod.

Ti u svakoj temi omalovažavaš žene, drčan si kada pišeš o; ženama, kulinarstvu, zdravstvu, politici, muzici.
Impliciraš mi sujetu, pitaš se kakvu sablju spominjem....
Protiv koga se ti ustvari boriš?
Ne da si sujetan, više si prepotentan, drčan a pomalo i.....

Misli šta hoćeš.
Pišemo ovde i ti i ja.
Nađi temu u kojoj sam ponizila muški rod.

Ti u svakoj temi omalovažavaš žene, drčan si kada pišeš o; ženama, kulinarstvu, zdravstvu, politici, muzici.
Impliciraš mi sujetu, pitaš se kakvu sablju spominjem....
Protiv koga se ti ustvari boriš?
Ne da si sujetan, više si prepotentan, drčan a pomalo i.....
Извини, погрешио сам, нема код тебе трунке сујете?
Једино што си се мало препознала у мом писању?

Taj neki teror mladosti je i doveo do ovih izoperisanih koji na strašilo liče. Normalno je da se razlikuju osobe od 20 i od 50 ali nije normalno da se bude tako površan i da se na svom unutrašnjem životu ništa ne radi. Neku sadržaj osoba mora da ima osim te svima vidljive futrole. Mladost prodje i ko je to propustio ostane kao prazna kutija i naravno da pati zbog protoka vremena.
Pa djevojka od 20 ima boru na celu.Ove botoxirane,pa to je zategnuto.

Back