Da li su zene drustvenije od muskaraca?

Ja sam do polaska u srednju skolu imala dve drugarice. Srecna vremena.

kod mene zeleznicka stanica..mala ima tajming od dolaska iz skole pa na svak dva sata jedna drugarica zamenjuje drugu, onda pravi pauzu za momka, pa onda nastavlja do duboko u noc sa onanijom na fonu sta se sve desavalo sa istim, pa u skoli, pa o novim virusima od kojih su se neki razboleli, pa sta je novo na fejsu pa... :lol: na fejsu ima nekih 500 komada frendova i sve ih zna iz reala :hahaha:

vec razmisljam da je ko onaj uzbekistanski predsednik corkiram i kazem da je luda pa da malo imam mira....:lol:

jao, sad sam se setio legende Rona Svansona

i-once-worked-with-a-man-for-three-years-and-never-got-to-know-his-name-best-friend-i-ever-had-t.jpg

myok samo par nenormalno l00dih

...na koje ja po pravilu nagazim uvek.

...pa i to spada u politiku:lol: ej bre, ratovi se vodili zbog cupi a ti tako:lol:

Jes vala...al´ to su degeni. Ja se zbog zene potukao ne bih, a kamoli rat da zapocinjem. J*be mi se, znaci idi gde mislis da ti je bolje, cao zdravo. :mrgreen:

jos jedan dokaz da politicari bez vlasti ne mogu da dodju do pice... pogledaj ove danas kreature u srbiji i reci dal imas neku drugaricu koja bi se nekom od njih podala.. :hahaha:

ako ima jedan il dvoje koji lice na nesto a i oni se posle ispostave da su pesovani :lol:

Sto brate? Vis kaki je lep... :zaljubljena:

haha5.jpg

Back