Da li su takmičenja u lepoti način objektiviranja žena?

Vidi se da si prepun hriscanske ljubavi.
Bas onako kako je Isus savetovao.

Znam da je ovo za kaznu, ali ja stvarno nisam videla veceg pasivnog agresivca i misionara, koji je pri tom nevidjeno glup, od ovog Davida.
Taj disbalans izmedju njegove zatupljenosti i potrebe da pametuje je prosto neverovatan.

Cuj, na dzelatovom panju zbog takmicenja na izboru za mis?!?

Ne pretim nikome,ja govorim kako bi bilo da je Dusanovo carstvo. Nekome smetaju moji komentari jer su svesni da su dosta gresili u zivotu i znaju da ih ceka kazna ali ne u ovom zivotu,nego sledecem.
Nisam agresivac,nego sam plagijator Bozijih reci.
I ne znam je l' ti neko mrda kavez,ako te ne zanimam ja,onda nemoj odgovarati na moje komentare ...

objektiviranje-latentnih-rezervi-l.jpg

Mozda kad si mala onda nije.Kad sam bila mala,prisustvovala sam takmicenju u mini manekenima.Meni bi bilo zabranjeno ucesce jer su moji drzali invent.Glasala sam za najlepsu i na kraju smo se popeli na binu dok su dodeljivali nagrade.To je bilo kao toddlers and tiaras,samo sto pobednica nije dobila mislim tijaru nego cvece i neku nagradu.Mozda kao devojcica da ucestvujes na takcimenjima za mis,to izgleda legalno i nista se ne krije iza toga kad si tih godina.

U vezi sa temom ne razumem pojam objektiviranja
Ako je mislio da su takmičenja za mis ništavna, u svetu show biznisa moraš da se ističeš nečim, mnogim devojkama je to ulaznica za karijeru modela i dobru udaju
Većini žena je na prvom mestu da budu lepe i da im se to i potvrdi
Zato će ova takmičenja uvek imati i svoje kandidate i svoju publiku
Lepota je uvek bila ideal u svim društvima i uvek se dobro kotira
I muškarcu je najvažnije da mu je izabranica lepa
Eto otkud sve ovo

ja bi pre pito dal to one žel da unovče svoju lepotu

znači i pre nego što se prijavi na kontest lepote i bude izložena objektiviziranju, ona u glavi ima šuške a objektiviziranje i sve što ide pride joj ne smeta tj. nešto je s čime je računala

Valjda je i tako razmisljanje i kurvee ? I kurvaa zeli svojom lepotom zaradati pare...
Sad je pitanje je l' moralno sve raditi za pare ? Rekao bih ne.

Jesu qrve...madre de dios...dajte bre ljudi...

Meni ovaj video govori samo jedno, da ljudi koji nisu prirodno predodredjeni da nešto rade zapinju iz sve snage i idu pod nož.
Kao da nizak muškarac zapne da bude košarkaš.
Određene predispozicije čovek za razne stvari mora da ima.
Ukoliko ti trebaju nove usne, nove grudi, nov ten, nova kosa, novi nokti, novi zubi...bokte, nisi za taj posao i niko te ne pravi na predmet do te osobe same koja želi da bude kao i ona koja sve to ima prirodno a ta koja ima prirodno nije kriva jer se druge peku, seku i prže pa da ukinemo modele i misice. Ranije se to znalo, znalo se ko može da bude Nikica i ko stoji kao prva, druga koja već pratilja...ja lično sa tim neman problem iako te izbore nikada nisam gledala.

Back