Da li su takmičenja u lepoti način objektiviranja žena?

то је параван за проституцију и остале комбинације везане за турај-вади

Bas tako,cak je jedna manekenka rekla da 90% manekenki skacu iz kreveta u krevet da bi dosle do 'uspeha'.
Ali niko ne zeli da prica o mracnim stranama manekenstva...

Na stranu to ali naravno da nisu objektivna jer lepota je poprilicno subjektivna stvar, ona koja se svidja tebi ne mora da se svidja i meni i obrnuto.

Da,ali takmicenje je kad vise devojaka ucestvuje u takmicenju,pobednica u lepotije je devojka koja vise pokupi glasova svojom 'lepotom'...
Ali sa druge strane mnogo je vrsta lepote, kao što je mnogo vizija sreće ...
Inace manekenstvo nosi pagansko prestavljanje zeninog tela,dosta ljudi povezuje unutrasnju lepotu sa spoljasnjom lepotom,zbog toga se i desavaju razvodi, jer eto kako oni opisuju 'izmedju nas je postojala ljubav na prvi pogled' ...
A sad sa druge strane postoje ljudi koji su svojim nesavrsenim telom dobili simpatije,to su uradili tako sto ih ljudi prvenstveno cene i postuju zbog njihovi postupaka iako nas se svidi njegova unutrasnja lepota,onda nam se svidja i njegov spoljasnji izgled. Zelim da kazem osoba nam tek postaje lepa kad je zavolimo.
To je slucaj sa Putinom.

Pa te zenske "manekenke" spavale bi i ovako sa nekim klosarima iz kraja,
bolje da spavaju sa nekim milionerom da im malo pogura karijeru ako im je vec to cilj, ako vec nece da uce skole.....

To nema nikakve veze sa ucenjem,skolom... Ne treba gledati fakultet,treba gledati rezultate... Vecina najveci bogatasa nema fakultet,a neki nemaju ni srednju skolu. To je slucaj sa Bil Gejts,Dzobs,Zakerberg,Lari Elison,Dorsi,Dzon Meki,Majkl Del,Uroz Kalu. Do skoro je zena sa najvecim iq u Americi bila striptizeta,sto govori da diplomu mozes samo da okacic na zid. Ono sto ljude cini lose su njihovi postupci.
Vecina zena se ne oblaci lepo zbog muskaraca,nego zbog zena,zene jednostvano smatraju ostale zene za konkurenciju. I te zene odlaze u manekenstvo i tako dobijaju priznanje 'lepote' krzo nagrade...

Da. Ali ipak su ti lepse voljene osobe od ostalih...
Све зависи. Некоме ко је у браку и заиста воли своју жену може баш да буде "лепша" нека друга женска према којој нема осећања, а чак није ни обајективно лепша од његове.

Све зависи. Некоме ко је у браку и заиста воли своју жену може баш да буде "лепша" нека друга женска према којој нема осећања, а чак није ни обајективно лепша од његове.

Dobro ti sad uzimas primere glupoglavih muskaraca,tj. muzeva. Vecina pametnih muskaraca smatra najlepsu osobu svoju majku,ako dobije cerku onda cerka zauzima mamino mesto. A posle cerke i majke dolazi zena. A zasto bi pametan,moralan muz gledao ostale zene?

Dobro ti sad uzimas primere glupoglavih muskaraca,tj. muzeva. Vecina pametnih muskaraca smatra najlepsu osobu svoju majku,ako dobije cerku onda cerka zauzima mamino mesto. A posle cerke i majke dolazi zena. A zasto bi pametan,moralan muz gledao ostale zene?
Ти сад узимаш Мирољубову дефиницују лепоте. Легитимно, али можда се не слажу сви и увек са том дефиницијом.

O čemu je ova tema uopšte? Ta takmičenja su uglavnom nameštena, samim tim nisu ni objektivna.Kad izaberu napr.Miss Srbije, od nje uvek bude lepša i zgodnija svaka treća devojka koju vidiš po gradu.

Objektiviranje zena na takmicenjima i to nazivati takmicenje... Zasto ne postoji takmicenje 'najpametnija zena' ?
Vidis prva ti gledas zene po ulicama,lepo pise u Bibliji 'kad je oko bolesno i covek je bolestan'

Objektiviranje zena na takmicenjima i to nazivati takmicenje... Zasto ne postoji takmicenje 'najpametnija zena' ?
Vidis prva ti gledas zene po ulicama,lepo pise u Bibliji 'kad je oko bolesno i covek je bolestan'
Šta fali gledanju ljudi po ulici? Bacim oko,treba li da žmurim?Ja ta takmičenja ukoliko ih nekad i odgledam,doživljavam kao zabavu.Samo konstatujem da to blage veze nema sa prikazom najlepše žene igde.
Imate i takmičenje o Misteru lepote (tako se valjda zove, ako se ne varam) tako da i vas razmatraju.

Šta fali gledanju ljudi po ulici? Bacim oko,treba li da žmurim?Ja ta takmičenja ukoliko ih nekad i odgledam,doživljavam kao zabavu.Samo konstatujem da to blage veze nema sa prikazom najlepše žene igde.

Ja kad govorim o lepoti,govorim o unutrasnjoj lepoti i vrsim diskriminaciju na ta takmicenja jer zasto bi neko dobijao krunu 'lepotice' ?
Lepota ne postoji. Tek nam bude neko lep kad ga zavolimo.
Ne smes da gledas na ljude kroz seksualni nacin,ako ti se to desava onda zmuri,kroz trening ces nauciti kako treba gledati na ljude...
I nemoj da gledas ove fuj takmicenja.

Ja kad govorim o lepoti,govorim o unutrasnjoj lepoti i vrsim diskriminaciju na ta takmicenja jer zasto bi neko dobijao krunu 'lepotice' ?
Lepota ne postoji. Tek nam bude neko lep kad ga zavolimo.
Ne smes da gledas na ljude kroz seksualni nacin,ako ti se to desava onda zmuri,kroz trening ces nauciti kako treba gledati na ljude...
I nemoj da gledas ove fuj takmicenja.
Ma, važi "tata"! Nego kad se već dotakosmo ove teme, možda neka od dama ili neko zna kad je takmičenje za Mistera lepote?:per:

Ma, važi "tata"! Nego kad se već dotakosmo ove teme, možda neka od dama ili neko zna kad je takmičenje za Mistera lepote?:per:

Ti imas dve opcije da budes na strani Boga ili na strani Sotone,biras sama. Ali ako odlucis gaziti po miskom polju moze biti svasta... Zato je najbolje da neko vreme provodis kuci uz citanje sveti knjiga,kad osetis da si spremna onda izadji napolje,mene su roditelji ucili da je ovaj svet pun krokodila...

Ti imas dve opcije da budes na strani Boga ili na strani Sotone,biras sama. Ali ako odlucis gaziti po miskom polju moze biti svasta... Zato je najbolje da neko vreme provodis kuci uz citanje sveti knjiga,kad osetis da si spremna onda izadji napolje,mene su roditelji ucili da je ovaj svet pun krokodila...
Jadan ti...pa dobro, ali ovi na takmičenjima barem ne liče na krokodile.

Nego na? Kako covek moze da lici na nesto drugo ako se bavi nemoralnim stvarima ? Svi ce oni/one biti jednog dana na dzelatovom panju.
Samo covek koji teoloski pismen moze shvatiti o tome sto ja pricam...
Vidi se da si prepun hriscanske ljubavi.
Bas onako kako je Isus savetovao.

Znam da je ovo za kaznu, ali ja stvarno nisam videla veceg pasivnog agresivca i misionara, koji je pri tom nevidjeno glup, od ovog Davida.
Taj disbalans izmedju njegove zatupljenosti i potrebe da pametuje je prosto neverovatan.

Cuj, na dzelatovom panju zbog takmicenja na izboru za mis?!?

Back