DA LI SU SVI MUSKARCI IDIOTI ILI SU MOJA OCEKIVANjA PREVELIKA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kojeg god muskarca da sretnem on je ili zauzet ili mu se svidjam ali ne moze da bude sa mnom trenutno.. Ponekad se pitam da li sa mnom nesto nije u redu.. I sto se nisam zaljubila vec vise od godinu dana a kamoli imala bar jednu normalnu vezu... Pisite slicna iskustva i komentare na ovo...:sad2::sad2:

Ja stvarno ne kapiram zasto je decko idiot ako je zauzet:???:, a totalno mi je nemoguce da se decku svidjas, a da ne moze da bude sa tobom....:roll:(mislim musko je, zato ne brini, problem je u njemu...)....Ovo sto si navela nema veze sa idiotima.... Ja sam vidjala i imala posla sa mnogo gorim....

Idu mi na **** vishe komentari kao shto su "SVI mushkarci su debili",to je samo dokaz da je dotichna osoba razmazhena i da ne mozhe da se izbori sa svojim problemima. ;)
E jeste...Ili"svi muškarci su isti!":roll:Ja sam imao mnooogo loših iskustava sa ribama pa opet ne kažem da su"sve iste"nego sam naleteo na Indijanke!:lol:Kao što sam rekao u jednom komentaru na ovoj temi,nema savršenih muškaraca ni žena!Kada to budu shvatile ove ćurke što sebe nazivaju"dobrim devojkama"valjda će se spustiti na zemlju i naći nešto normalno.Do tada mogu samo da kukaju ko Kalimero.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back