Meridian
Iskusan
- Poruka
- 5.263
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li decu ucite da se cuvaju zlih zena?
Apsolutno, a kakve su ostale zene majci?Svakom detetu je njegova majka najlepsa i najbolja ma kakva bila,a lose ozenjenom je i najbolja zena neodgovarajuca.
Sta ti konkretno znaci ova tema i o cemu treba da diskutujemo ovde osim da su zene zle..
Decu treba uciti da u svakom potraze dobro..svi smo mi i djavo i andjeo
To je pitanje sa milijardu odgovora.Apsolutno, a kakve su ostale zene majci?
To je pitanje sa milijardu odgovora.
poenta teme je kako majke uce svoju decu, da li ih bas uce kako ti tvrdis da treba?
- - - - - - - - - -
A ja se slazem sa tim sto pises, da li je bas tako u praksi?
Ne znam,znam samo da ja svom detetu ne bih oblikovala stavove i shvatanje zivota i ljudi na predrasudama
Ako polazimo od toga da neka majka iz svojih strahova i paranoje i ljubavi prema svom detetu,tom istom detetu uliva neke traume i predostroznosti to ce pre biti orjentisano na muski nego na zenski rod.Pazi se nepoznatih ljudi,muskaraca,ne razgovaraj sa njima,ne pustaj ih u kucu,ne uzimaj slatkise od njih itd.Pedofilija je nekako ipak rezervisana vecinom za muskarce ..ne sto posto ali..i veca je sansa da ce dete da kidnapuje muskarac nego zena.Sta mislis da li neke majke kazu cuvaj se zena kao sto je Nina?
- - - - - - - - - -
Ok, da proverimo, vazi?
Ako polazimo od toga da neka majka iz svojih strahova i paranoje i ljubavi prema svom detetu,tom istom detetu uliva neke traume i predostroznosti to ce pre biti orjentisano na muski nego na zenski rod.Pazi se nepoznatih ljudi,muskaraca,ne razgovaraj sa njima,ne pustaj ih u kucu,ne uzimaj slatkise od njih itd.Pedofilija je nekako ipak rezervisana vecinom za muskarce ..ne sto posto ali..i veca je sansa da ce dete da kidnapuje muskarac nego zena.
Ako te ne mrzi sto se mene tice slobodnoPredrasuda? Treba li da dokazujem da su zene sklonije lakoj zaradi?
A ti si se javio jer su zene zaradile na tebi ili kako..zanima me na koji nacin si bio iskoriscen ili zlostavljanNajbolje se uci iz primera, jer tada nisi pritisnut emocijama dogadjaja.
trebalo bi i neka mama da se javi ne zene koja nisu ni mame ni deca.
A ti si se javio jer su zene zaradile na tebi ili kako..zanima me na koji nacin si bio iskoriscen ili zlostavljan![]()
A zasto menjas postove koje si predhodno napisao,jel se to sramis mozda napisanogJa nisam zena i ne razmisljam na taj nacin, pa me zanima sta misle mame o drugim zenama.