Da li su stvarno zene slabiji,a muskarci jaci pol?

markoni-90

Početnik
Poruka
16
Nadam se da se ne ljutite sto sam svratio da cujem vase misljenje na temu o kojoj u poslednje vreme intenzivno razmisljam :)
Zanima me sta zene misle o ovoj podeli polova, odosno da li mislite da su muskarci jaki samo na recima. Ranije sam u pojedinim situacijama iskreno odavao postovanje zenama, ali nisam bas detaljisao u glavi. Gledam u svojoj kuci, majka kad dodje s posla sprema rucak, a otac mora da odmori, kad majka nesto radi radi sama, otac uglavnom trazi pomoc... U drustvu kad je sezona gripa drugarice malo smrkjaju, a drugari odmah pravac kod dr. Drugarice su uglavnom i mnogo bolji djaci i studenti.
Ja sam pre 15-ak dana bio bolestan u isto vreme kad i moja mladja sestra, oboje opako zaglavili na inekcijama (istim), ja zbog zuba ona ginekoloski, ja se raspadam od bolova, utrnuo, ukocena noga, a ona iz dz-a na posao kao da nista nije bilo, nikad me nije bio blam kao tad.
Da li su momci stvarno kukavice (sto naravno ni jedan ne priznaje) ili sam ja problematican?

Nadam se da se ne ljutite sto sam svratio da cujem vase misljenje na temu o kojoj u poslednje vreme intenzivno razmisljam :)
Zanima me sta zene misle o ovoj podeli polova, odosno da li mislite da su muskarci jaki samo na recima. Ranije sam u pojedinim situacijama iskreno odavao postovanje zenama, ali nisam bas detaljisao u glavi. Gledam u svojoj kuci, majka kad dodje s posla sprema rucak, a otac mora da odmori, kad majka nesto radi radi sama, otac uglavnom trazi pomoc... U drustvu kad je sezona gripa drugarice malo smrkjaju, a drugari odmah pravac kod dr. Drugarice su uglavnom i mnogo bolji djaci i studenti.
Ja sam pre 15-ak dana bio bolestan u isto vreme kad i moja mladja sestra, oboje opako zaglavili na inekcijama (istim), ja zbog zuba ona ginekoloski, ja se raspadam od bolova, utrnuo, ukocena noga, a ona iz dz-a na posao kao da nista nije bilo, nikad me nije bio blam kao tad.
Da li su momci stvarno kukavice (sto naravno ni jedan ne priznaje) ili sam ja problematican?

ovo ti je srodna tema sa ovom :

http://forum.krstarica.com/showthread.php/734090-Boy-power!

tamo se kukumavči...žene(feministkinje) naročito

pola-pola

one bolna stanja podnose nekko lakše...a M su fizički jači

Наравно да подносе лакше, вековима су навикле на мазохизам.
И наравно да су мушкарци далеко јачи, мислим на мушкарце а не на педере и метросексуалце и оне који свој мали пенис повећавају нехируршким методима (политичком функцијом, новчаником...)

Mislio sam na neka stanja bola, nisam mislio bas na obaranje ruke muskarca od 100 kg i zene od 50 kg. Stvarmo pocinjem da mislim da muskarci nekim hvatanjem na galamu skrivaju nemoc. Skoro je u drustvu drug imao operaciju ruke i kad smo se posle toga skupili svi ga pitaju kako se oseca, kako je prosla operacija i on kaze sve ok samo ga boli pa pije lekove protiv bolova i 3-4 lika u glas kazu ma sta te boli kukas kao neka zena. Moja majka cesto kaze da kad smo mi muski u kuci bolesni opsadno je stanje, a ona i sestra se ne cuju.

Žene imaju niži prag bola od muškaraca, ali se muškarci više plaše bolesti. Verovatno zato jer su evolutivno određeni za fizički zahtevnije poslove od žena, pa bolesti, koje ih čine nemoćnim i ranjivim, doživljavaju kao dramatičniju pretnju.

Ово је одлично написано, тачно тако...

Žene imaju niži prag bola od muškaraca, ali se muškarci više plaše bolesti. Verovatno zato jer su evolutivno određeni za fizički zahtevnije poslove od žena, pa bolesti, koje ih čine nemoćnim i ranjivim, doživljavaju kao dramatičniju pretnju.

Zapravo ne, žene imaju viši prag bola od muškaraca, jer su evolutivno određene da rađaju. Muški organizam taj stadijum bola ne bi preživeo.

Pa obaraj ruke s nekom zenom tako ces najlakse proveriti.obaraj ruke sa svim zenama za tacnije rezultate

- - - - - - - - - -

E bas si to napisao :lol:

U Njemačkoj su popularni boks mečevi poznatih ličnosti . Dogovori se meč ili neko nekoga izazove i kreće šou .
Imaju dva mjeseca priprema gdje ih treniraju najbolji njemački treneri .
Najinteresantniji mi je bio meč izmedju poznatog voditelja Štefana Raba koji je imao oko 100 kg i svjetske
prvakinje u boksu koja je imala oko 50 kg . U prvoj rundi je prebila voditelja kao vola .:)
Što se tiče obaranja ruku ( postoje takmičenja i u muškoj i ženskoj konkurenciji ) postoje u svijetu žene
sa kojima ni jedan naš forumaš ne bi izdržao duže od sekunde .

Zapravo ne, žene imaju viši prag bola od muškaraca, jer su evolutivno određene da rađaju. Muški organizam taj stadijum bola ne bi preživeo.

Žene imaju niži prag bola, ende. Odavno poznata stvar, nije nikakva pretpostavka.
Uobičajeno potezanje porođaja u ovakvim diskusijama je isprazna priča, zasnovana na mitu - praktično nedokazivoj pretpostavci o muškarcu koji ne može ''da preživi porođaj''.

Žene se ne plaše bolesti jer misle da u tom crtanom filmu njima ne može ništa de se desi i da će da žive 200 godina. A one koje se ipak plaše bolesti zapravo imaju stra da neće više biti lepe nego krmeljive i podbule i da neće moći da izlaze u šoping ili u noćne provode dok ne prezdrave.:aha:
Kad se razbole, neophodna im je potvrda lepote i ljubavi koja može da se dokaže samo odlaskom po brufen u dežurnu apoteku na drugom kraju grada tamo negde oko tri ujutro ili nošenje na leđima do urgentnog centra i sklanjanje nogama onih nesrećnika sa otkinutim udovima i slomljenim lobanjama da bi najbolesnija među njima hitno stigla na red.:heart:

Lafe, ovaj decak ima razmisljanje devojcice koja jos nije nasla muskarca,
pa joj je slika muskarca otac, o kome zna samo ono sto mama kaze, ali ne i sta mama oseca.
Jos nije zavisila od muskaca, pa je ubedjena da mama sve radi u kuci.

Muskarci, kako rece Laf, redje su bolesni i ako se razbole onda je uvek bio problem. Poredjenje je kao poredjenje izmedju kamena i drveta. Kamen je tvrd i pod pritiskom je otporan, ali kada se kucka pukne kao staklo, drvo je mekse i povija se dok pritisak ne poraste preko granice i tada pukne, a taj pritisak je mnogo nizi nego za kamen.
Znaci svako ima svoje granice, ali su razlicite upotrebe.

Ne znam brate kako danas neko ima taj luksuz da bude slabili ili jaci pol...

Lafe, ovaj decak ima razmisljanje devojcice koja jos nije nasla muskarca,
pa joj je slika muskarca otac, o kome zna samo ono sto mama kaze, ali ne i sta mama oseca.
Jos nije zavisila od muskaca, pa je ubedjena da mama sve radi u kuci.

Muskarci, kako rece Laf, redje su bolesni i ako se razbole onda je uvek bio problem. Poredjenje je kao poredjenje izmedju kamena i drveta. Kamen je tvrd i pod pritiskom je otporan, ali kada se kucka pukne kao staklo, drvo je mekse i povija se dok pritisak ne poraste preko granice i tada pukne, a taj pritisak je mnogo nizi nego za kamen.
Znaci svako ima svoje granice, ali su razlicite upotrebe.
uopstavanje, uopstavanje..:aha:

Žene imaju niži prag bola, ende. Odavno poznata stvar, nije nikakva pretpostavka.
Uobičajeno potezanje porođaja u ovakvim diskusijama je isprazna priča, zasnovana na mitu - praktično nedokazivoj pretpostavci o muškarcu koji ne može ''da preživi porođaj''.

Za tvoju informaciju, postoje i osnovane pretpostavke, a njih iznose vrsni znalci nauke koja se, u ovom slučaju, bavi ljudskim telom i njegovim dometima. Znači, ende tebi, nemaš pojma. :kafa:

zene su tolrentnije na bol iz razloga porodjaja. tako priroda udesila.

Back