BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Ja mislim da su jedan od najnaivnijih naroda na svetu....
A vi?
A vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vi?
Ја исто мислим да јесмо, а уз то смо и превише добри према непријатељу и то нам се обија о главу.
Зависи како коме, неком смо сами себи непријатељи, неком хрвати, муслимани, немци, американциsamo jos treba znati ko nam je neprijatelj![]()
jesmo naivni ali samo prema svome rodu.....gledam samo kako se snalazimo u inostranstvu....prevarismo ceo svet nakupismo im se bogastva..... i na kraju prevare nas samo nasi ....jer imamo poverenja u nas rod
ja jos nisam sreo yugovica da ga je francuz obmanuo ali zato nasi .........![]()
A vi?
jesmo naivni ali samo prema svome rodu.....gledam samo kako se snalazimo u inostranstvu....prevarismo ceo svet nakupismo im se bogastva..... i na kraju prevare nas samo nasi ....jer imamo poverenja u nas rod
ja jos nisam sreo yugovica da ga je francuz obmanuo ali zato nasi .........![]()
A ja jos nisam sreo u inostranstvu nekog yugovica (Srbina) koga niko nije obmanuo....
Nisu ih obmanuli samo oni sto su zurili na voz...
Evo recimo srpske žene toliko su naivne da ja nemam reči.
Dodje tako naivna seljančica u Beograd pa nadje gradskog momka pa mu udje u stan, pa mu izbaci majku i oca napolje al o njenim ni reč da se loša ne kaže...
pa onda sirota i naivna kad zaposedne prćiju odmah traži da on zaradi za nov nameštaj da je ništa ne podseća na svekra i svekrvu...
pa joj sirotoj i naivnoj ni to nije dosta aj da menja osobine i navike i društvo svom voljenom za kog bi sve dala...
Svako opiranje sa njegoev strane u bilo kojoj od pomenutih faza se naziva porodično nasilje te od skora poleže krivičnom zakonu
Ona će sirota vrlo lako da objasni u feminiziranom i ništa boljem sudu kako je ona eto htela nekakv život ali eto on nešto nije hteo...![]()
I tu je otvoreno pitanje.
Da li su svi koferi na broju ?
Takva "fela" žene o kojoj ti pričaš
ili je našla dileju ili zlatnu kišu piša....!
Treće ne postoji.
Nisu Srbi nista naivniji od bilo kog drugog naroda.. Nemojte mi reci da mislite da je Srbija ovde gde jeste zato što je naivan narod..
Зависи како коме, неком смо сами себи непријатељи, неком хрвати, муслимани, немци, американци![]()
...ali zato naši "Pink Panteri" polupaše pola
svetskih ekskluzivnih draguljarnica !
.....A,tek Arkan i družina.....
Evo posle raspada SFRJ kada smo ostali sami i dobri nikako da nam od tolike dobrote i naivnosti krene
Pogedaj samo one naivne oglase za posao... Treba biti zaista naivan pa se javiti na iste![]()
A vi?
A vi?