Да ли су САД “помогле” Шешељу да добије рак?

Нама, који знамо колика су они ђубрад никакви докази не требају, али, свакако је боље без некакве "пресуде", којом би они у међувремену могли махати...

Нисам ни мислила на нас.

Они машу и без пресуде.

Нисам ни мислила на нас.

Они машу и без пресуде.
Да, али је свакако без пресуда боље и лакше.

Али је најбитније да се мимо свега тога ради за српску ствар.

Важно је да се не подлегне разним пропагандама и сугестијама како је "све готово", и "све пропало".

Malo čitam o uzrocima te bolesti i piše da je najvjerovatnije da nastaje od trovanja pesticidima i hemikalijama.
Hemoterapija se daje osobama pod 30 godina i izlečljivost je od 50-80% ako je početna faza a nad 60 obično ne pomaže hemoterapija.
Žao mi je što će ta živa enciklopedija od čovjeka sa neviđenom hrabrošću na kraju umrijeti u mukama a haške sudije i mnogi bivši političari i svjetska ološ odahnuti.
Njegova smrt je nagrada za belosvetski ološ.

NISU

Oni su ga tamo sačekali, ugostili i radili ..ONO..ŠTO INAČE RADE SA SRBIMA...:aha2:

POMOGLI SU...svi koji su zazirali ili su su se plašili političkog angažovanja Vojislava Šešelja:

- Zoran Đinđić
- Zoran Živković
- Boris Tadić
- Ivica Dačić
- Tomislav Nikolić
- Aleksandar Vučić
-
-
-
...........................
One koje nisam spomenu...dopišite ..:think:
Apsolutno se slažem.
Možda dodati i jednog sitnog igrača - Čedicu

Можда ће наша влада да да гаранције да би Шеки могао да се лечи на ВМА или некој другој нашој јакој клиници?

Шешељ не прихвата гаранције петооктобарске, издајничке Србије.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...erapija-jer-je-tumor-metastazirao/718882.aspx
je bio đubre, al mi ga žao z:(
VOĐA srpskih radikala Vojislav Šešelj, koji je prije desetak dana operiran u Nizozemskoj zbog tumora na debelom crijevu, uskoro će biti podvrgnut kemoterapiji.

Dužnosnik SRS-a Zoran Krasić naveo je kako liječnici u ponedjeljak trebaju izvijestiti koja će vrsta kemoterapije biti primijenjena, odnosno hoće li Šešelj terapiju primati tabletama ili intervenozno. Kemoterapiji će Šešelj biti podvrgnut jer su utvrđene metastaze u limfnim čvorovima.

Отровала га стока хашка, кад не могу да докажу да је човек крив онда га убијају.
Ocito da ti ne znas sta je to rak limfnih cvorova .Ne moze se dobiti nikakvim trovanjem .
Na zalost , s tom bolescu sam upoznat malo bolje jer mi je od toga umrla rodjena
sestra .Ne vjerujem da je izlijecivo bez obzira na hemoterapiju .

Не могу да верујем :( Надао сам се да ипак неће смети због јавности да га тако очигледно заразе карциномом :eek: Откуд сад метастазе на лимфним чворовима а они му тек од скора нашли карцином на дебелом цреву ? Мислим да тешко иду рецедиви са дебелог црева на лимфне чворове, шири се прво по суседном меком ткиву :think: Очигледно тровање неким изотопом :rtfm: А онима што га носе на души, који ништа нису учинили да га избаве из казамата нек Бог плати по заслузи, како оно беше ... јел до тринаестог колена ... па нек не питају после Бога зашто на мене такву несрећу ... нек обавесте потомке да не живе у незнању :rtfm:

imaju oni iskustva sa trovanjem Srba uranijumom, koliko puta je posle 1999 povecano oboljevanje od raka u Srbiji?

Ovo će ostati za istoriju i za sledeća pokoljenja.

Нарочито онај део где каже да по МП држава може бити призната само у оквиру територије
коју контролише , па мислим , ако су на то рачунали , дебело су нас заебали ...
остало , познато нам је и без њега . Све скупа, катастрифа ...
и без обзира на све , жалим због болести , ако је истина .

Ubi ga osiromaseni uranijum na ratistu dok se borio za srpsku stvar......z:cry:

Да Бог да те прегледала докторка ЏИ!

Ја сам се понадао да ће ипак изаћи као слободан човек пошто нема никаквог злочина на себи.али када сам видео у ком правцу се одвија цео случај схватио сам да од тога нема ништа Шешељ је победио трибунал разбио је сваку њихову лаж.

Најновије о Шешељевом здравственом стању
28. децембар 2013.

Српска радикална странка подсећа да је Војислав Шешељ прошле седмице оперисан и да му је због карцинома одстрањено 30 цм дебелог црева и лимфни чворови у тој регији, истакао је шеф тима за одбрану Зоран Красић.

Шешељу су јуче саопштени резултати анализа лимфних чворова и обавештен је да су на лимфним чворовима утврђене метастазе и да ће бити подвргнут хемотерапији.

Хемотерапија ће трајати четири до шест месеци, а председнику српских радикала у понедељак ће бити саопштено који ће тип хемотерапије бити примењен, интравенозно или таблетама.

Back