*Zvoncica*
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
I maloooo smo narcisi,ali samo maloooo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono sto ljudima nije jasno kod povredjivanja i reakcije koja nastaje pre same povrede jeste pitanje sta ste ucinili kakvu draz napravili prema toj osobi koja vas je povredila da ona tako odreaguje...ne treba traziti izvinjenje u drugome sto vas je napao i povredio veec se izvinuti i pogledatoi jeste li izazvali necim takvu reakciju...MMaaKKii:Ja cu da potvrdim da postoji jos riba koje nisu sklone alkoholu,cigaretama i drogama,kao na primer ja....nisam narcis zbog ove izjave
ops: A sto se tice toga da ribbe znaju da povrede kao niko,mozda i jeste tako, ali jel se neko od vas nekad zapitao zasto ga je ta riba povredila? Mozda se samo branila...
vec sam rekao svoju pricu o ribama procitaj raniji post koji sam napisaoAnica:Jaako su ljigave...
najiskrenija prica jeste prava pricaFantom78:Ribe izmedju ostalog imaju i dar menjanja uloga. S' kim su postaju takve, tj. postaju ogledalo osobe sa kojom su u drustvu.
Pa mi je najsmesnije kad neko od tih ljudi koji se druze sa ribom pljuje po toj ribi jer jer tada u stvari pljuju po sebi.!!! ;-)
Ponavljam, samo ako je neptun kvalitetno polozen...
Naravno! Priznati gresku i shvatiti glupost (to jako tesko idealbus1977:najiskrenija prica jeste prava prica
ne kazu stari mudraci sa istoka da je tvoj spoljasnji zivot odraz tvog unutrasnjeg zivota
tako da vi koji imate lose iskustvo sa ribama ili ajde sa nekim drugim znakom mozda su upravo oni imali lose iskustvo sa vama...
znas ono odvedes neku devojku ili zenu u krevet i kazes posle ma ona je nikakva
starsno treba se zapitati sto nisi sa sobom upalio vatru u njoj
za svaki uspeh ili neuspeh u zivotnoj situaciji treba dvoje niakko jedan...
suzi 20:MOGUCE DA SU LJIGAVE,ALI NE ZNAM BAS...VECINA RIBA JE PREVISE OSECAJNA,PUSTICE SUZU I ZBOG NAJVECE GLUPOSTI,ZIVE U SVOM SVETU,VOLE DA MASTAJU I SANJAJU...KAZU DA AKO NE MOZES DA UCESTVUJES U NJIHOVIM SNOVIMA,NEMOJ NI DA IH NARUSAVAS.TEK KAD IM POKVARIS SNOVE MOGU DA POSTANU "LJIGAVE"
albus1977:vec sam rekao svoju pricu o ribama procitaj raniji post koji sam napisao
ja sam recimo dupla riba i recimo da spadam u one uzvodne...
veruj mi kad budes naletela na samorealizovanu ribu koja kapira life umreces za njom jer takva riba je sve najbolje od svakog horoskopskog znaka u jednom...
zamisli muskarca koji je stratsven i ubija od vreline u krevetu znaci rajski sex a potom te mazi miluje i ljubi satima...podigne te na nebo i ne da ti da padnes dole vec te drzi ...zamisli osobu koja je pravicna i iskrena...koja se daje bez obzira koliko ce da primi od drugoga...prava riba nije egocentrik jer shvata sustinu ego igre i to nijednoj pravoj ribi nije interesantno...ona je tamo gde je tuga da donese svetlost...zamisli najvece perverzije koje su na neki sladak fin i sofisticiran nacin upakovane da donesu samo vrhunsko zadovoljstvo....zamisli jelo koje samo sebe kuva da bi imalo najperfektniji ukus ..e kad si sve to zamislila pronadji ribu pored sebe posmatraj je i vidi da li je ona uzvodna one su retkeznas, malo je studiraj i gledaj obavezna da se cimnes da zaplivate zajedno a onda zivot pise bajke...
ovo je napisano cistim srcem i iskreno bez bilo kakve doze samoljublja i egomanisanja i mozemo sa ovim da zatvorimo ovaj forum jer je sva diskusija bespotrebna
nijedna osoba nije savrsena i perfektna rodjena vec koliko je sposobna da sebi i ljudima pored sebe napravi perfektno okruzenje...
Miss_Jo:Ne znam nikoga da je rekao/rekla kako su ribe ok, a da nije riba. Tako da odgovor trazim iskljucivo od onih koji nisu ribe. Izgleda su bas omrazeni znak, kad nekom spomenes kaze jaaaaaao, fuj, ribe, one su uzasne, ali samo sam takve komentare za ovaj znak cula, svi imaju da ti navedu nekog tamo koji je negativac teski, pa ajde da vidim kakva su vasa iskustva.
P.S. uvek sam za promene, ali mi se ne svidja ovaj novi forum.
albus1977:vec sam rekao svoju pricu o ribama procitaj raniji post koji sam napisao
ja sam recimo dupla riba i recimo da spadam u one uzvodne...
veruj mi kad budes naletela na samorealizovanu ribu koja kapira life umreces za njom jer takva riba je sve najbolje od svakog horoskopskog znaka u jednom...
zamisli muskarca koji je stratsven i ubija od vreline u krevetu znaci rajski sex a potom te mazi miluje i ljubi satima...podigne te na nebo i ne da ti da padnes dole vec te drzi ...zamisli osobu koja je pravicna i iskrena...koja se daje bez obzira koliko ce da primi od drugoga...prava riba nije egocentrik jer shvata sustinu ego igre i to nijednoj pravoj ribi nije interesantno...ona je tamo gde je tuga da donese svetlost...zamisli najvece perverzije koje su na neki sladak fin i sofisticiran nacin upakovane da donesu samo vrhunsko zadovoljstvo....zamisli jelo koje samo sebe kuva da bi imalo najperfektniji ukus ..e kad si sve to zamislila pronadji ribu pored sebe posmatraj je i vidi da li je ona uzvodna one su retkeznas, malo je studiraj i gledaj obavezna da se cimnes da zaplivate zajedno a onda zivot pise bajke...
ovo je napisano cistim srcem i iskreno bez bilo kakve doze samoljublja i egomanisanja i mozemo sa ovim da zatvorimo ovaj forum jer je sva diskusija bespotrebna
nijedna osoba nije savrsena i perfektna rodjena vec koliko je sposobna da sebi i ljudima pored sebe napravi perfektno okruzenje...