DA LI SU REZULTATI IZBORA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE 2008. NAMEŠTENI?

Ja neznam u kolikim vi sredinama zivite,ali u malim sredinama se ljudi mnogo bolje poznaju pa kada vidim ko je sve na tim birackim mestina mogu vam reci da covek nije daleko od istine da se izbori namestaju.Samo me zanima kako takve likove pronadju da budu na izbornom mestu.

Не треба их тражити, сами се јаве... и још добију и паре за то!

Izbori su vrlo vazna stvar za narod, drzavu, napredak.

Da bi imali poverenje u izborne rezultate, neophodno je da imamo organizaciju izbora koja ce iskljuciti svaku mogucnost tehnicke greske.

Ovo sto je uvodnicar naveo, softverski faktor, kao tehnicka mogucnost laziranja izbora, postoji.
Treba da sumnjamo dok se neupoznamo i neuverimo u suprotno.

Bilo bi vrlo korisno, da ljudi od autoriteta , pregledaju, oko 9000 zapisnika i utvrde konacan zbir i o tome obaveste javnost.

Takodje mogu se proveriti i izbori iz predhodnih godina, pa da se vidi sta je tacno, a sta nije tacno.
Orginalni zapisnici postoje.

Ljudi ako su pobedili posteno, treba im skinuti kapu, ali ako nisu, vise nikad netreba da ucestvuju na bilo kakvim izborima.

Kao sto se i druge stvari usavrsavaju i prevare se usavrsavaju.

Istina i postenje mora tvrdo da se brane ako zele da stanu na put takvim negativnim drustvenim pojavama.

S postovanjem svima.

Izbori su vrlo vazna stvar za narod, drzavu, napredak.

Da bi imali poverenje u izborne rezultate, neophodno je da imamo organizaciju izbora koja ce iskljuciti svaku mogucnost tehnicke greske.

Ovo sto je uvodnicar naveo, softverski faktor, kao tehnicka mogucnost laziranja izbora, postoji.
Treba da sumnjamo dok se neupoznamo i neuverimo u suprotno.

Bilo bi vrlo korisno, da ljudi od autoriteta , pregledaju, oko 9000 zapisnika i utvrde konacan zbir i o tome obaveste javnost.

Takodje mogu se proveriti i izbori iz predhodnih godina, pa da se vidi sta je tacno, a sta nije tacno.
Orginalni zapisnici postoje.

Ljudi ako su pobedili posteno, treba im skinuti kapu, ali ako nisu, vise nikad netreba da ucestvuju na bilo kakvim izborima.

Kao sto se i druge stvari usavrsavaju i prevare se usavrsavaju.

Istina i postenje mora tvrdo da se brane ako zele da stanu na put takvim negativnim drustvenim pojavama.

S postovanjem svima.

Upravo tako... Sumnjam, znači postojim... jel` tako ono beše;)

Ne znam za brojanje, ali ja mislim da postoji scenario. npr u Francuskoj pre par godina u prvom krugu `nameste` da glavni kandidat ispadne sa procentom razlike, a da u drugi krug udlje `fasista` i onda se digne kuka i motika protiv `fasiste` i pobedi onaj koji u prvom krugu nije imao ni 20%.

Znaci prava kradja jos u prvom krugu, a konacna u drugom.

I nas pobednik nije imao vecinu u prvom krugu.

Чекај, реци ми да се ниси запитао како то да ЦеСИД има резултате пре РИК-а?

И немој ми само почињати са оном тезом о "репрезентативном узорку"!

Мислим да си у вези постављених теза и закључака ове теме потпуно у праву. Улога ЦЕСИД-а уопште у изборима у Србији је крајње сумњива да не кажем негативна.
Лично верујем да они намештају изборне резултате баш путем софтвера. Електронско шибицарење врхунског компјутерског карактера.

Такође мислим да СРС зна за све те преваре - али је у овом случају ПРЕПУСТИО победу Тадићу јер нису хтели и нису били спремни да улете и понесу на својим леђима терет хаоса у вези са Косовом и Метохијом. Зато је Николић ОДМАХ и изашао и признао пораз без икакве расправе, али и уједно целом свету ставио до знања количину снаге његове странке у Србији.

Мислим да си у вези постављених теза и закључака ове теме потпуно у праву. Улога ЦЕСИД-а уопште у изборима у Србији је крајње сумњива да не кажем негативна.
Лично верујем да они намештају изборне резултате баш путем софтвера. Електронско шибицарење врхунског компјутерског карактера.

Такође мислим да СРС зна за све те преваре - али је у овом случају ПРЕПУСТИО победу Тадићу јер нису хтели и нису били спремни да улете и понесу на својим леђима терет хаоса у вези са Косовом и Метохијом. Зато је Николић ОДМАХ и изашао и признао пораз без икакве расправе, али и уједно целом свету ставио до знања количину снаге његове странке у Србији.
Prebrojavanje glasova u RIKu i njihovo kompjuterskog ucitavanje nema nikakve veze sa CESIDom ,oni svoje funkcije iscrpe kod prvog brojanja na samom biracom mestu koje se obavlja rucno i kome prisustvuju predstavnici svih partija i onda te rezlultate salju svojoj centrali koja ih onda samostalno obradjuje . Dok izborni materijal ide u RIK gde se ponovo obradjuje i gde takodje sede predstvavnici svih stranaka proporcionalno zastupljenosti i parlamentu tako da teorijski nemoguce da se SRS pokrade jer imaju tamo najvise clanova ,a i recimo SPSovci su takodje obicno uz njih.

Ne znam za brojanje, ali ja mislim da postoji scenario. npr u Francuskoj pre par godina u prvom krugu `nameste` da glavni kandidat ispadne sa procentom razlike, a da u drugi krug udlje `fasista` i onda se digne kuka i motika protiv `fasiste` i pobedi onaj koji u prvom krugu nije imao ni 20%.

Znaci prava kradja jos u prvom krugu, a konacna u drugom.

I nas pobednik nije imao vecinu u prvom krugu.

sad je sve jasno:mrgreen:
zavera8)

sad je sve jasno:mrgreen: zavera8)[/QUOTE:
Ja pokusavam da razmisljam svojom glavom a ne naslovima iz novina i partijskih saopstenja.

Scenario primer drugi:

Makedonija - Vasil Tupurkovski -priznaje Tajvan, sledi da Kina u SB blokira produzenje misije UN u Makedoniji. Sledi ostanak samo Nato-a u Makedoniji, Rumunija i Bugarska takodje primaju NATO: Sledi (posle teritorijalnog okruzenja) NATO bombardovanje.

Scenario, ma ne. Zavera ma ne. Znaci cista slucajnost.

Back