dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Da li vam se desilo da vas prilikom ulaska u neku radnju dočeka namrgođen i drzak trgovac i da vam je prosto neprijatno što ste ušli u tu radnju?!...meni jeste i to mnogo češće nego da me usluži.
E sad jedni lepi primeri
...Jednom prilikom pre, pa da neslažem par godina, sam ušla u neku radnju da vidim cipele.I trgovkinja me je sa sve osmehom na licu posadila na tabure i iznela desetak pari cipela koje mi je ona obula
...iako sam ja insistirala da to ja radim....pošto se toliko trudila i toliko je bila ljubazna, jednostavno nisam mogla a da barem jedne ne kupim...bila sam iznenađena njenom profesionalnošću koje nisam skoro videla
....imam još jedan slučaj gde je trgovkinja jakne koje im nisu baš išle u prodaji,držala pored radijatora i kad mušterija obuče čini mu se da je ta jakna toplija od ostalih i tako su ih rasprodali.
Na žalost imam samo ova dva primera jer u ostalim slučajevima mogu samo da kažem da sam nailazila na potpunu neprofesionalnost od strane ljudi na ‚‚prvoj liniji‚‚ i da ljudi pri izboru trgovaca uvek gledaju da taj neko lepo izgleda ali šta to vredi ako im ne povećava promet i tera mušterije nadrkanim stavom.
E sad jedni lepi primeri

Na žalost imam samo ova dva primera jer u ostalim slučajevima mogu samo da kažem da sam nailazila na potpunu neprofesionalnost od strane ljudi na ‚‚prvoj liniji‚‚ i da ljudi pri izboru trgovaca uvek gledaju da taj neko lepo izgleda ali šta to vredi ako im ne povećava promet i tera mušterije nadrkanim stavom.