- Poruka
- 1.343
Koji nesposobnjakovici, ili mozda posteno kradu, pa sta!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_niemand_
НИЈЕ
НАЈВЕЋА ПРЕВАРА ЈЕ.... КАДА САМ СЕБЕ ВАРАШ ...![]()
Погледајте сами, колика је вероватноћа да ово буде случајно?
Veovatnoća je 3%.... a to nije zanemarljiva verovatnoća. Naravno, sad ih neće oprati ni Dunav ni Sava...![]()
Ма... Знала се унапред комбинација бројева, ал’ се техничару омакло да упише 21 уместо 27. Куглица са бројем 21 је изашла након 27 јер је и намештено да тако буде.
Pa to i ja kažem... to je otprilike 3%.Вероватноћа је 1/(36-4)
Pa to i ja kažem... to je otprilike 3%.
Tehničareva greška će ih sad koštati skupo, mada nikad se ne zna u Srbiji, videćemo uplate u sledećem kolu.
Pa to i ja kažem... to je otprilike 3%.
Tehničareva greška će ih sad koštati skupo, mada nikad se ne zna u Srbiji, videćemo uplate u sledećem kolu. Ovo je u neku ruku i reklama, svi tabloidi danas trube o LOTOU, a u ovoj zemlji se izgleda isplati i negativna reklama.
Meni ovo izgleda kao kombinacija baksuza, brzopletosti i greške tehničara... kad je izašao 27, on je momentalno upisao 21 (inače, cifre 1 i 7 liče, možda mu se omaklo jer je upisao pre nego što je izgovorila voditeljka, verovatno je gledao u neki monitor ili bubanj iz daljine, ne znam kako su raspoređeni u studiju), ali onda je napravio krucijelnu grešku, jer se odmah ispravio i upisao 27 ali se taj ispravljeni broj pojavio u nizu na ekranu kao sledeći broj, a 21 je i dalje ostao ... e ono što je bilo baš loše, to je što se u sledećoj iteraciji izvlačenja pojavio upravo 21, a to je najgore što je moglo da se desi, jer je učinilo da sve izgleda sumnjivo, a verovatnoća za to uopšte nije mala, oko 3% - da izađe jedan određeni broj od 30 preostalih u bubnju)
.[/COLOR]
Sizife nije bas tako...
Gledaj pazljivo od 1:15 na snimku. Vidi se jasno a posle treceg broja izlazi 27
, voditeljka vice 27
ali tehnicar pise samo 21
posle brzo dodaje jos jedan broj u kombinaciju i to broj 27
Dakle tada se naa tv pojavljuje kombinacija 5 brojeva iako voditeljka vice 4 kombinacije tada nju ispravljaju i ona pocnje da vice svih 5 kombinacija
I tek onda bubanj izbacuje 21
Slažem se da loto ne treba igrati jer je krajnje nefer igra
Što mi je slatka ova voditeljka![]()