- Poruka
- 73.699
Bila je pre par godina ista ta fora sa nekom haljinom, ne sećam se šta sam videla tad. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To smo prekjuče mrsiliBila je pre par godina ista ta fora sa nekom haljinom, ne sećam se šta sam videla tad.![]()
Isto. Da nije zamenio strane?
Tačno ćete da me naterate da nađem neki test da vidimo kome je koja strana mozga dominantnaPojma nemam, samo znam da nam je Mitke nenaspavan![]()
roze-bele ali osvetljenje kamere ih čini roze-zelenkastimDakle,
Koje boje su ove patike?
Da li su ove patike roze i bele - ili žute i til (zelene)?
Pogledajte prilog 977530
meni dominira leva stranaNeko napisa u komentarima na netu
"Ako ti je dominantna desna strana mozga onda vidiš kombinaciju roze i belo a ako ti je dominantna leva strana mozga, onda vidiš sivo i til (zelenkasto)."
A zapravo razliku prave pozadine, odnosno ruka u pozadini.to za mozak je tačno i za mene.
Vidim ono što jeste. Na ovoj slici je sivo i matematički sivo (RGB: 135, 135, 135)
Pogledajte prilog 977562
a oni sa bujnom maštom "znaju" da bi pertle trebale da budu bele te im mozak automatski prešaltuje da vide baš tu kombinaciju
Pogledajte prilog 977563
I meni sivo i zeleno.meni obrnuto.
Sivo i zelenkasto
nadji...i konsultuj dr,mr,fr...Tačno ćete da me naterate da nađem neki test da vidimo kome je koja strana mozga dominantna
Dakle,
Koje boje su ove patike?
Da li su ove patike roze i bele - ili žute i til (zelene)?
Pogledajte prilog 977530
HajdeTačno ćete da me naterate da nađem neki test da vidimo kome je koja strana mozga dominantna
To Mika,poteraj ga
Nece...postao je lenjTo Mika,poteraj ga![]()
ne postizavam,Nece...postao je lenj![]()
Nemoj da nam bude obecanje ludom radovanjene postizavam,biće
biće, biće... do kraja meseca sigurnoNemoj da nam bude obecanje ludom radovanje![]()
Znam to,kad na vrbi rodi kikiriki...biće, biće... do kraja meseca sigurno![]()