Da li su oni znali...

• Začetnik teme Začetnik teme zxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li se od vas još ko seća,starina naših

(a svakim danom takvih je sve manje)

Inokosnih seljaka po našim selima

Istrajnih u radu pod svim uslovima

Uzdržanih i sumnjičavih prema novinama

Pitam se da li su oni već tada

Znali kako ovaj svet ustvari izgleda

Kako ga mi ,ogoljenog skroz,gledamo sada

I mislim da su znali; i kakvi su ljudi,kakvi političari

Trgovci,žene ,pohlepa i blud

Znali su i samo vrteli glavom

Na zanos svojih mladih koji ih slušali nisu

A sada se našli u čudu i pitaju se kao ja

Da li smo i pored toliko škola

Ispali gluplja generacija...ili samo veštije zavedena..

Al to mu na isto dodje ,nema pravdanja

Dušu nam uzeo Mefisto

Sad radi sa nama šta mu volja

Digitalni svet stvara

Koji svakim danom sve više u prirodni urasta

I razara ga iznutra kao kad se žaba kuva

Neosetno i neminovno ka propasti ga gura.

Poslednja izmena:
E to ne znam ni sam,i ja se čudim.Možda kad sam prestao da dolazim pa mi dali ko ono posmrtno odlikovanje,na to mi liči:lol:
Trebalo bi da dobiješ Orden zasluge za narod Krstarice I reda sa zlatnim vencem... Ovako, dogurao si do "Veoma poznat" za sada...
Ja sam dogurala do "Iskusan", kako god ko hoće da protumači..
Krsta svakojake etikete lepi svojim vernim članovima...

Trebalo bi da dobiješ Orden zasluge za narod Krstarice I reda sa zlatnim vencem... Ovako, dogurao si do "Veoma poznat" za sada...
Ja sam dogurala do "Iskusan", kako god ko hoće da protumači..
Krsta svakojake etikete lepi svojim vernim članovima...
Kako si to uspela tako mlada:eek: Sećam se kad si došla i učinila prve korake ovde a bila si i stidljiva a sad već iskusna,mašala;):D

Ma pokazala je ona potencijal odmah tako da me ne čudi što je iskusna ,čudi me što nije elita;):D..ili bar legenda.Da budem iskren ne znam kakvih sve ovde ima činova:roll:

Zimzelenu moj zeleni, nije meni potrebno da mi piše bilo šta ispod avatara... to je igrica naše majke Krste koja nam lupa etikete na osnovu koliko si vekova proveo na palubi...
Što veća cifra ispod avatara, to "uvaženiji" čin u hijerarhiji virtualnoj...

Nikada mi nije bilo jasno kako ljudi mogu dnevno po nekoliko desetina poruka da otkucaju nekome, bilo kome, bilo o čemu...
Naročito ako se za to ne dobija neka ćinta...
To znači samo jedno - poražavajuće - a to je da ljudi žive na palubi, troše svoje vreme u virtuali, dok im reala klopoće...
Drugo smo mi iz društva "Oganj"... penzijica kaplje, raduckamo nešto, šećkamo se ovde, onde, zezamo se u reali, kada se umorimo sednemo malo za comp pa se prozezamo i ovde... milina jedna...
Za 8 godina koliko posećujem Krstu, ja sam napisala cca. 6.000 porukica... to su npr . 2 porukice dnevno...
Čudi me da mi je Krsta dala etiketu "iskusan"... Ne znam u čemu sam iskusna na Krsti... Možda u tome da sam upoznala virtualni svet, što me veoma raduje, jer me je to znanje zaista obogatilo...
Ono što je zaista najlepše je to što sam ovde stekla par dobrih prijatelja...
Ljubi ih "iskusna" Soradze

:vzagrljaj:
:zaljubljena:🍀🌸

Zimzelenu moj zeleni, nije meni potrebno da mi piše bilo šta ispod avatara... to je igrica naše majke Krste koja nam lupa etikete na osnovu koliko si vekova proveo na palubi...

Nikada mi nije bilo jasno kako ljudi mogu dnevno po nekoliko desetina poruka da otkucaju nekome, bilo kome, bilo o čemu...
To znači samo jedno - poražavajuće - a to je da ljudi žive na palubi, troše svoje vreme u virtuali, dok im reala klopoće...
Drugo smo mi iz društva "Oganj"... penzijica kaplje, raduckamo nešto, šećkamo se ovde, onde, zezamo se u reali, kada se umorimo sednemo malo za comp pa se prozezamo i ovde... milina jedna...
Za 8 godina koliko posećujem Krstu, ja sam napisala cca. 6.000 porukica... to su npr . 2 porukice dnevno...
Čudi me da mi je Krsta dala etiketu "iskusan"... Ne znam u čemu sam iskusna na Krsti... Možda u tome da sam upoznala virtualni svet, što me veoma raduje, jer me je to znanje zaista obogatilo...

Je li bre Soradze ,da ti nisi neki promoter tog društva "Oganj" pa ga svaki čas pominješ a oko mene kružiš ko one ptičurine,znaš koje :eek::hahaha:

Soradze ,ti bi bar trebalo da znaš,što ovi mladji ne znaju, da čovek uopšte ne stari.Telo da ali duh ne.Naprotiv sa godinama često postaje bogatiji i življi.A ovde,u virtuelnom svetu,koji je svojevrsna realnost duše,duh je na sceni,A tu smo ti i ja još zeleni:lol:

Soradze ,ti bi bar trebalo da znaš,što ovi mladji ne znaju, da čovek uopšte ne stari.Telo da ali duh ne.Naprotiv sa godinama često postaje bogatiji i življi.A ovde,u virtuelnom svetu,koji je svojevrsna realnost duše,duh je na sceni,A tu smo ti i ja još zeleni:lol:
Naravno da znam, lepoto moja! Baš o tome i govorim!
E, ovi mlađi će da saznaju tek kad omatore... ali samo poneki...ostali će da pate ko patike...

Back