Gost 15.01.2004. u 17:15 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #1 da li su muske vodolije materijalisti?
Gost 15.01.2004. u 18:22 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #3 ali imaju nekih odlika materijalista zar ne?
V vodolija77 Zainteresovan član Poruka 149 15.01.2004. u 19:40 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #4 Anonymous: da li su muske vodolije materijalisti? Kliknite za proširenje... Tvrdim za sebe da nisam, mada ne bih imao nista protiv malo vecih prihoda!
Anonymous: da li su muske vodolije materijalisti? Kliknite za proširenje... Tvrdim za sebe da nisam, mada ne bih imao nista protiv malo vecih prihoda!
Gost 15.01.2004. u 21:43 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #5 a u vezi da li su materijalisti?to me prvenstveno zanima......
Gost 15.01.2004. u 23:56 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #7 znaci sigurni ste u to? mogu da se oslonim na vas? :? :wink:
Gost 16.01.2004. u 00:09 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #8 za bilo koji drugi znak rekla bih da jeste osim za vodoliju. veruj mi na rec
Gost 16.01.2004. u 00:11 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #9 a dobro sta jos znate o muskim vodolijama..... tako me zanima...........
M Milijana Gost 16.01.2004. u 09:26 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #10 Ne mogu da kazem bas da su materijalisti, a ne mogu da kazem ni da su stipse. U svakom slucaju su stedljivi, vode brigu o svakom dinaru, materijalni gubitci ih izludjuju, a opet trose pare na neki svoj hobi na primer.
Ne mogu da kazem bas da su materijalisti, a ne mogu da kazem ni da su stipse. U svakom slucaju su stedljivi, vode brigu o svakom dinaru, materijalni gubitci ih izludjuju, a opet trose pare na neki svoj hobi na primer.
D djoleeeeee Gost 16.01.2004. u 15:41 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #11 Vodolije za lovu ne mare,,a i sta su pare-sredstvo placanja kod Vodolije to ide ovako:voli me volecu te pa nek kosta kolko kosta.
Vodolije za lovu ne mare,,a i sta su pare-sredstvo placanja kod Vodolije to ide ovako:voli me volecu te pa nek kosta kolko kosta.
V vodolija77 Zainteresovan član Poruka 149 16.01.2004. u 17:21 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #12 djoleeeeee: Vodolije za lovu ne mare,,a i sta su pare-sredstvo placanja kod Vodolije to ide ovako:voli me volecu te pa nek kosta kolko kosta. Kliknite za proširenje... Isti ovakav sam i ja, kod mene dinar ne moze da se svrti, kako doslo-tako otislo!
djoleeeeee: Vodolije za lovu ne mare,,a i sta su pare-sredstvo placanja kod Vodolije to ide ovako:voli me volecu te pa nek kosta kolko kosta. Kliknite za proširenje... Isti ovakav sam i ja, kod mene dinar ne moze da se svrti, kako doslo-tako otislo!
Gost 16.01.2004. u 18:21 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #13 znaci izgleda da je stvarno tako....
M mazica Gost 20.01.2004. u 10:31 - DA LI SU MUSKE VODOLIJE MATERIJALISTI? #14 bogami ja mislim da su materijalisti i to ZESTOKI i vrlo su nervozni kada ne mogu da ostvare svoje materijalne zelje u kracem vremenu
bogami ja mislim da su materijalisti i to ZESTOKI i vrlo su nervozni kada ne mogu da ostvare svoje materijalne zelje u kracem vremenu