Da li su muškarci našli idealan način kako da maksimalno ponize žene a da one to vole?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.252
U poslednje vreme smo svedoci eksplozije trans muškaraca koje dobijaju maksimalan medijski prostor. Pored bioloških muškaraca koji se takmiče u ženskim sportovima do glumaca poput Dilana Malvanija koji se setio pre godinu dana da bude žensko, izdejstvovao da ga primi predsednik SAD na razgovor i da bude zastupnik Nike za ženske grudnjake kao i da reklamira tampone.

I kao šlag na tortu žene kleče pred njim

_hJMqu_Y.jpg

Kako je ženama ovo prihvatljivo je totalna enigma za mene.

Pitam se, koliko dugo će trebati da se ovako nešto zapati i kod nas?

To da ih ima puno ti se cini....Valjda upadaju u oci, drustvo ih targetira pa kao izgleda da ih ima puno...Ima ih, koliko ih ima, nek zive svoj zivot, verovatno je to neki broj koji ce se ustaliti...Vidim da je ovo neka fotografija iz neke emisije na kojoj je neka zena klekla pored tog trandze... I na osnovu toga trebam reci da smo doziveli da "zene klece pred njima"? Ne razumem sta to znaci...

To se mnogo vise desava na Tajlandu nego u SAD...U Mesopotamiji, Grckoj, Rimu, Persiji i svim istocnim velikim civilizacijama se desavalo(bez donje operacije u to vreme naravno)...To je tekovina mnogo starija od nase drzave....U u tim velikim civilizacijama razume se da ima i danas... Ne treba da plasi brojnost, jer je to uvek bio i bice minoran broj... Ljudima upada u oci, ljudi targetiraju, a broj je daleko ispod jednog jedinog promila...I nema gde da raste... Muskaraca koji se loze na muskarce u procentu ima isto i u Holandiji i u Arabiji, razlika je samo kako se oni tretiraju u drustvu i da li su skriveni.....To sto ce moci da menjaju pol, nek menjaju, ja nemam nista protiv..Razumem da to kao opcija treba da postoji u razvijenom drustvu... To je opet kazem jedan neopisivo mali deo drustva...Problem je hajka koja ce se voditi ili vodi protiv njih...Mrznja ce iz porodica, preko dece iz nizih razreda pa do institucija nastaviti da nagriza drustvo...Mrznja ce se negovati kao i uvek... Pleme ce smatrati da ga ta mrznja spasava i drzi na okupi...
Uzgred, godinama sam odlazio u USA i boravio tamo....U pitanju je malo manje od 10 godina i za to vreme sam samo jednom video u NY gej ljude da se drze za ruke i to moram priznati da nisam siguran da li su stvarno bili gej... A sto se tice trans njih mozda nisam prepoznavao, ali nisam ni vidjao da znam da sam video...

U poslednje vreme smo svedoci eksplozije trans muškaraca koje dobijaju maksimalan medijski prostor. Pored bioloških muškaraca koji se takmiče u ženskim sportovima do glumaca poput Dilana Malvanija koji se setio pre godinu dana da bude žensko, izdejstvovao da ga primi predsednik SAD na razgovor i da bude zastupnik Nike za ženske grudnjake kao i da reklamira tampone.

I kao šlag na tortu žene kleče pred njim

Kako je ženama ovo prihvatljivo je totalna enigma za mene.

Pitam se, koliko dugo će trebati da se ovako nešto zapati i kod nas?
Ne razumem gde je problem?

Trebala bih da se osećam poniženom zato što muškarac koji je promenio
pol reklamira grudnjake i tampone i zato što neka voditeljka kleči pred
njim, odnosno pred njom? :dontunderstand:

Ne razumem gde je problem?

Trebala bih da se osećam poniženom zato što muškarac koji je promenio
pol reklamira grudnjake i tampone i zato što neka voditeljka kleči pred
njim, odnosno pred njom? :dontunderstand:
Nije promenio pol već se samo izjasnio da je žensko.

Neka ti je za utehu da nisi jedina kojoj nije problem da se muškarac pretvara da zna bolje o ženskim stvarima nego žene

Neka ti je za utehu da nisi jedina kojoj nije problem da se muškarac pretvara da zna bolje o ženskim stvarima nego žene
A da.. ženske stvari su tamponi.. šta bi žene drugo sem da se šminkaju
i menjaju tampone..

On samo reklamira tampone, a to sveto znanje koje žene ljubomorno
čuvaju za sebe nije mu i dalje dostupno.

Bre.. svašta..

procitao sam vest dva puta, moram i treci put?

i dalje ne razumem pompezan naslov ? mada su danasnji mediji svugde pogotovo kod nas ovako pompezni u naslovima oko gluposti?

reklamira tampone? a dje ih stavlja ? (nije promenio pol) U nos mozda?
koliko on moze onda da zna o kvalitetu tampona?

poenta je jos jedna u tome drage dame i gospodjo (sto bi reko sojic) , da je ovo samo ustvari jos jedno propagiranje SLOBODE ODABIRA POLOVA da budes ono kako se toboz osecas, i lgbt populacije.

aj da reklamira lak za nokte pa ajde mazace svoje noktice, ruz za usne, mazace svoje usne, pa cak i neku pomadu ili kremu za lice, o tome moze da kaze po koju rec jer ce reci ja to koristim...

ali dje trpa tampon?

ILI TO NIJE NI BITNO , UOPSTE NIJE BITNO STA REKLAMIRA , bitno je da odusevljeno svi dizemo pompu?

sto bi reko narod, jos jedan idiotizam...

a zene su u delirijumu sto im tampone i sisodrzace reklamira lik koji obuko zensko perje i nabacio periku?

i posle mi paula kaze kako se svet nije promenio kako je i prije bilo cudaka?

ne kazem da nije bilo ALI IM NIJE BILO DOPUSTENO DA SE GLUPIRAJU BAR NE JAVNO!

Već jeste, samo vas nisu obavestili :zcepanje:
Žene će vladati svetom
Friends Laugh GIF
nemam nista protiv
bice mnogo manje ratova, vise ce se brinuti o humanijim stvarima nego o glupostima, briga o deci o samohranim roditeljima, o starima...a ne briga o naoruzavanju testiranju misica ...

a sa druge strane, ko ce to onda sve poebati?

sa dildom i medjusobno ce im brzo dojaditi...

a zasto recimo ta USA , zemlja slobode u svemu jel, nema GEJ PREMIJERKU? koja se udala ili ozenila sa gospodjom i postala mama, tata, ko ce ga znati ?

kao sto srbija ima...

lepo oni izmisle sve ove deformacije i proslede drugima da ih lepo raz.jebu, tako su poceli iz pocetka jos... sa unistavanjem porodice koja je temelj svakog drustva...

nemam nista protiv
bice mnogo manje ratova, vise ce se brinuti o humanijim stvarima nego o glupostima, briga o deci o samohranim roditeljima, o starima...a ne briga o naoruzavanju testiranju misica ...

a sa druge strane, ko ce to onda sve poebati?

sa dildom i medjusobno ce im brzo dojaditi...
Ne bih da budem vulgarna a moram biti da bih vam odgovorila na ovo pitanje i pomalo gruba.
Muška potencija itekako opada, muškarci su izgubili na muškosti, čupaju obrve, utežu se, lakiraju nokte, biraju cipele, oblače se u haljine, nose štikle, odlaze u gej klubove...užas...
Muškarci su nam nesigurni, isprepadani, bez samopouzdanja.
Veći deo muškaraca ili su siledžije ili su teške sline. A uglavnom kombinacija ovo dvoje.

Tako da vam je ta uloga da održavate ženski rod poe..nim odavno otišla u drugi plan.

Danas je retkost sresti Muškarca.

Ne razumem postavku da ovi muškarci ponižavaju žene.
Oni žele da budu žene. dive se ženama, pretvaraju se u njih.
Svojim postupcima, ja lično smatram, ponižavaju muški rod.
Meni je više tragično, ponekad smešno, zabrinjavajuće, ali mi ne smeta.
Poenta je da muškarci otimaju od žene njihove uspehe i znanje pretvarajući se da su žene

Back