Da li su motoristi bezobrazni?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.310
Posebno u ovo letnje vreme kada jure ulicama, turiraju svoje motore,obilaze i sa leve i sa desne strane,
provlace se izmedju automobila ,daju ili dodaju gas kao da su na trkama ili moraju da stignu negde inace ce svet biti unisten.
Danas sam ih na ulicama pre podne videla bar petoro na motorima u kratkom vremenskom intervalu.

.Da li je to sebičnost ili nevaspitanje ?

Posebno u ovo letnje vreme kada jure ulicama, turiraju svoje motore,obilaze i sa leve i sa desne strane,
provlace se izmedju automobila ,daju ili dodaju gas kao da su na trkama ili moraju da stignu negde inace ce svet biti unisten.
Danas sam ih na ulicama pre podne videla bar petoro na motorima u kratkom vremenskom intervalu.

Ima ih i to preterano bezobraznih.

Divljanje po gradu jeste nepotrebno i to rade ljudi da privuku paznju ali mora se imati i tolerancije prema motoristima. Voznja po krivinama u brdima je jedna od najljepskih stvari u zivotu.

Divljanje po gradu jeste nepotrebno i to rade ljudi da privuku paznju ali mora se imati i tolerancije prema motoristima. Voznja po krivinama u brdima je jedna od najljepskih stvari u zivotu.
Nemam ja ništa protiv njih ali imam protiv divljanja u gradu..kada protutnji motor , trgnem se koliko puta a moje kuce premre od straha
Nocu znaju takodje da divljaju i bruje motori, ljudi ne mogu da spavaju,

Poslednja izmena:

Kad je gospodin Đorđe Kortina motorista, mora da ima još mnogo dobrih ljudi tamo.

Nemam ja ništa protiv njih ali imam protiv divljanja u gradu..kada protutnji motor , trgnem se koliko puta a moje kuce premre od straha
Nocu znaju takodje da divljaju i bruje motori, ljudi ne mogu da spavaju,
Ja to slušam svako veče i još pančevački autobus i vršac koji sviraju vazdušnim sirenama u centru i svako veče vatromet! Svaka šuša pravi proslavu i cepa muziku. Tramvaj ne primećujem kada prođe i zaljulja.

A motori svaki drugi nema auspuh. Policija ne postoji u beogradu.

Pa da ali ovako nikada nije bilo. Svaki drugi auto nema auspuh, nego je stavio onaj ventil pa klokoće, prdi, puca. A auto 50.000 evra i više. I sad ti spavaj kada on stane na semafor i očepi gas u mestu.

Pre par godina oko 12-3 ujutro je kreten kod beograđanke svako drugo veče palio gumu na motoru. Em arlauče em se ugušiš u dimu.

A policija u beogradu ne postoji! Samo kamere! Koje su ti samo da hvataju neregistrovanu sirotinju!

Pa stavi merač buke pa ga snimi!

Pa da ali ovako nikada nije bilo. Svaki drugi auto nema auspuh, nego je stavio onaj ventil pa klokoće, prdi, puca. A auto 50.000 evra i više. I sad ti spavaj kada on stane na semafor i očepi gas u mestu.

Pre par godina oko 12-3 ujutro je kreten kod beograđanke svako drugo veče palio gumu na motoru. Em arlauče em se ugušiš u dimu.

A policija u beogradu ne postoji! Samo kamere! Koje su ti samo da hvataju neregistrovanu sirotinju!

Pa stavi merač buke pa ga snimi!
U kako bi ja to kažnjavao...

Ah, balkanska generalizacija! :D

Muskarci su ovkavi, zene su onakve, a sada: bajkeri su bezobrazni :D

A, u sustini, pricaju o svemu ljudi koji nisu seli na motor u zivotu, koji nisu ziveli jedan dan bajkerskog zivota.

Jeste, ima bezobraznih, ali covek je u svemu bezobrazan onoliko koliko mu drustvo dopusti. U drustvu u kojem je sasvim normalno postojanje divljih deponija smeća na svskom ćošku, koje ne ume da resi problem pasa lutalica, koje je korumpirano do same srži da je korupcija bukvalno lifestyle, a zakoni vaze samo za sirotinju, dok je najgledaniji tv program ono đubre od pinka i hepija, šta očekujete? :D

Velika većina bajkera, pa čak i na raspalom balkanu, su normalni ljudi koji postuju zakon i voze normalno.

A velika većina vozaca automobila su imbecili koji idu logikom "ja sam jači, sklanjaj mi se".
Bukvalno postoji knjiga kako preziveti na motoru u Srbiji. A ta knjiga je, recimo, u kulturnim zemljama, gde se postuju zakoni, potpuno nepotrebna.

Nema nista lepse od jutarnje voznje 😊😊😊🏍🏍🏍

20240406_103147.jpg

A velika većina vozaca automobila su imbecili koji idu logikom "ja sam jači, sklanjaj mi se".
Опет су паметнији од ових на два точка који улећу ко мува без главе у маказе, који возе супротним смером у једносмерним улицама, који се пењу на тротоар и онда возе тачно до врата или стола у кафићу или који возе у чопору у крајњој левој траци и гуше саобраћај.

Пре неки дан гледам како мотоцикл са десне стране претиче аутомобил у претицајној траци на аутопуту. Пролеће кроз скучени простор између аута и заштитне ограде.

Back