S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
ma da...mora da je anstajn bio yebac samo takav... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i za tebe smatraju da si prilicno inteligentna...S_K_V_O:ma da...mora da je anstajn bio yebac samo takav...![]()
Smatro sam i ja ranije...S_K_V_O:a ko to smatra...?
anyway ja sam inspirisana ovom temom definitivno odlucila da probam sex sa clanom mense...znam jednog, pa cu valjda moci da se povezem sa ostatkom tih sexomana...
Mortisa Adams:Mislim da jesu, inteligentne osobe su mastovitije u seksu, nemaju nekih predrasuda, sa njima se o svemu moze razgovarati, ne boje se eksperimentisanja u krevetu...........
kiseli smesak:E da i inteligentni ljudi ne gledaju da zadovolje samo sebe nego se bas trude i da zadovolje partnera, uzitak nije uzitak ako oboje ne dodju do vrhunca.... nisu sebicni i sujetni takodje....
topmodelsica:Da zadovolje? Molim te lepo? Nema tu "zadovoljavanja", seks je izrazavanje emocija.
Sex je uvek povezan sa emocijama,bar kod mene, mada ima raznih misljenja.Ne razumem osobe koje mogu da imaju sex sa nekim bez ikakvih emocija, ali to je vec druga temashaddow:E, a neki ovde (ne ja) smatraju da sex nema veze sa emocijama. Pa ti vidi.![]()