DA LI SU INTELIGENTNE OSOBE BOLJE U SEXU?

Seks nema veze s inteligencijom u onom matematičkom smislu... najviše se radi o porivu, libidu, koji je individualan... tako da npr. Marija Pjer Kiri i Nikola Tesla bi imali verovatno grozan seks... Međutim, Vuk Karadžić bi svakako imao sjajan seks sa Ćićolinom, koja je svakako bila i inteligentna, osim što je bila ***** zvezda...

Moja iskustva govore da je seks sa inteligentnim osobama fenomenalan.... kod njih se ne svodi sve na udjes - izadjes, udjes - izadjes, udjes - izadjes i gotovo.... Umeju da zavode na uzasno zanimljive originalne nacine, teze da su jedinstveni i neponovljivi u krevetu i sto je NAJBITNIJE uzasnno su pazljivi , sa njima mozes opusteno da razgovaras o tome da li nesto skripi u seksu, sta bismo zeleli novo da radimo bez apsolutno ikakvih strahova i ustezanja... Inteligentni ljudi su i samouvereniji i sigurniji tako da je i sam kvalitet seksa bolji... Ja sam potpuno ubedjena da je sex sa inteligentnom osobom mnogo bolji, mada moram priznati da nisam imala prilike a i ne zelim da imam seks sa glupom ili manje inteligentnom osobom od mene, ja sam ipak osoba koja drzi do sebe!!!!!!!!!!!!!! :0)

Fino...

Mnogi na ovoj temi je i nisu skapirali uopste... jer naravno da koriste klasican stereotip proizvodnje slike u svojoj glavi nekog inteligentnog npr kao fiziki slabog i naravno samim tim loseg u sexu... Kao i stereotip neinteligentnog fizikalca koji prsti od misica i naravno kao dobar je u krevetu... Ali se ne radi o sterotipima nego o npr 2 fiziki iste osobe a 2 razlicita mozga jedan gluplji i jedan pametniji... I onda naravno da i bez po trunke mozga moze da se izvede zakljucak koji je bolji... u svemu... tako da je celokupna prica u neku ruku suvisna i bespotrebna...

Back