Da li su debela deca nasilnija?

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Odgledao sam ovog klinca u zelenoj majici, pa se setim svih debelih klinaca i dece.

Da li su oni nasilniji, kazu da u osnovnoj skoli debela deca nasilnija, svi se secamo kad smo i mi bili mladi da su nas dirali bebeli klinci?

Mene su dirali debeli klinci, dirali su mog sina sad diraju mog unuka.
Da li je to mit ili stavrnost? Da li su agresivniji zbog hrane, da li zbog neaktivnosti , nema sporta? Da li je to samo slucajnost?

Ma kakvi debeli klinci, uglavnom su jaki, ali flegma.Ja sam se plašio onog što đetići kažu kokot, petlić, mali ni 20 kila u njemu a kidiše ko lud.( Pričam jer sam i sam imao takvu konstituciju, nizak, mršav i agresivan do zla boga.Više sam voleo da se tučem nego leba da jedem.:lol: )

Ja nisam bio siledžija, ali kad se setim najgore siledžije sve odreda balavci prosečne ili ispod prosečne konstitucije, krupni podebeli i jaki uglavnom dobroćudni džinovi, mogu da umlate ceo razrede, ali ih ne zanima.Otkud ti ta teorija? Najegresivniji ljudi koje sam upoznao i u odrasloj dobi su ljudi koji nisu krupni.Treniram borilačke veštine i nagledao sam se toga.Pusti debele::hahaha:

Postoje dve vrste debele dece.Jednoj vrsti pripadaju mlohava mlitava debela deca.Ta deca su mirna troma,i nisu agresivni.
Drugoj vrsti,pripadaju deca,koja su "nabijena" mesnata,punokrvna i koja su hiper aktivna. Ta deca,bukvalno su napast i
za dugu decu i za ucitelje -nastavnike.Svojom hiper aktivnoscu,zadaju muku i svojim roditeljima,kao i celokupnom svom
okruzenju.Sve sto se moze reci o toj deci, to je,da im je potrebna pomoc odraslih. Treba njihovu ishranu,staviti pod
kontrolu strucnog nutricioniste.Smanjenjem telesne tezine, REDUCIRANJEM one hrane,koja kod njih stvara visak energije,
usporice se postepeno njihove aktivnosti,na pravu meru.

Poslednja izmena:
baš naprotiv
bully-ji su uglavnom vižljasti kočoperni sa razvedenim roditeljima

- - - - - - - - - -

a i ta teorija kako su debeli i mede dobričine je glupost neviđena
nasilje se rađa iz socijalnog konteksta, ne zbog konstitucije

- - - - - - - - - -

Postoje dve vrste debele dece.Jednoj vrsti pripadaju mlohava mlitava debela deca.Ta deca su mirna troma,i nisu agresivni.
Drugoj vrsti,pripadaju deca,koja su "nabijena" mesnata,punokrvna i koja su hiper aktivna. Ta deca,bukvalno su napast i
za dugu decu i za ucitelje -nastavnike.Svojom hiper aktivnoscu,zadaju muku i svojim roditeljima,kao i celokupnom svom
okruzenju.Sve sto se moze reci o toj deci, to je,da im je potrebna pomoc odraslih. Treba njihovu ishranu,staviti pod
kontrolu strucnog nutricioniste.Smanjenjem telesne tezine, REDUCIRANJEM one hrane,koja kod njih stvara visak energije,
usporice se postepeno njihove aktivnosti,na pravu meru.

ahahha hrana koja stvara višak energije

baš naprotiv
bully-ji su uglavnom vižljasti kočoperni sa razvedenim roditeljima

- - - - - - - - - -

a i ta teorija kako su debeli i mede dobričine je glupost neviđena
nasilje se rađa iz socijalnog konteksta, ne zbog konstitucije

- - - - - - - - - -

ahahha hrana koja stvara višak energije

Ima i toga, okruženje rađa grešnike, ali debeli likovi su toliko mlitavi i imaju tako malo energije da ih mrzi da dišu a kamoli da se mlate uonaokolo.Da bi bio agresivan moraš imati zadovoljavajući nivo energije, neki bucko je trom, nema energije.

Ima i toga, okruženje rađa grešnike, ali debeli likovi su toliko mlitavi i imaju tako malo energije da ih mrzi da dišu a kamoli da se mlate uonaokolo.Da bi bio agresivan moraš imati zadovoljavajući nivo energije, neki bucko je trom, nema energije.

to bas nije tacno, ima raznih debelih a i mrsavih
a vi ste svi nekakvi misteri i misevi univerzuma
a i to trom i agresivan nema veze

Ja sam bio debeo i dirali su me mrsavi u velikoj vecini slucajeva, mada umeo sam i ja da zadirkujem druge, tako to ide, tebe neko zeza, ti one slabije od sebe.
Imao sam i druga koji je bio jos krupniji od mene, ali on nije trpeo, vec se vodio metodom "napad je najbolja odbrana" i retko kada je ko smeo da ga zadirkuje, a i ako bi probao, ovaj ne bi popustio bez batina.

Back