Да ли су Црногорци били бољи?

Да ли су Црногорци били бољи Срби од ових на власти?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Čemu se ti rugaš !? Pa Šešelj bi kod vas u partiji mogao da bude član predsedništva , pošto ni njega nisu vodili kod logopeda kad je bio mali.

Nije tacno da se ja sprdam samo Seseljevom govornom manom, no i njegovom suludom ideologijom koju je vise od pola Srbije glavom bez obzira slijedilo. On licno kao pojava mi je oduvijek bio simpatican :)

Borko 72 Novi Becaj
Uopste ne govorimo o tome.
Ne,ne izjashnjava se vecina kao crnogorci a manjina kao srbi nego podjednako.

A ovo treca je toliko debilno i diletantno sto nisam ocekivao od tebe kao normalnog sagovornika.

Ne,milosevic nije u srbiji smatran za crnogorca,cak 80% stanovnika srbije do njegove smrti nisu znali odakle je zaista.

A to sto je neko smatrao(a jos nijeimao nikakvog osnova) ti izgleda hoces da predstavis kao cinjenicu?
Milosevic se izjashnjavao kao srbin,a cak i ako mislis da je bio srbin iz crne gore tj. crnogorac to nije bio.

Isto vazi i za vecinu njegove ekipe,ali to je vise problem sa shvatanjem crnogorshtva i srpstva u srbiji,tipa-ko ima pradedu iz crne gore nazovemo ga gorcem.
Не знам шта да ти кажем, јер ми се најлогичнијим чини да свако буде оно, што сматра да јесте.

Сумњам да ти требају они који би се под претњом стрељачког вода изјашњавали као Срби, јер онда испада да Срби према Црногорцима (и Македонцима) играју исту игру, као што је муслимани и Ватикан играју са Србима - насилно наметање своје вере и нације слободним људима.

To drugo je maštanje.

Skandal
Pored Milana Krkobabića, zamenika gradonačelnika Beograda, Vlada Srbije u Upravni odbor Fonda za osiguranje spoljnotrgovinskih poslova imenovala i crnogorske funkcionere, koji primaju plate već godinama

BEOGRAD - Vlada Republike Srbije je, pored imenovanja Milana Krkobabića na funkciju člana Upravnog odbora Fonda za osiguranje i finansiranje spoljnotrgovinskih poslova, ponovo prekršila zakon jer je za zamenika predsednika i još jednog člana Odbora postavila dva strana državljanina. Tako je Darko Radunović, pomoćnik generalnog direktora banke NLB Montenegro, postao zamenik predsednika Fonda za osiguranje i finansiranje spoljnotrgovinskih poslova, dok je za člana UO postavljena Ana Begović, inače zaposlena kao savetnik Mila Đukanovića, predsednika Vlade Republike Crne Gore/kurir

gradac5
...Tako je Darko Radunović, pomoćnik generalnog direktora banke NLB Montenegro, postao zamenik predsednika Fonda za osiguranje i finansiranje spoljnotrgovinskih poslova (Србије), dok je za člana UO postavljena Ana Begović, inače zaposlena kao savetnik Mila Đukanovića, predsednika Vlade Republike Crne Gore/kurir
С обзиром да је Црна Гора сада страна држава, ово је вероватно у питању нека криминална комбинација у којој учествују играчи из врха власти.

Borko 72 Novi Becaj
Свако је оно што мисли да јесте - неки се у Црној Гори осећају Црногорцима, неки Србима и то тако и треба да буде. Нико не може неког Црногорца натерати на силу да буде Србин ако он то неће, као што нико не може неког Србина натерати на силу да буде Црногорац, ако он то неће, и ово важи за обе државе.

etnicka pripadnost nije religija pa da mozes da biras ,covjek se rodi kao Srbin,kao Njemac,ka Francuz....ajd sad zamisli da jedan Francuz kaze ja vise nisam Francuz ja sam Eskim .....moze se on izjasnjavati kako hoce ali njegova etnicka i nacionalna pripadnost je neupitna...on je etnicki francuz ,mislim definicija nacije je jasna ,crnogorac je geografska odrednica isto kao sumadinac,sremac,hercegovac,bosanac,Krajisnik,semberac,slavonac,licanin,dalmatinac itd

Једна од великих замерки Милошевићу била је та, што су се за време његове владавине на одговорним и директорским местима налазили Црногорци, а сећам се да је један мој бивши другар озбиљно био озлојеђен због тога.

После 5 октобра сви Црногорци су протерани са руководећих места - нарочито у привреди, а на њихова места су дошли прави Срби, чије резултате осмогодишњег рада сви видимо.

Odgovorio sam ne, zato što Crnogorci nijesu Srbi

Једна од великих замерки Милошевићу била је та, што су се за време његове владавине на одговорним и директорским местима налазили Црногорци, а сећам се да је један мој бивши другар озбиљно био озлојеђен због тога.

После 5 октобра сви Црногорци су протерани са руководећих места - нарочито у привреди, а на њихова места су дошли прави Срби, чије резултате осмогодишњег рада сви видимо.

Nebitno ko je,samo da poštuje Srbiju u kojoj živi.
To se pogodilo da je ekipa Crnogoraca npr.Tomić,Bojić,Božović na čelu sa Miloševićem iskoristi vlast i obogati se na račun tadašnje SRJ.
Pravi Srbin,evo V. Ilić se predstavlja tako,pa imamo rezultate njegovog gazdovanja ministarstvom i zloupotreba položaja.

Nebitno ko je,samo da poštuje Srbiju u kojoj živi.
To se pogodilo da je ekipa Crnogoraca npr.Tomić,Bojić,Božović na čelu sa Miloševićem iskoristi vlast i obogati se na račun tadašnje SRJ.
Pravi Srbin,evo V. Ilić se predstavlja tako,pa imamo rezultate njegovog gazdovanja ministarstvom i zloupotreba položaja.

A ne da je postuju, no hoce da su veci Srbi od samih Srba:lol:
A ovi nasi kao blavori sjede tokom intoniranja himne, pa posle kao Maksim po diviziji.

scot
etnicka pripadnost nije religija pa da mozes da biras ,covjek se rodi kao Srbin,kao Njemac,ka Francuz....ajd sad zamisli da jedan Francuz kaze ja vise nisam Francuz ja sam Eskim .....moze se on izjasnjavati kako hoce ali njegova etnicka i nacionalna pripadnost je neupitna...on je etnicki francuz ,mislim definicija nacije je jasna ,crnogorac je geografska odrednica isto kao sumadinac,sremac,hercegovac,bosanac,Krajisnik,semb erac,slavonac,licanin,dalmatinac itd
Изгледа да се ипак све своди на осећај: ти си рецимо из Српске, па ти не пада на памет да себе доживљаваш као Босанца, већ искључиво као Србина.
С друге стране они су рођени у Црној Гори и већини је нормално да себе доживљавају Црногорцима, док се један мањи број становника осећа Србима, иако су држављани Црне Горе. Значи све је у томе како се ко осећа и имаш на хиљаде случајева да се у Црној Гори један брат изјашњава као Црногорац, а други као Србин.

Истине ради, треба рећи да Црногорци у Србији од стране самих Срба никада нису били прихваћени као Срби, већ је према њима увек постојала одређена дистанца, неповерење, па и притајена мржња и само се чекао повољан тренутак да се с њима расчисте рачуни. Ово је врло вешто искористио Ватикан, али су главни посао одрадили наши, те је Србија сада ту где јесте: сама и напуштена, без игде иког свог, где су јој најбољи пријатељи, њени вишевековни непријатељи. Руси су посебна прича и све ће учинити да нам помогну, али је питање шта ће са њима кроз 5-10 година бити, јер се рабини неће смирити док их не униште.

Што се Црне Горе и Црногораца тиче можете их волети или не, али на читавом свету, Срби немају већих пријатеља од њих. Зашто је садашња ситуација таква каква јесте, треба се добро запитати.

Poslednja izmena:

Najveci Titovi komunisti su bili Crnogorci.
Poslushni, spremni da cinkare najrodjenijeg...sve za vlast.
Ja takve ne zelim, daleko im lepa kuca.
Imaju svoju drzavu, pa nek vladaju sopstvenim plemenima.

Па Црногорци су Срби...а ако ће мо право...Рашка и Зета су прве Србске државе..тако да "правих" Срба имаш више на КиМ-у и ЦГ него ли у централној Србији!

Ал опет Цетиње населили из Ниша Срби..па испаде, да су у ствари сада Срби из Србије у ЦГ. а Срби из ЦГ у Србији..па можеш рећи да у ствари и јесу у Србији бољи Срби...
:hvala:

Marty Misterija
..па испаде, да су у ствари сада Срби из Србије у ЦГ. а Срби из ЦГ у Србији..па можеш рећи да у ствари и јесу у Србији бољи Срби...
'бем га, тек сад ми није јасно ко је ко, ал нема везе, само нек је весело.

Back