- Poruka
- 43.275
Pitanje u naslovu
Bonus pitanje
Je li pametno da gastarbajteri otvore devizni racun na banci ?
Bonus pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i ovde drzava garantuje do odredjenog iznosa u banci.Pitanje u naslovu
Bonus pitanje
Pogledajte prilog 1772936
Kao i ovde drzava garantuje do odredjenog iznosa u banci.
Ako nemas lk mislim da ce morati svekar da otvori.Najbolje da neko tvoj ode do banke ili da pitas banku preko mejla.Sad sam čula od jedne osobe koja radi vani da kad je otvarala nije mogla ona otvoriti jer su tad tražili da ima firmu i 100 nekih čuda pa je otvorila na oca i posle se odvojila sa računom
To je bilo možda pre 8 godina
Mene zanima da li je to i dalje tako? Radi se o NLB banci?
Da povedem svekra ako je i dalje tako
Neće se odvojiti.Centralna banka Bih je u Sarajevu a bahate filijale koje su pod kontrolom su sirom RS, tako da izracunaj, ako se RS odvoji bahate filijale ostaju, a uredjena centralna banka nema vise nikakvih garancija..
U takvim zemljama ko što su balkanake prčije funkcionišu samo lihvarske banke sa visokom stopom rizika i naravno kriminalnim poslovanjem. U matičnim zemljama maltene da i ne postoje.Bankarski sistem je jedino funkcionalno i uređeno u BiH kako bog naređuje. Mahom se radi o ozbiljnim zapadnim bankama koje su kudikamo ozbiljnije i pouzdanije od države BiH.
Pitanje u naslovu
Bonus pitanje
Ne garantuje država ništa. Depozit do 70000 KM (oko 36000 eura) garantuje Agencija za osiguranje depozita BiH koja je neka vrsta osiguravajućeg društva.
U takvim zemljama ko što su balkanake prčije funkcionišu samo lihvarske banke sa visokom stopom rizika i naravno kriminalnim poslovanjem. U matičnim zemljama maltene da i ne postoje.
Setimo se hipo alpe adria banke koja je posle afere promenila preko noći ime u adiko banku.
Dakle: banka je iznajmljeni poslovni prostor i onoliko koliko država garantuje za depozit.
Pitanje u naslovu
Bonus pitanje