Regnatrixcis
Primećen član
- Poruka
- 543
Evo, poshto izgleda da se one teme u gornjem delu foruma ne chitaju mnogo, reshila sam da otvorim novu, a ako je milion puta vec otvarana ista, pa.. zatvorite, i izvinjavam se. Mada, u ostalim slicnim temama nisam nasla odgovor na moje pitanje.
Dakle, vasa koleginica forumasica Rege, izmedju neozbiljnih pisanija po ostalim pdf-ima
se sada nalazi razapeta izmedju kuke i one donje tacke, velikog znaka pitanja.. 
Imam fenomenalnu biznis ideju.
Razradjenu do detalja.
U pitanju je i proizvodnja i prodaja robe, ali i usluga.
Ne moze da omane
Nemam para.
Znam ko bi bio dovoljno pametan, ili dovoljno lud
da da pare.
Nemam biznis plan.
Nemam para da platim milionski biznis plan.
Ideja ima "umetnicku notu", pa mozda standardni biznis plan i nije potreban?
Opet, ne mogu pred buduce investitore i/ili saradnike sa nekom "bojankom"..
Molim vas sve, i kolege i koleginice forumase, da mi ne dajete savete na kojima cete vi ili neka vasa firma nekako zaraditi, dajte malo korisnih, prakticnih saveta.
Kapiram ja da je za dobar biznis plan potrebno par hiljada evra... ali da imam par hiljada evra otvorila bih kosk brze hrane i ne bih se mlatila ovde
Pa ako postoji neko voljan.. PP ili ovde... hwala

Dakle, vasa koleginica forumasica Rege, izmedju neozbiljnih pisanija po ostalim pdf-ima

Imam fenomenalnu biznis ideju.
Razradjenu do detalja.
U pitanju je i proizvodnja i prodaja robe, ali i usluga.

Ne moze da omane

Nemam para.
Znam ko bi bio dovoljno pametan, ili dovoljno lud

Nemam biznis plan.
Nemam para da platim milionski biznis plan.
Ideja ima "umetnicku notu", pa mozda standardni biznis plan i nije potreban?
Opet, ne mogu pred buduce investitore i/ili saradnike sa nekom "bojankom"..
Molim vas sve, i kolege i koleginice forumase, da mi ne dajete savete na kojima cete vi ili neka vasa firma nekako zaraditi, dajte malo korisnih, prakticnih saveta.
Kapiram ja da je za dobar biznis plan potrebno par hiljada evra... ali da imam par hiljada evra otvorila bih kosk brze hrane i ne bih se mlatila ovde

Pa ako postoji neko voljan.. PP ili ovde... hwala

Poslednja izmena: