Da li ste znali ovo?

Obersturmfuehrer:
takve teorije se javljaju zato sto se podaci ne sagledavaju pravilno....
odgovorite na sledeca pitanja, i sve ce biti jasno...
gde je najvise obolelih od side? koja populacije je najvise ugrozena sidom?
e onda, odgovorite na pitanje zasto je to tako, ali STVARNO, znaci, bez uplitanja teorija zavere i ostalog....
Primljeno k znanju i jasno kao dan.., ali postavi i ti sebi pitanje zašto je Afrika, koja je po resursima najbogatiji kontinent (uz Aziju naravno), najsiromašniji? Imaju sve teoretske preduslove da razbijaju svet po ekonomiji, ali...

Obersturmfuehrer:
eeee....
teorija i praksa su dve razlicite stvari....jednostavno, zakasnili su u razvoju u odnosi na evropu, i to im se obilo o glavu....a zasto su zakasnili...pa prvo sto imam na umu je klima....
Nisu im dale zapadne zemlje da se razviju, onomad Francuska, V. Britanija i ostala klapa, danas SAD sa istom bagrom u novim odelima. Nikome ne odgovara razvijena Afrika, zato mislim da ova tema nije zasnovana samo na šupljoj priči o zaverama.

DeteSunca:
Opet ti sekund pre mene sa sličnim mišljenjem. Kolega , moraćemo utvrditi smene :D ;)
Imponuje što ima ljudi koji rezonuju kao ja
c045.gif

DeteSunca:
Nije da sam skeptičan ili pripadnik teorija zavere, ali smatram da, nažalost, ima istine u ovome što je napisano. Ne vidim zašto je to toliko nemoguće shvatiti? Ljudi su u istoriji, posebno ovoj nama bližoj, radili mnogo gore i gnusnije stvari.

Naravno. Istorija je prepuna zavera i prljavstina. Ni danasnje vreme nije izuzetak. Afrika je najpogodjenija AIDS-om, iz prostog razloga jer je nivo prevencije u tim zemljama veoma nizak ( bas kao i nivo obrazovanja ). Afrikancima se, verovatno "uvaljuje " AIDS" i preko vakcinacije stanovnistva. Nekome je stalo da unisti populaciju na crnom kontinentu...pretpostavimo iz ekonomskih razloga.

Back