Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
ma kriza identiteta ....bwe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- prelazak sa ja na mi ima svoje dobre strane: zajedno smo jaci, a i ne moras da budes stalno jak-a, kao kad si sam. moze nesto da odradi i partner za tebe.DisMisaL:Zanima me, kad već spominjete otpočinjanje zajedničkog života, kako vam deluje taj prelazak sa ja na mi? Da li postoji taj neki žal za nečim ili zbog nečega, ili je samo stvar privikavanja? I da li ste prvo detaljno razmotrili šta vas očekuje, ili ste se upustili kad je naišla prilika? Da li u tome može da se nađu razlozi za izjave poput: Nemam za čim da žalim, odnosno: Jao, šta me snađe!, i kako?
Kada kažem mi, mislim na nas. Stih, video-klip... Ne razumem šta podrazumevaš pod "prelaskom", kod mene je ta formulacija MI postojala i pre zajedničkog života. Onda kada je to jasno definisano kao želja i potreba da budemo zajedno - tada sam i odlučio da tako bude. I bi tako.Zanima me, kad već spominjete otpočinjanje zajedničkog života, kako vam deluje taj prelazak sa ja na mi?
Da li postoji taj neki žal za nečim ili zbog nečega, ili je samo stvar privikavanja?
OIdgovorio sam na ovo pitanje. Mislim da mi se prva nejasna želja javila kada sam ukapirao da ne želim više da je pratim kući. Nikada se nisam preslišavao, niti sam od onih koji "osvajaju slobodu", pa time moraju za nju i da se "bore". Ona postoji ili ne.da li ste prvo detaljno razmotrili šta vas očekuje, ili ste se upustili kad je naišla prilika? Da li u tome može da se nađu razlozi za izjave poput: Nemam za čim da žalim, odnosno: Jao, šta me snađe!, i kako
muvalo:Nisam se pokajala. Ali jeste cudan osecaj, ponekad - nikad nisi sam, i sve delis, sve je zajednicko. Ostanu ti samo misli, a i njih ti ponekad prekida (na svu srecu) raspevani muz koji je u skroz desetom raspolozenju... Ne mogu ni da zamislim sta znaci imati i - recimo - troje dece... verovatno skroz prestanes da postojis kao svoje mladalacko "ti". Svejedno, ponovo bih to uradila - samoca je uzasno predvidljiva.
BRAVO<BRAVO<BRAVO<Svaka cast!KOCKARKA:Ja sam bila zazalila sto sam u braku pa sam iz njega izasla i mislim da mi takva "avantura" vise nece pasti na pamet.Zakljucila sam da to jednostavno nije za mene i tacka,Mene to gusi i predstavlja veliki napor.Naucila sam da zivim sama i to mi se jako svidja.Decu imam,majstore platim,idem kud hocu i radim sta hocu i kad hocu.Ljubavi sam u zivotu imala dovoljno i da mi se vise ni jedna ne desi ja sam ostvarena i zadovoljna.A i moje misljenje je da nema te ljubavi na svetu koju brak ne moze da upropasti.Nekako ispada da ja volim sve sto vole muskarci osim fudbala i zena a kao takva nisam nesto podobna. :wink: