gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Nisam tražio takvu sličnost. Mada, iskreno, poslednje "šeme" su sve podsećale jedna na drugu, isti tok radnje, uz neznatne razlike u nijansama što bi rekla NovaIsta. Ograničen mi je izbor, privlači me poseban tip žena i na raspolaganju su mi specifične kategorije žena, možda otuda potiču sličnosti među njima i sličnosti u mojim relacijama s njima.to se nikako ne sme raditi u nekom traziti slicnosti..jer na kraju..te slicnosti nece biti dovoljne..osim ako si mazzohista..svako se voli zbog razlictih stvari.....ta poredjenja i trazenja nekog u nekom...pa to je glupost nevidjena
kad nekog zavolis...uopste ti nije bitno da li ta osoba ima osobine nekog kog si nekad voleo..cak to ni ne vidis ni ne trazis ni ne prepoznajes
jednostavno volis nekog drugog...volis tog..a ne nekog u njemu
Problem je što nisam spreman za zamenu, ne mogu na taj način da se oporavljam, ne mogu toliko brzo da se prešaltam i vežem za novu. A ni kres varijanta kao terapija ne pomaže.

Da, i ti si to naglasila.Ček bre malo...pa to sam i ja rekla samo u jednoj rečenici...samo više kao pretpostavku... ja ne znam šta se zaista dogodilo.

Iskrenost je najbitnija osobina.E ovo cenim kod ljudi, iskrenost prema sebi pa i prema drugima....svaka čast Dačo![]()