- Poruka
- 94.581
Da li ste zahvalni što se vaše detinjstvo dogodilo pre nego je tehnologija preuzela svet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jesi igrao Jelečkinje-barjačkinjeigrao sam klikere
Ja sam rodjen 1954 I hvala bogu da sam.Pogledajte prilog 1787033
Da li ste zahvalni što se vaše detinjstvo dogodilo pre nego je tehnologija preuzela svet?
Moj otac je isto 1954-to. Gledam siike njegove iz osnovne škole, i sva deca mi izgledaju nekako mršava.Ja sam rodjen 1954 I hvala bogu da sam.
Ne, ne, fotoaparati na film sovjetske proizvodnje su "izduzivali" ljudeMoj otac je isto 1954-to. Gledam siike njegove iz osnovne škole, i sva deca mi izgledaju nekako mršava.
A onda shvatim "nisu oni bili mršavi, nego su danas deca debela."
![]()
To je to, nije kriv Mekdonalds nego Smena 35Ne, ne, fotoaparati na film sovjetske proizvodnje su "izduzivali" ljude![]()
Smena 4 i 8. Vidi se da si nova generacija.To je to, nije kriv Mekdonalds nego Smena 35
![]()
I ova deca danas, Z generacija, će svojoj deci pričati "da li se seća neko detinjstva bez AI"Svako ima svoje vreme i ne mozes ga se odreci jer bi u suprotnom tvoj zivot bio promasen. Zato i branis "svoje" vreme.
Mislio sam na 35mm film.Smena 4 i 8. Vidi se da si nova generacija.
Jednu 8-cu sam koristio dok se nisu pojavili polaroid idijoti.
Smena nije ni postojala na drugi format, mislim da nisu imali 128mm, mozda neka specijalna izdanja za profesionalce. Zapravo, nisam ja upoznat.Mislio sam na 35mm film.
Mnogo vremena sam u mraku pod crvenom sijalicom proveo i u razvijaču ruke kiselio.