xxxxxxyyyyyy
Obećava
- Poruka
- 61
Skorpija,sto pitas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skorpija,sto pitas?
a ja bas nikad ne bih mogla da non-stop negde trcim.....to me ne privlaci.
Jesi svesna koliko to bolno nerealno zvuchi? Ali razumem te potpuno, tom filozofijom sam se i ja vodila.Razumem ja njih,oni i hocje da ja budem uspeshna i sve,ali oni uspeh vide samo u toj oblasti...koja meni stvarno,ali stvarno shkripi...znam shta cju da upishem jer mi se to jedino u sushtini i dopada.Oke,verovatno necju imati para od toga,ali bolje mi je da radim ono shto volim...
Aaaaaaaaa mrzim te.Meni je bila zelja Karlovacka gimnazija prvenstveno zato sto hocu da se bavim jezicima.Naravno da sam zadovoljna sto sam je upisala.
S jedne strane mi je grozno to sto se svaki dan truckam u busu,sto sam u domu i sto nemam ono sta bih imala kod kuce bar jos 4 godine (da sam ostala tamo,upisala bih gimn. i isla i dalje na privatne casove engleskog).
Ali,kad se samo setim koliko ja vec sada imam znanja vise od ovih koji idu u gimn. (govorim za neke nama "glavne" predmete,pa i za geos,hemiju ..) opet dolazim na to da sam stvarno prezadovoljna.
Electra,a koji si ti smer upisala?
Draga, razliqj uchenje jezika i uchenje konverzacije.topmodelsica:Jezici su pravi hobi, najlakse ces da ih naucis ako ides na kurseve i ako putujes. Skolu treba iskoristiti da steknes neka znanja koja u zivotu kroz iskustvo ne mozes da steknes.
Draga, razliqj uchenje jezika i uchenje konverzacije.
Da bi rekao da ide u gimnaziju.Nije mi jasno zasto neko ko nema ambicije da studira upisuje gimnaziju!
Uspust se raspitam i za imovinsko stanje i da li imaju stan vishka u Beogradu?Za ucenje konverzacije najvaznije je da razgovaras sa nepoznatima stalno i sto vise.