Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Evo pisemo, pisemo, pisemo,.....
Ma nekako nije interesantna tema (za mene jeste),
al vidis da svi ovde vole nesto sto je u vezi sa radikalima, LDP, DSS, Vojom i ostalom
skupstinskom i vanskupstinskom druzinom.....
A za EU.... Ima vremena.....
EU engleska kolonija ili 4 rajh. Zašto postoji funta,franak???Razmišljajte svojim glavama.
Ne treba nama EU,mi trebamo njima,hoće najstariju svetsku civilizaciju.Eeeeeeeeeeee Srbi Srbi.
Ne za sta da glasam....Trebala si da stavis odgovore: 1.da,ako srbija sa kosovom udje u eu i 2.ne
Bez Kosova NE SMEMO da udjemo u Evropsku uniju. E je*em ja onom Titu mater,da je bio pametniji rastero bi cugave siptare sa Kosova,nego ga boleo k*rac.
Последњи је тренутак да Србија почне да мисли на другачији начин него што је мислила до сада.А то је да знамо да ЕУ не може да реши проблеме на Балкану без Србије чак и да Црна Гора и Македонија пре приступе ЕУ.Србија се залеће преко коре од банане према ЕУ и мисли да је немогуће пропадање као чланица али то није тачно.Видимо ових дана да је православље на удару како на Косову тако и у Црној Гори.Наставља се покатоличавање како народа тако и светиња.Значи Хрватска не би била оваква према Србији да не зна за ово.