Da li ste za ukidanje Db-a ?

Headhunter:
Ej Zt , MUKA MI JE OD TIH GLUPOSTI.

CURUVIJU JE UBILA DB - JER JE BIO NJIHOV SARADNIK,

Nije to moja teorija,to je ono što je zvanično objavljeno,i što znamo,a ako ti ne znaš tvoj problem.
S.Ćuruvija i M.Đorgović(urednik N:Telegrafa),, pokrenuli su sa UDBINIM PARAMA (3 mil.maraka), novine,JA NIGDE U bilo kojem kontekstu,zajedno sa njima nisam pomenuo Z.Đinđića.Tog Čoveka,iako nisam, bio sa njim politički istomišljenik jaki poštujem.
Zato ne radi UDBINE poslove,sko nisi član.

Koji je "kvalitet" nasih tajnih agenata. Evo nekih primera tih GENIJALACA:

1-atentat na Draskovica x2 PUTA, nijednom nisu bili uspesni, znaci em su krvoloci,em su BISERI KAKVIH NEMA NI U KVAZIBUMBEU TJ. TAJNOJ SLUZBI TAMO U AFRICI...

2- KRADJA ZAPLENJENOG NUKLEARNOG MATERIJALA U NISU

3- ATENTAT NA HRVATSKOG DISIDENTA POCETKOM 90-TIH U UK.(AKO STE GLEDALI FILM) - BISER OD DB-ATENTRATORA JE ISPUCAO CEO SARZER SA 20CM RASTOJANJA U GLAVU TOG COVEKA,I , I? PA SVE JE ISPROMASIVAO...

SVE KOLJAC DO KOLJACA I BISER DO BISERA, NAMA TREBA CELA NOVA SLUZBA, A NE TA G**NA ... !

Neee, pa znam covece. To bi i svako trebao da zna -

Milosevic zvrcne Stanisica i kaze mora da nestane Stambolic, a onda Stanisic da zadatak Legiji koga je pustio da diluje do mile volje(koga je znaci on stvorio i koristi). Ok razumeli smo se, nego cisto sam hteo da istaknem neke biserne primere DB AKCIJA , ma ko ih izvodio, bile su njihove.

A evo SVEZIH INFORMACIJA:
Po izjavi bivseg nacelnika db-a za vreme sablje- Gorana Petrovica - do danas je u db-u promenjeno PREKO 500 ljudi !!!

Toliko o profesionalizmu...

Headhunter:
Ej Zt , MUKA MI JE OD TIH GLUPOSTI.

CURUVIJU JE UBILA DB - JER JE BIO NJIHOV SARADNIK,
DJINDJICA JE UBILA MAFIJA JER JE BIO NJIHOV...

AJDE MOLIM TE, STAVI MALO PRST NA CELO !

Ti si bre brate smesan, veruj mi! Je l' to belosvetska zavera?

Curuviju je ubio Canda, Karleusin decko... i on je kasnije otisao. To je Karleusa dobro znao.

Ta ubistva tipa: ko je ubio Curuviju, Stambolica, Kundaka, Djikija..., su radi zamajavanja vas obicnih smrtnika, inace vrlo dobro se zna u DB i slicnim krugovima, samo se manipulise njime.

Veliko je pitanje ko je ubio novinara "vecernjih novosti" Pantica 2001-e, iz Jagodine? Da li je slucajno povodom par tekstova kritike novoj vlasti ili...?

DisMisaL:
kaurloto:
Pjer_Nis:
A ko je ubio Dadu Vujasinovic?
Dal neko mozda zna ko je ubio deda mraza? :D
Incognito, na dočeku 2004. Imaš na Svaštari, pa potraži.
E, šta ti je operativni rad :lol:

A kako bi bilo da drzis seminarska predavanja na institutu za bezbednost? Sto da ne, bar logiku?
Nasi obavestajci jos uvek veruju u deda mraza...

Takvi su nasi 'obavestajci'... Verovatno se sada kad su odrasli i rade u db-u pitaju:

"A ko je taj deda mraz? Za koju vladu radi? Da ne spijunira za neku sluzbu dok onako leti slobodno po nebu, a da ga mi privedemo i pogledamo te pakete sto nosi?..." :oops:

Back