Da li ste za razbijanje fasistickog mitinga?

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste spremni na kontra akciju?

• Da

glasova: 38 49,4%
  • Ne

glasova: 39 50,6%

• Ukupno glasova
    77
  • Anketa je zatvorena .
П. С

Заправо, и не иритира овде толико само помињање да је ово "болесно друштво".
Јер, оно то, у неком смислу, доиста и јесте.

Него, што се идеализују нека друга друштва, која, у ствари, нису ни мало, или, су тек нешто боља.

ako je neko nesretan zbog trulosti ovog drustva, to sam ja.

i sama kazes AKO su mi reper doticni.
zasto se ponasas unapred kao da jesu?

i niko tu ne uzima tapiju na antifasizam.
ne znam sta ste se zalepili za canka i cedu, nije ovde rec o njima vec o nacistima

Узиимају тапију. У фазону:

"Антифашизам је само оно, и онако, како ми кажемо. Ко другачије каже..."

(Рекох, исто, као и ови квазипатриоти)

Или, кад кажу: "хорде неонациста харају"... Није ли то, стварно, претеривање? Жешће.

"Залепили " се нисмо, али је симптоматично.
Зато што су они заправо - итекако повезани. Доиста, оно једни без других не постоје.

Ја се чудим да то неко не види.

Или, кад кажу: "хорде неонациста харају"... Није ли то, стварно, претеривање? Жешће.

"Залепили " се нисмо, али је симптоматично.
Зато што су они заправо - итекако повезани. Доиста, оно једни без других не постоје.

Ја се чудим да то неко не види.

Vidi se to, Norma, vidi...Što narod reče - rupa našla zakrpu...

@pomaze bog - U Talmudu na izvornom,hebrejskom jeziku(inace u hebrejskom jeziku ne postoji slovo Y),ne jevreji se nazivaju stokom.
Poštovana gospođo u pravu ste - naravno da ne postoji slovo Y, kao i što ne postoji ni slovo J koje ste Vi koristili u riječi gojama.
I Vi i ja smo samo koristili jednu normalnu i sasvim legitimnu metodu u uporednoj lingvistici, koja se zove transliteracija.

No da se vratimo na temu i da jednom za sva vremena završimo o goima. Na ivritu se stoka kaže - bakar, a svinja - hazir.
Ako mi ne vjerujete pitajte one koje ste meni preporučili da pitam.
Antijevrejstvo je sasvim ispravan naziv.Primer-Da li arapi spadaju u semite?Da spadaju.Da li su arapi >anti-semiti<??Ako jesu to znaci da mrze sami sebe.Ne,oni nisu anti-semiti(pogresan izraz) oni su anti-jevreji.
Pojam antisemitizam je izmislio i prvi put upotrebio jedan antisemit u svojoj knjizi Pobjeda jevrejstva nad germanstvom, tako da za taj, sa Vaše strane dobro uoćen pradoks, treba da se žalite negdje drugdje.
Ako ih toliko volite objasnite kako su to izraelci zbog 2 svoja vojnika sravnili liban sa zemljom.I to postovani gospodine nije prekomerna upotreba sile?OVE SLIKE POKAZUJU KOLIKO JE TO BOLESNA NACIJA NASTALA NA ETNICKOM CISCENJU PALESTINACA!!!!!
Ne pada mi na pamet da opravdavam politiku Izraela prema palestinskim Arapima, jer se ne slažem sa njom, kao što se ne slažem ni sa Vašim antisemitskim ispadom uobličenom u sintagmi BOLESNA NACIJA.
Dzugasvili, njegovo srednje prezime znaci mali jevrejin
E ovde ste prevazišli sebe, ali da Vas utješim - niste prvi i jedini na ovom forumu (žalosno je samo što je takvih kao Vi bilo čak i na pdf istorija).
Da budem iskren ne znam šta Vam znači ono srednje prezime, jer to Džugašvili nije srednje prezime nego je prezime, a ono što Vi zovete srednjim prezimenom zapravo je tzv. očestvo (čudi me kako Vas to Vaš djed, ataman Semjonovskog puka, nije naučio) i kod Staljina glasi Visarionovič.

Na gruzinskom se mali Jevrej kaže patara Ebraeli (znam to zato što mi je kum Gruzin), a kada je riječ o Staljinovom prezimenu onda tu stvari stoje ovako.
Staljinovi preci (e a ovo znam zato što sam u životu ponešto čitao) su došli iz oblasti Džuga i sela Džugani u Kahetiji (to je jedna verzija, njezin tvorac je gruzinski istoričar Maisuradze).
Kada su došli u oblast Gorija prezime im je bilo Džugati, tako da je Džugašvili gruzinska verzija njihovog prezimena.
Po drugoj verziji (njezin tvorac je K. Baučidze) Staljinovo prezime u osnovi ima osetinsku riječ Džuga (staja).

Izvinavam se što sam kasno primjetio Vaše odgovore i moram iskazati svoje nezadovoljstvo sa činjenicom da niste odgovorili na moje pitanje o dorevolucionarnom antijevrejstvu u Rusiji.

Strelo, znam sve to, poštujem...:arrow:Samo čuvaj se sektaša:!:.....Zaebi tu priču New age i sra***:roll:.......Zaebani su mnogo:evil:....Valjda znaš šta radiš8-).....

О чему ти причаш?! Какве секте?! Свашта!!!
Само сам на интернету нашла овај текст Paxtonа Robeyа, који говори о Ери Водолије, у свом роману НЕМА ВРЕМЕНА ЗА КАРМУ.
Ере се смењују сваких 2.000 година, а пошто смо ми сад на једној таквој раскрсници, била сам заинтересована да сазнам како ће изгледати та нова Ера.

Када се прихвати веза измедју болести, односно здравља и емоција десиће се узбудљиве, драматичне и феноменалне промене у исцелитељским професијама, односно уметностима. Никада се на тело више неће гледати као на машину, састављену од посебних делова, које се може поправити тако што се замени гума или се стави нови ремен. За коју годину ће равноправно у исцељивању уцествовати доктори, "nеw аgе" терапеути, консултанти, специјалисти за релаксацију.

Фармацеутски лобији ће попустити свој смртоносни стисак којим стежу законодавце и државне агенције за здравство. И као што оцекују бића која не пружају отпор, устројство свести везано за исцељење ће се променити не помоћу борби по судовима, већ тако што ће људи једноставно напустити "старомодне" докторе и помоћ потражити негде другде (па чак и под земљом). Срећом, сада има много "нових" доктора којима болесна особа може да се обрати.

Самосвесни људи не слушају наређења доктора. Сами доносе одлуке. Сами бирају који третман (или који третмани) функционишу. Самосвесни људи се не устручавају да потраже мишљење другог, трећег, четвртог лекара. Узимају у обзир мишљење лекара који је отвореног ума, као и од терапеута, консултаната и експерта из области лечења свести и тела. Преузимају одговорност за своје здравље тако што сами бирају комбинацију различитих третмана која за њих најбоље функционише. И што је најлепше, људи који увек следе своје блаженство, када открију које су емоције изазвале болест, брзо их промене.

Lepa slika...Pokazuje koliko su u krivu svi koji misle da je Čanak Ustaša, Izdajnik itd.....

Btw, од кад се то усташа и издајник, прише великим словом?! :shock: :arrow: :roll:

П. С

Заправо, и не иритира овде толико само помињање да је ово "болесно друштво".
Јер, оно то, у неком смислу, доиста и јесте.

Него, што се идеализују нека друга друштва, која, у ствари, нису ни мало, или, су тек нешто боља.

gde se to ovde idolizuju neka druga drustva pokazi mi

Horde još pre par godina primećene od strane zvaničnih organa.

http://forum.krstarica.com/threads/174367

Back