Da li ste za prirodne ili silikonske dude?

....postoji jedna od teorija koja kaze da je tkivo stisnuto od strane silikona pa se na tako pritisnutom tkivu ne moze razvijati tumor...doduse postoji i teorija da se mamografski pregled ne moze kvalitetno uraditi ukoliko postoji silikon u grudima...manje vise meni je svejedno i glasam za prirodne, nista lepse od oblina Monike Beluci i njoj slicnih...

Monika Beluci je sva izoperisana.

Ja sam isključivo za silikonske, deluju okruglije, mada su moje 100% prirodne i ogromne, jabučaste, a i ne trebaju im podupirači.

Slobodno se izjasnite.Otvorite srce i grudnjjake,

Nema ankete jer me mrzi da naučim kako se postavlja anketa

Uostalom, statistika nije pouzdana

dakle....

žene s malim grudima --- dalje od teme

odoh na politiku, a zatim i sa neta....solidarišem se s Makijem...

nemo' da mi neko zatvori temu :gace::brus:

Za silikonske i to sto vece, nema ko nece da padne na to, iz iskustva znam. Muskarci samo trepcu i balave, zene samo trepcu i lude od besa. Stavila sam petice pre tri godine i isplatio mi se svaki evro koji sam dala za to.

Ja sam isključivo za silikonske, deluju okruglije, mada su moje 100% prirodne i ogromne, jabučaste, a i ne trebaju im podupirači.

Slobodno se izjasnite.Otvorite srce i grudnjjake,

Nema ankete jer me mrzi da naučim kako se postavlja anketa

Uostalom, statistika nije pouzdana

dakle....

žene s malim grudima --- dalje od teme

odoh na politiku, a zatim i sa neta....solidarišem se s Makijem...

nemo' da mi neko zatvori temu :gace::brus:
jes ne trebaju podupiraci al uglavnom izgledaju ko da ti je neko prisio kamen za grudni kos, jer se jednostavno toliko ne pomeraju da meni to izgleda bolesno. ima dobro uradjenih sisa, al uvek se vidi da li su vestaci ili ne. licno vise volim prirodne ako su normalne sise, ako postoji neki problem,deformacija, ili daleko bilo posle raka dojke rekonstruisati, sto da ne...ali ako nema potrebe, samo da bi bile naduvane ko baloni mi je...pa nepotrebno. doduse retko se nadje i neka koja ima meru.

pa ne bih nikada stavljala silikone, zadovoljna sam sasvim sobom, takva kakva jesam .
ne mislim da bi mi vece sise donele ista posebno sto vec ne dobijam samo bi jos skretale paznju sa onih posebnih vrednosti koje imam a koje bacaju u okove u kakve sise ne mogu da bace z:lol:

:D

U zabludi su sve zeMske koje misle da muskarci vole...silikone. Bar ja i krug muskaraca koje poznajem. Priroda je najpametnija:aha:

Back