Da li ste za podelu Kosova?

Headhunter:
Nemogu da gledam, ali na onoj temi "Dobro dosli u Tursku", sve Vojvodjeni ispadose sovinisti, aj da im smeta neka druga nacija, nego sad nova moda- smetaju im Slovaci !?!?
AHAAA taj neko, rekoh, ja! Da znas da stoji da je tako. Sta mislis momcino, kad toliko ljudi govori jedno te isto i to iz razlicitih mesta kolka je verovatnoca da su se svi dogovorili? Kazes da si pametan onda budi pa mucni glavom, a nemoj odma da nazivas Vojvodjane fasistima, razmisli malo dal mi to onako ko po pelceru svi isto pricamo ili ima istine u svemu tome! :evil: :!: 8)

Nesto tipa, ulaze u dom zdravlja preko reda, pa mi je jedan lik rekao tipa - Ne znas ti u Beogradu kako je ziveti pored manjina!

Haos,ludilo... Treba videti da bi verovao

Znaci samo jos jedan primer, kako neki nasi skrecu sa vazne teme, na samo njima vazne pe'dere,lezbejke,hag,MANJINE,itd. :oops: :oops:

E narode, s**ko... Posle kao nisam lepo rekao.
Ja o Kosovu a vi o zlocestim Eskimima. A da se malo i vi i Eskimi P**ip, P**ip... :? :P

Headhunter:
Znaci samo jos jedan primer, kako neki nasi skrecu sa vazne teme, na samo njima vazne pe'dere,lezbejke,hag,MANJINE,itd. :oops: :oops:

E narode, s**ko... Posle kao nisam lepo rekao.
Ja o Kosovu a vi o zlocestim Eskimima. A da se malo i vi i Eskimi P**ip, P**ip... :? :P

Hedi, vidis nikad nisam sa eskimima, da nisi ti, ako jesi da mi kazes kako je bilo :wink: 8)

Headhunter:
eremita:
Headhunter:
Totalno si promasio... mada ne znam sta si gadjao.
Rekoh samo ova je toooliko pametna da je pitanje samo po sebi glupo. Pa reko da je pitam sta ona toliko pametno zna da podeli sa nama, suznjima, niznjima...Ako ima nesto od ideje sto niko nikad nije cuo,nesto genijalno- nije lepo sto ne podeli sa ostalim

cije Kosovo delite ?

Pa vidis da sada vec nije nase, mislim daj sta das (ako nam i to dozvole... a ako ne- upadamo na taj deo gde jos ima Srba, tesko da moze vise-tj. ne moze)
Headhunter,mor ti neto reci.
Kosovo je nase!Sto je Zapad hteo sa ovaj rat protiv Srba,jasno je stvar:spasiti njihovu bandu koja je nas plackala preko 50 god....pa da snjim i dalje plackati Srbiju.
Psle bombardivanje Bosnu i Srbiju,na Celu sa pokojnog Z.Djindjica,sa Kosovo Zapad i dalje vrsi pritisak na nas srbe,...pa kako vi kazete,umestom da trazimo da nam "izgrade" srusene Crkve,spomenike,i manastire,kao i da plate ratnu ostetu,..vi hocete (stogod nesto od Kosovo),bas onako kako su nam [jevreji} skrojili u WDC.

Back