Da li ste za miješanje rasa u svijetu?

Da li ste za mijesanje rasa u svijetu

• Da, svakako

• Ne, nikako

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Нисам мислио на то... Бела раса је одувек била носилац науке и напретка, шта ће бити ако она нестане? Мрак...

Čime li se Ti baviš? Pa kad već imaš mogućnost da koristiš internet, lako možeš saznati da u su u današnje vreme vodeći istraživači i naučnici na svetskom nivou Kinezi, Korejanci, Indusi, a nađe se i Afrikanaca ... Za rasno mešanje ne znam do čega bi dovelo, ali definitivno sam na ovoj temi shvatio da bi mešanje etničkih Srba, Hrvata, Slovenaca i ostalih ex Yu dovelo do naglog porasta glupih i zadrtih ... Evo svima vama jedno :heart: i koristite male sive ćelije za diskusije o nečem ... drugom. :hahaha1:

РАСНО МЕШАЊЕ ЈЕ ГЕНОЦИД!
Само 8 посто људи на свету је бело од тога су само 2 посто жене које су спосбне за рађање! Ако се настави расно мешање ће уништити нашу расу! Ми морамо да осигурамо егзистенцију за нашу расу и будућност за нашу Белу децу!

sad si banovan pa na zalost ne mozes da odgovoris. ali... st ati imas sa tih 8%? i kakve ti vajde imas od njih uopste? kad po toj tvojoj teoriji ti nisi arijevac :D

Све црњи до црњега..........

А где су Аријевци...........

Grofe,zar ti nisi albanolog?:confused:

U zadnje vreme sam zaključio da je Gvidi rasista,Droid ultra-nacionalista,a Grof nacionalista...Pre ovoga je Gvidi bio zakleti neprijatelj svih patriota,a kamoli nacionalista,Droid uvek bio protiv Obrezovaca i 1389-ovaca,a Grof albanolog i sjajan poznavalac albanskog jezika.

Naravno da sam za mesanje rasa.Da nema toga ljudski rod bi bio degenerican i zivot bi se odvijao po zatvorenim drustvenim i nacionalnim grupama,a potenciralo bi se i formiranje kasti.
Uostalom,cela istorija ljudskog roda je protkana mesanjem rasa,pogledajte samo mrku rasu na Indonezanskim,Filipinskim i Malajskim ostrvima,oni su nastali mesanjem zute i crne rase,zatim monglosko-turska rasa je nastala mesanjem zute i bele,a brojni su tek primeri mesanja crne i bele rase gde je nastao veliki broj mulata.Uostalom gotovo svi severnoamericki crnci su u stvari mulati,vecina ih je poprilicno blage crne boje koze i neznijih crta lica sto je posledica mesanja sa crnom rasom.
Takodje pozeljno je i mesanje krvi i unutar samog naroda,to jest sto vise brakova izmedju starosedeoca i doseljenika,tako i nastaju lepse i zdravije nove osobe.Vojvodina je pravi primer za to,pogotovo Novi Sad,a ne kaze se badava da su Novosadjanke najlepse zene.

Back