Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
a ne bi me čudilo da prvi staneš u red pa da se uvjeriš dal dobro dotične obavljaju posao i time da ti se ostvari životni san a to je da končno doživiš to iskustvo... 8-)
a ne bi me čudilo da prvi staneš u red pa da se uvjeriš dal dobro dotične obavljaju posao i time da ti se ostvari životni san a to je da končno doživiš to iskustvo... 8-)
OK. Svako ima svoje misljenje o tome.
- Neko misli da je to nemoralno.
- Neko ce reci jeste nemoralno ali ajde da zaradjujemo na tome...
- Neki u tome ne vide nista lose.
Ovima sto bi da zaradjuju od toga sto neko prodaje bulju pa odvaja za penzisko, bi porucio da je odvratno ziveti na takav nacin i da ako misle da treba na taj nacin da se obezbedjuje novac neka prodaju svoju bulju za pare umesto sto oce da zive od prodaja tudjeg tela.
Ovima sto bi da legalizuju prostituciju bi postavio pitanje, kako bi reagovali da se njihova cerka odluci za ovu profesiju. Videvsi da ima zena koje to rade sasvim legalno kao da prodaju voce na pijaci.
hajde da bojkotujemo ovu temu koju je postavio MARIN55.... kada procitate jos neki od njegovih postova, bice vam jasno zasto.... toliko mrznje koliko on pokazuje nisam video nigde na ovom forumu
Ja mislim da se pre pljuje po mentalitetu Balkana.
Žena je ovde - potrošna roba i služi samo za jedno.
I to sve dok Balkanac ne dobije ćerku umesto sina švalera na tatu.
Tatina ćerka nije bilo koja žena već ima poseban režim života pod staklenim zvonom.
Eto recimo po selima a i po gradovima se redovno razmenjuju adrese udovica.
Svake noći ih obilaze supermeni u seksu dok su pre toga celog dana drkali u sobi ili iza sena.
OK. Svako ima svoje misljenje o tome.
- Neko misli da je to nemoralno.
- Neko ce reci jeste nemoralno ali ajde da zaradjujemo na tome...
- Neki u tome ne vide nista lose.
Ovima sto bi da zaradjuju od toga sto neko prodaje bulju pa odvaja za penzisko, bi porucio da je odvratno ziveti na takav nacin i da ako misle da treba na taj nacin da se obezbedjuje novac neka prodaju svoju bulju za pare umesto sto oce da zive od prodaja tudjeg tela.
Ovima sto bi da legalizuju prostituciju bi postavio pitanje, kako bi reagovali da se njihova cerka odluci za ovu profesiju. Videvsi da ima zena koje to rade sasvim legalno kao da prodaju voce na pijaci.
E vidiš, nevezano za prostituciju a vezano za iskorišćavanje - ja sam svojevremeno postavio pitanje svom poslodavcu:"Šta bi ste uradili poslodavcu Vašeg deteta kad bi mu posle 30 dana dao ovoliko novca?"