Da li ste za legalizacuju javnih kuca?

gossca:
Veoma sam moderna tetka. Iznenadio bi se.
On nam nije ama bas nista objasnio, osim sto je prosuo na nas simpaticne uvrede.
Tvoj stav nema veze sa tolerancijom.
Decko, jednostavno se ne uklapa da u istom postu pljujes po nama i spominjes toleranciju.

Ma nisam mislio da je objasnio time shto vas je napljuvao.
Mislim da prostituciju & javne kutje treba prevesti u legalnan posao.
Znachi porez, dozvole, redovni obavezni lekarski pregledi prostitutki itd.

SANDRINAbg:
Joj...ovo mi bas najveci problem u zivotu trenutno...a, i generalno u nasem drustvu...ono, k'o nemamo vecih problema... :roll:

Samo sam se izjasnio po oFom pitanjetoo.
TFoja motj obzerFacije je zadiFljujutja deFojko, tachno je, imamo i Fetjih problema. A imamo i mnogo Fetjih problema...Neshto je troolo u Danskom kraljevstvu...

Dobro si obaFeshtena, Fidim...
Si choola da je umro Teeto?
I da ne postoje mali ljoodi u radio aparatoo?
;)

Jandrla:
Samo sam se izjasnio po oFom pitanjetoo.
TFoja motj obzerFacije je zadiFljujutja deFojko, tachno je, imamo i Fetjih problema. A imamo i mnogo Fetjih problema...Neshto je troolo u Danskom kraljevstvu...

Dobro si obaFeshtena, Fidim...
Si choola da je umro Teeto?
I da ne postoje mali ljoodi u radio aparatoo?
;)

hahahah, jok, ti ces mi kazes...ja sam vanzemaljac...il' bolje, hocu da budem Eskimka kad ... :lol:

Naravno da sam za legalizaciju.Sve ono,sto se radi na "crno",ima pogubne posledice,na sve ucesnike tog "biznisa".Prostitucija u Srbiji,u punom je jeku.
Razni "mesetari",dovode devojke u nocne klubove i "diskoteke",i u skrivenim prostorijama,odvija se seksualana "aktivnost" za novac.Devojke dobijaju trecinu
"honorara" a svodnik dve trecine.! Ti ljudi,koji se bave poslom divlje prostitucije,zaradju ogroman novac,na tim devojkama.

Legalizacijom prostitucije (kao u Svajcarskoj npr.),zastitile bi se i devojke,koje se tim poslom bave,i njihovi "klijenti",jer bi u tim "kucama ljubavi",bila organizovana
medicinska zastita.Pored toga,uvodjenjem u legalne tokove,propisane zakonom,novac od te "delatnosti",preko poreza,bio bi uplacivan u kasu grada,na cijoj
teritoriji se "objekat" nalazi.Naravno ,da bi se u mnogome ucinilo,i na smanjenju prenosivih polnih bolesti.

Nazalost,koliko vidim iz izlaganja nekih forumasa,nase drustvo je i dalje optereceno ljudima,koji "prodaju" lazni moral.Znati da prostitucija postoji,a ne dozvoliti
njenu legalizaciju,pokazuje moralnu destrukciju ljudi,koji ovom drustvu,ne zele nista dobro.

Back