- Poruka
- 7.475
ДА или НЕ. Гласајте.
Ја јесам за јаку сарадњу са Русијом али нисам за то да Србије изгуби своју независност.
Ја јесам за јаку сарадњу са Русијом али нисам за то да Србије изгуби своју независност.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ДА или НЕ. Гласајте.
ДА или НЕ. Гласајте.
ДА или НЕ. Гласајте.
biti clanica je na zalost suvise optimisticno i nerealno
gubernija, odnosno autonomna samoupravna oblast neke od pokrajina mozda..nesto kao protektorat pod tutorstvom a velikog vozda i pokrovitelja postavlja car putin
nekog konuzina da lupa shamare svim nashim politicharima
to bi bilo idealno
samo izdajnici mogu da podrzavaju ideju o unistenju srbije. nazalost, nakotilo se izdajnika kako u srbiji, tako i na ovom forumu.
Ja sam glasao DA!!! Rusija bar nece traziti od nas Srba da se odreknemo svog identiteta, kao sto ovi iz EU traze! Drugo, Srbija i Srbi bi bili APSOLUTNO ZASTICENI u okviru velike Ruske drzave!!! Mi danas i nismo nezavisna drzava, jer smo okupirani od strane NATO-pakta! Zato Rusija NEMA ALTERNATIVU!!!ДА или НЕ. Гласајте.
Tako je druze!!!jedini izdajnici su oni koji se protive da pod ruskom cizmom naplatimo sve dugove braci iz okruzenja
Nova drzava ce se zvati Srpsko-Ruska Imperija!!! Pod Rusima naplaticemo nasim zlotvorima za sva zla koja su nam ucinili! U okviru Rusije bili bi smo zaista jaki i istinski slobodni! Bicemo Ruski saveznici,a ne sluge!!!Ми смо Србија они су Русија. Можемо у исти савез и уједињење али ако постоји руски у наслову мора бити и српски.
ДА или НЕ. Гласајте.
ДА или НЕ. Гласајте.
Србија је изгубила независност 5. октобра 2000. и налази се све време у статусу ОКУПИРАНЕ ДРЖАВЕ!ДА или НЕ. Гласајте.