Да ли сте за чланство Србије у Руској Федерацији?

Чланство Србије у Руској Федерацији

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ДА или НЕ. Гласајте.

Ја јесам за јаку сарадњу са Русијом али нисам за то да Србије изгуби своју независност.

a sta to Srbija je kao nezavisna?:hahaha:
Bolje da si postavio opciju "da li ste za clanstvo u biblioteci",da si malo vise citao ne bi otvarao besmislene teme

Јесам.

Не могу више да будем против кад су сви овде за :heart: а ја све Вас овде јако волим, јер сте уренебесно забавни :worth: :heart:

Залажем се за Унију од Лисабона до Владивостока, то ће покрити све форумашке недоумице, неспоразуме и темилице.

ДА или НЕ. Гласајте.

Ја јесам за јаку сарадњу са Русијом али нисам за то да Србије изгуби своју независност.
Ja sam glasao DA!!! Rusija bar nece traziti od nas Srba da se odreknemo svog identiteta, kao sto ovi iz EU traze! Drugo, Srbija i Srbi bi bili APSOLUTNO ZASTICENI u okviru velike Ruske drzave!!! Mi danas i nismo nezavisna drzava, jer smo okupirani od strane NATO-pakta! Zato Rusija NEMA ALTERNATIVU!!!

Ми смо Србија они су Русија. Можемо у исти савез и уједињење али ако постоји руски у наслову мора бити и српски.
Nova drzava ce se zvati Srpsko-Ruska Imperija!!! Pod Rusima naplaticemo nasim zlotvorima za sva zla koja su nam ucinili! U okviru Rusije bili bi smo zaista jaki i istinski slobodni! Bicemo Ruski saveznici,a ne sluge!!!

ДА или НЕ. Гласајте.

SRBIJI JE JEDINA SANSA DA POSTANE CLAN RUSKE FEDERACIJE
GDE BI ZASIGURNO IMALA VECU NEZAVISNOST NEGO U EU

ДА или НЕ. Гласајте.

Исто - али морао сам да гласам ДА јер си бзвз поставио анкету........

ДА или НЕ. Гласајте.

Србија је изгубила независност 5. октобра 2000. и налази се све време у статусу ОКУПИРАНЕ ДРЖАВЕ!

Твој жал за "губљењем независности", том чињеницом постаје трагикомичан..... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back