Da li ste usamljeni i pored partnera??

Da li neko od vas cesto ima osecaj da mu partner ne poklanja dovoljno paznje kao pre ili uopste od pocetka veze,imate li onda onaj osecaj da se sve raspada ili da je samo los period?
P.S. Ako je ova ili neka slicna tema postojala,molim moderatore da obrisu...:zpozdrav:

hm
sto se tice paznje,msm da je oni ne dobijaju dovoljno od mene
uopsteno,ljudi kojima sam okruzena je ne dobijaju koliko bi trebalo
***,nisam bas napazljivija osoba na svetu
a sto se tice samoce-desi mi se da sam okruzena sa bukvalno 1000 ljudi,i da se osetim samom
da sedim,razgovaram sa nekim,i opet se javlja taj osecaj
tako da
nzm sta da kazem

Ne, "partner" kad god smo zajedno mi daje full tretman pažnje, nije loš period, i ništa se ne raspada.
Donekle...
Ali naslov nema veze s postavljenim topicom.
Ja se uvek osećam usamljeno...

Mozda sam pogresila naziv teme,ali nije ni vazno,bitno je da se shvati sustina,danas nisam pametna,pa eto,slabije razmisljam,los dan,ja se nakon duzeg vremena osecam usamljeno i ne znam kako da se ponasam ili reagujem,pa sam htela da znam da li je i nekom od vas tako,nemoj biti usamljena imas nas,forumase,jest da sam od skoro ovde,ali eto,tu sam,ako ti ikad trebam :)

hm
sto se tice paznje,msm da je oni ne dobijaju dovoljno od mene
uopsteno,ljudi kojima sam okruzena je ne dobijaju koliko bi trebalo
***,nisam bas napazljivija osoba na svetu
a sto se tice samoce-desi mi se da sam okruzena sa bukvalno 1000 ljudi,i da se osetim samom
da sedim,razgovaram sa nekim,i opet se javlja taj osecaj
tako da
nzm sta da kazem

Ja i moj decko previse vremena provodimo zajedno,i vec 3 dana se ne vidjamo,a i slabo se cujemo,jednostavno imam osecaj u stomaku kao da se nesto desavaz:hm:

Ponekad da, onda ja popizdim, ona mi se izvini i vratimo se na staro. (: Nego, u poslednje vreme su mi cheshtji periodi kad ja pozhelim samotju, pozhelim da odem negde u pizdu materinu gde niko ne mozhe da me pronadje i prosto budem sam sa sobom i svojim mislima neko vreme, da se relaksiram malo.

Ja i moj decko previse vremena provodimo zajedno,i vec 3 dana se ne vidjamo,a i slabo se cujemo,jednostavno imam osecaj u stomaku kao da se nesto desavaz:hm:

Isto, a ponekad mi je to previshe. I ne znam kako da joj kazhem da mozhda ne zhelim bash svaki dan da se vidim s njom i da me to ponekad strashno napinje, a da ne pomisli da neshto nije u redu.

Da li neko od vas cesto ima osecaj da mu partner ne poklanja dovoljno paznje kao pre ili uopste od pocetka veze,imate li onda onaj osecaj da se sve raspada ili da je samo los period?
P.S. Ako je ova ili neka slicna tema postojala,molim moderatore da obrisu...:zpozdrav:
Nemoj te gluposti kad se neko primi pa ga neko nece da mu se zivot raspada..bas pateticno..ako nemamo dovoljno paznje trazimo drugog partnera..osecamo se mi usamljeno ako nam je uskraceno prisustvo nenamerno..to jes ako nismo zajedno iz nekog razloga a obostrana zelja postoji..ako se 1 od partnera ocigledno zapostavlja ne treba ostajati u takvoj vezi

Ponekad da, onda ja popizdim, ona mi se izvini i vratimo se na staro. (: Nego, u poslednje vreme su mi cheshtji periodi kad ja pozhelim samotju, pozhelim da odem negde u pizdu materinu gde niko ne mozhe da me pronadje i prosto budem sam sa sobom i svojim mislima neko vreme, da se relaksiram malo.

Isto, a ponekad mi je to previshe. I ne znam kako da joj kazhem da mozhda ne zhelim bash svaki dan da se vidim s njom i da me to ponekad strashno napinje, a da ne pomisli da neshto nije u redu.

To svako od nas pozeli,ali ne mozemo bezati od stvarnosti...nazalost...

Nemoj te gluposti kad se neko primi pa ga neko nece da mu se zivot raspada..bas pateticno..ako nemamo dovoljno paznje trazimo drugog partnera..osecamo se mi usamljeno ako nam je uskraceno prisustvo nenamerno..to jes ako nismo zajedno iz nekog razloga a obostrana zelja postoji..ako se 1 od partnera ocigledno zapostavlja ne treba ostajati u takvoj vezi

Znam sve to,mnogo je lakse reci nego,samo otici,ali hvala ti,znam da si u pravu..i zao mi je sto je ovo pateticno,ali eto...

Pa ne, u tome je fora. Uvek ima nekog ko tje da te smara. Devojka je naviknuta da se vidjamo svakodnevno, pa bi samo pomen toga da mi treba par dana za sebe izazvao revoluciju, a tu su i moji, drushtvo, fax, itd itd. Ima da odem na neko pusto ostrvo i da me boli **** za sve. (:

EE taj rad,i mi se vidjamo svaki dan...i odjednom prestanemo,mislim ne smeta mi da mi kaze hocu da ikuliram par dana,a ne ovako...

Pa klincima je sve malo...Mlad si,hoćeš da piješ,da jedeš,da j.ebeš ali sve to košta...

Back