white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
I možete li opisati situaciju u kojoj ste se našli prilikom toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, hoćemo svi pare za džabe al ne može.Kolega iz firme me proganja da radim.
Ja to smatram nepravdom jer ako sam najjaci ne moram da radim.
Morao sam da mu se obratim preteci i na jedan zastrasujuc nacin i da ga uplasim.
Ne volim kada izvlace najgore iz mene. Necu da radim hocu samo pare.
Prijaviću te.jesam
sto teodora sme da nosi tange a ja ne smem![]()
Onda sutra u pp. OpuštenoDa, ne bih na forumu.
drzis se principa, kojih?JESAM ! PRIJAVILA SE U AGENCIJU ZA NEGOVATELJICE ZA U NEMAČKU PA KAD SAM KRENULA DETALJNIJE DA SE RASPITUJEM ZA USLOVE OKO KONKURSA (JER MI BILO SVE NEŠTO ČUDNO I MUTNO !) SUPER ADMINISTRATOR ME IZBACIO IZ VIBER GRUPE NEGOVATELJICA "AVENA SMART" !
KOREKTNO RADIM SVOJ POSAO I NE DOZVOLJAVAM DA PREVARE NI MENE NITI IKOG DRUGOG.drzis se principa, kojih?
Kako, ako nigde ne radis? koji je princip da ne cujes uputstva koja ti neko da?KOREKTNO RADIM SVOJ POSAO I NE DOZVOLJAVAM DA PREVARE NI MENE NITI IKOG DRUGOG.
MOJI PRINCIPI.
POZDRAV.
Zapravo, jeste problem jer većina ljudi doživljava kao "dereš se".JA UVEK PIŠEM VELIKIM SLOVIMA,GODINAMA.
SORRY,NIJE PROBLEM?![]()
Ako ti vise njih kaze da kad pises velikim slovima da se deres, shvatis to tako i pocnes da pises malim slovima.ZAŠTO JE LOŠE IMATI PRINCIPE ?
DRŽATI DO SEBE I SVOJIH STAVOVA.
Da. A može veći efekat da bude ako joj kaže neko ko je sugestivan (piše tako da mu se sve veruje).Ako ti vise njih kaze da kad pises velikim slovima da se deres, shvatis to tako i pocnes da pises malim slovima.
Ko sto su ovde mene naterali da ne pisem tj sh i tchs dijakritike na osisanoj cirilici![]()