Da li ste u skorije vreme doživeli nepravdu?

Letos poslednji put...Trebalo je da obavim nešto u opštini, i bila mi usputno, a ja u bermudama, preko kolena praktično, one cargo bermude, i kontam vratiće me, ali kao ajde kad sam već tu...
Stižem do ulaza i vidim ispred sebe neku ribu, ulazi u nečemu što je malo duže od dopičnjaka, rekoh supeeeer. Ja na vrata kad neki jajoglavi iz obezbeđenja meni kao ne možete tako odeveni unutra, ja u fazonu a šta bi sa gospođom koja je pre 20 sekundi ušla, kako je ona mogla, a mnogo je nedostojnije obučena od mene s obzirom da izgleda kao da je pošla na Adu... On meni kao, mene se ne tiče ko je ušao, pravila su propisana, lol...

Nepravda i polna diskriminacija!

KOREKTNO RADIM SVOJ POSAO I NE DOZVOLJAVAM DA PREVARE NI MENE NITI IKOG DRUGOG.
MOJI PRINCIPI.
POZDRAV.
Kako, ako nigde ne radis? koji je princip da ne cujes uputstva koja ti neko da?
Imas svoje principe, a hoces da radis za druge, a to ne drzi vodu...
Jesi li uopste procitala pravilnik foruma? Mozda je tebi normalno da pises drugacije nego drugi....

Te agencije nisu dobrovoljacka garda rade da zarade, a jos da bi dobro zaradile mora posebna klijentela, poslusnicka, robovska....znaci kada nesto zapitkujes tebi nije vazno samo da radis, nego i neki uslovi i ne spadas u kategoriju koja je odabrana....

IMAM 12 GODINA ISKUSTVA U BAVLJENJU OVIM POSLOM I CUVALA SAM TRIDESETAK OSOBA DO SADA PA SE RAZUMEM.
NEMAM PROBLEM SA ZARADOM AGENCIJA (POBOGU !) NEGO BILO NEDOVOLJNO PODATAKA U KONKURSU.. NAJPRE KOLIKO TREBA OSTATI KOD TE OSOBE PA NADALJE.. A JA SAM TO NAPOMENULA DA SE NE ZIVKAM SA ADMINISTRATORIMA KAO I DA TREBA VREMENA ZA LEKARSKO I OSTALA UVERENJA,KOJA SE ZAKAZUJU I ČEKAJU DANIMA A ONI DRŽE KONKURS DO TRI DANA PRED DATUM POLASKA..PA PO ZAVRŠETKU DOK TE OBAVESTE,NIJE DOVOLJNO. ILI DA SVE PRIKUPIŠ ZA SVAKI SLUČAJ AKO SE JAVE..

JA UVEK PIŠEM VELIKIM SLOVIMA,GODINAMA.
SORRY,NIJE PROBLEM?👍
Zapravo, jeste problem jer većina ljudi doživljava kao "dereš se".
Sama si rekla "godinama", tako sam i ja nekada pisao, pa sam se prilagodio, nije odustajanje od principa poboljšanje i napredak, gledaj da se uklapaš, to je moj savet. Ko zna, možda taj administrator sajta nije hteo da ti da informacije baš zato što pišeš sve velikim slovima, i onda te pogrešno shvatio.
Svako dobro i da nađeš posao.

Ako ti vise njih kaze da kad pises velikim slovima da se deres, shvatis to tako i pocnes da pises malim slovima.
Ko sto su ovde mene naterali da ne pisem tj sh i tchs dijakritike na osisanoj cirilici :P
Da. A može veći efekat da bude ako joj kaže neko ko je sugestivan (piše tako da mu se sve veruje).
Ja imam ovde na forumu nekoliko ljudi koje zaista poštujem i ako mi jedan od njih skrene pažnju na nešto, to odmah shvatim i prihvatim.
U situacijama kada mi niko od njih nije rekao ništa, onda i ja primenim "Ako ti više njih kaže".

P.S. naročito ako to "nešto" traje duže vreme.
Ovde na forumu je nažalost moguća situacija gde čovek slučajno naleti na onaj čopor hejtera i onda ti "svi kažu", odnosno "više njih", treba razlikovati hejt napad i iživljavanja od stvarnih saveta "više njih", eto samo sam to hteo da dodam za ovaj forum konkretno.

Back