Da li ste sujeverni na broj 13?

Da li ste sujeverni na broj 13?

• Ukupno glasova
    5
Ja jesam. Loše stvari su počele da mi se dešavaju u 13 godini života i jedva sam preživeo tu godinu. Toliko sam sujeveran na broj 13 da izbegavam da dajem bilo kakve objave na društvenim mrežama tog dana da mi ne bi pisao broj 13. 13 dan u mesecu zovem i mrtav dan pošto tada zamrznem većinu svojih aktivnosti. 13 minut u dani zovem mrtvim minutom.

ja sam u skoli na petak 13. dobio tri petice svojevremeno :D
A ja tri jedinice.
Tj. ne odjednom, jedna je bila bas na taj dan iz odgovaranja, a druge dvije su stigle kao rezultati prije pisanih ispita.
Odgovor je svejedno da ne vjerujem.

Isto tako mi se u srednjoj dogodilo da me pod velkim odmorom raketirala ptica, rekao mi kolega iz razreda da je to "srića" i stvarno dobijem taj dan 5 iz etike, iako bi bilo lijepo da me nije raketirala, zato sto bi tu peticu ionako dobio, kao uostalom i jedinice iz prve price.

Ja licno nisam, ali mnogi jesu. U Kanadi mnoge zgrade nemaju trinaesti sprat sto je sasvim legalno ali to je odluka gradjevinske kompanije i vlasnika koji zida, da li ce da izbace 13-ti sprat.. Vecina zgrada ide sa dvanestog na cetrnaesti i sprat. Isto tako ima mnogo ulica gde nema kuce sa brojem 13. Moj kucni broj u mojoj ulici u Torontu je broj 11, dok je sledeca kuca pored mene broj 15.....nema kuce sa brojem 13.

no-13th-floor-circled-.jpg

7bH0m.jpg

Back