Да ли сте става да је „боље за отаџбину постићи гол, него положити живот ???

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.100

1-4.jpg

Подсећајући на чињеницу да је до сада пет авиона добило имена по познатим јавним личностима (Новак Ђоковић, Владе Дивац, Дејан Станковић, Мики Манојловић и Горан Бреговић), покретачи иницијативе предлажу Етихаду и Ер Србији да назову авион по Зорану Радосављевићу истовремено постављајући питање: „Да ли сте става да је „боље за отаџбину постићи гол, него положити живот. Дуже те памте.“
2-4.jpg

- - - - - - - - - -

ова тема је ауторска уз малу помоћ са нет-а

па Вас све питам, какве је то високе врлине имао Брега а које нема витез нашег неба Зоран Радосављевић?

да ли неко у држави сме да његово име стави на авион којим ће се летети по земљама које су нас бомбардовале??

- - - - - - - - - -

да ли ми то мали можемо да променимо?

Mi opet o posledicama, a nikad uzrok. Oni koji su bili u vladi kada su ovi piloti izginuli, oni koji su direktno krivi za rat (sps-srs-sns), jer su svojom politikom doveli do toga, su i dan danas u skupstini i u vladi. Mislite o tome....

за рат је потребно минимум двоје...а ти који су сада у влади, ваљали су и Ђинђићу и (мом) Коштуници и Тадићу....

Можда у томе лежи суштина нашег проблема?

за рат је потребно минимум двоје...а ти који су сада у влади, ваљали су и Ђинђићу и (мом) Коштуници и Тадићу....

koja je ovo naopaka logika kada je u pitanju 99

Štampanje imena, kako oni to zovu "brendiranje" aviona je obična glupost. Možda je čak i bolje da Zoranovo ime ne stoji među avionima koje krase imena estrade i sporta.

Er Srbiji je bolje da povedu računa o usluzi koju pružaju i to za velike pare.

svi ruski recimo tupoljevi 160 imaju ime neke znamenite ličnosti Rusije i tako i zovu te avione :lol:
danas vozim recimo mikija manojlovića, sutra kusturicu :lol:

Sustina problema je u idiotskom narodu koji ih bira, koji ima jos uvek svest na nivou iz feudalizma.

Pogledajte prilog 435577
Подсећајући на чињеницу да је до сада пет авиона добило имена по познатим јавним личностима (Новак Ђоковић, Владе Дивац, Дејан Станковић, Мики Манојловић и Горан Бреговић), покретачи иницијативе предлажу Етихаду и Ер Србији да назову авион по Зорану Радосављевићу истовремено постављајући питање: „Да ли сте става да је „боље за отаџбину постићи гол, него положити живот. Дуже те памте.“
Pogledajte prilog 435578

- - - - - - - - - -

ова тема је ауторска уз малу помоћ са нет-а

па Вас све питам, какве је то високе врлине имао Брега а које нема витез нашег неба Зоран Радосављевић?

да ли неко у држави сме да његово име стави на авион којим ће се летети по земљама које су нас бомбардовале??

- - - - - - - - - -

да ли ми то мали можемо да променимо?

Izbori su upravo prosli, trebalo je da glasate za Belog pa da menjamo stvari.

Ovako, sledeci avio ce nositi ime CECA - SRPSKA MAJKA (iako je Ciganka).

Zato da se podsetimo: CRKNI, SRBIJO, ZA BOLJE I NISI!!!

Sustina problema je u idiotskom narodu koji ih bira, koji ima jos uvek svest na nivou iz feudalizma.

Nikada necu reci za narod da je glup jer ja sam taj narod i znam koliko sam glup ali da se namnozilo idiota to se ne moze poreci.
P.S.
Kako Brnabicka hvali svog Vucica?
Vucicu pederu!
Марко Јанковић

Чиме је Г.Бреговић заслужио да се његовим именом назове авион?
Што се тиче српских хероја, не би било "политички коректно" да се њихпова имена нађу на авионима. Наша власт се уби доказујући да смо "преломили мозак" и постали неки други.

Просто, врло просто зашто авиони Ер Србије не носе имена по истакнутим личностима које су обележиле српску историју.

Елем, поменути си преминули и немају како да плате Ер Србији да авиони носе њихова имена.

И Новак и Брега и Манојловић и остали су били "замољени" од стране његове превасходности да се учепе финансијски како би авиони били названи њиховим именима

У свим нормалним авио компанијама авиони добијају имена по географским појмовима или истакнутим историјским личностима, само смо ми патентирали систем плаћања

Иначе има једна интересантна прича са почетка давања имена авионима:

Други авион који је требао добити име по Кустурици је носио регистарску ознаку YU-APE. За оне који не знају АРЕ на енглеском језику значи мајмун. Када су неписмени добили дојаву шта ово значи и какву би комедију и увреду за особу изазвало овакво именовање, одустали су и овај авион ни данас не носи ничије име. Тек наредни авион који је стигао у флоту и добио друге регистарске ознаке је добио име Кустурице

Просто, врло просто зашто авиони Ер Србије не носе имена по истакнутим личностима које су обележиле српску историју.

Елем, поменути си преминули и немају како да плате Ер Србији да авиони носе њихова имена.

И Новак и Брега и Манојловић и остали су били "замољени" од стране његове превасходности да се учепе финансијски како би авиони били названи њиховим именима

У свим нормалним авио компанијама авиони добијају имена по географским појмовима или истакнутим историјским личностима, само смо ми патентирали систем плаћања

Иначе има једна интересантна прича са почетка давања имена авионима:

Други авион који је требао добити име по Кустурици је носио регистарску ознаку YU-APE. За оне који не знају АРЕ на енглеском језику значи мајмун. Када су неписмени добили дојаву шта ово значи и какву би комедију и увреду за особу изазвало овакво именовање, одустали су и овај авион ни данас не носи ничије име. Тек наредни авион који је стигао у флоту и добио друге регистарске ознаке је добио име Кустурице

Ovo je zaista besmesileno.

Бесмислено јесте са становишта здравог разума, али је у нашој суморној држави ипак факат

теорија завере убија.

- - - - - - - - - -

Bregović je još i bio simpatičan kad su ga pitali za komentar, gde je prokomentarisao kašnjenje aviona i bajate sendviče u ErS, pa je debela Zotja odmah demantovala kako sendiviči nisu bajati, a usluga je super :rotf:

Крајем јануара сам летео на релацији Београд-Лондон-Ванкувер...и назад. До Лондона Ер Србијом а од Лондона Ер Канадом....

Клопа неупоредиво боља у Ер Србији.

Poslednja izmena:

Back