Da li ste slusali...

@?:
Pa to nije zabranjeno.:)
Ne ja vec imam zamisao, samo sto ako cujem nesto bolje promenicu, a i volela bih da znam sta je to sto bi ljudi volelii da cuju, jer mozda je ono o cemu ja zelim da pricam nezanimljivo za druge.

Slusala ja, ali ne od pocetka.Moram ti reci da si dosta sekla onog decka sto je s tobom bio u studiju.Taman on postavi slusaocu pitanje, a ti uletis sa sledecih 5 pitanja i iskidas ga.Bas mi je zasmetalo jer se ponovilo nekoliko puta.Inace ono sto sam cula je bilo stvarno dobro, dobra je bila i tema, bas su se ljudi javljali i bilo je odlicnih komentara.Eto, ne ljuti se zbog zamerke, mislim da je na mestu, sledeci put maaaalo pripazi.Inace - navijam za tebe! ;)

Hvala, da i ja sam se istripovala zbog tog prekidanja posle kad sam odslusala snimak, ali u studiju imas stalno trip da ne cujes dobro gosta bar ja pocetnik zato sto razmisljam sta da pitam ako neko zastane i smisljas 15 narednih pitanja, a posle mi je bas bilo bezveze sto sam ga prekidala ali tamo nemas osecaj.bedak.

Mozda ce biti nepristojno da pitam kada je emisija, jer pretpostavljam da je navedeno, ali ne mogu da stignem da procitam sve poruke (joj ispiti) a cini mi se da je nesto zanimljivo u pitanju, i zelela bih da slusam. Ako mozes, po ko zna koji put ponovi kad da te slusam :)

Back