Da li ste se odrekle...

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da je ljubav moguca jedino kao veza izmedju DVE svesne licnosti....to ne treba da bude simbioza i neka nakaradna tvorevina sa jednom glavom i dva para genitalija....pa sad uopste nije bitno sta ko radi , zeli, ko je tu ko....
i koga bre volite onda ako ste u stanju da trazite od te osobe da se odrice neceg sto joj znaci? ili je ne znate ili ste prosto egoista...

ne, nisam se odrekla i ne bih se odrekla....i po cenu zavrsetka veze....
i ne mislim tu na sitne stvari koje su meni neprijatne u momentu ali necu nista da kazem zbog njega (fudbal i vesti na spanskom!!!)...to su gluposti koje uopste ne shvatam kao neko odricanje (uvek mogu da izadjem iz sobe, jel da...)...

time što traži od tebe da se ičega odrekneš
unazađuje vašu vezu
pitaj ga da li je toga svestan :?

Shagy ne zezaj :lol:
aj ti gledaj samuraje gejštine :twisted:
od Rata svetova naredne tri oluje u Bgd nisam smela sama po kući kad je mrak (mislila sam da dolaze Tripodi :lol: )

jesam. al ajd, valjda se na greskama uci, bila sam mlada, al mnogo mlada.....
odrekla sam se najbolje dvije drugarice, toga se i dan danas stidim.
jer je on iz nekih razloga smatrao da su one " lake " jer se ponekad napiju ( zamisli, popiju po vino na nekoj zurci ???? ) ... veze s vezom.......

i opet su one te koje su mi sve oprostile, i sta mislite , koga sam nazvala kad sam raskinula s njim???

Jednom sam zbog muske sujete bila u situaciji da biram- ostvarenje mog zivotnog sna ili da sve predam u ruke njemu! Odlucila sam se za prvo, sto me je, kako se posle ispostavilo, kostalo veze, ali ona je svakako bila osudjena na propast.(sto se isto kasnije saznalo )! Nisam se ni malo dvoumila, jer sam do svog cilja dosla samo, i iskljucivo samo svojim radom i da danas trebam da uradim isto- uradila bih sad i odmah!

Back