Da li ste se nekada zabrinuli zbog svog horoskopa?

Na primer, ušli ste na neki sajt, videli dnevni ili nedeljni horoskop i prenerazili se.
Da li vas je bio strah da će vam se po horoskopu nešto zaista loše desiti?
Pa jes, kad bi nas pravili u fabrici, mogli bi i da potrefe, ovako...
Kao, sad će sve vage da se zaljube, sve device će imati nezaboravan seks, a vodolije da se čuvaju crnog muškarca...
Šta će taj jadni crni muškarac da uradi - da po***** sve žene i da prebije sve muškarce?

Na primer, ušli ste na neki sajt, videli dnevni ili nedeljni horoskop i prenerazili se.
Da li vas je bio strah da će vam se po horoskopu nešto zaista loše desiti?
Nije mi bilo svejedno u ranoj mladosti kad u nekim novinama pročitam da treba da se nadam nekom nasledstvu... jer, ipak, neko treba da umre da bih ga nasledila, zar ne?
Ali, ničega-ni nasledstva, ni para na lutriji, ni raznih boljki na koje su me upozoravali, čak ni ono ''Može vas boleti glava.''!
Najjače mi je bilo ono kad navode još neki horoskopski znak, npr. Vaga, sa kojim ću se posvađati ili šta ti znam, i onda s kim god progovorim: ''Da nisi Vaga?''
Mlaćenje prazne slame!

Ne. Zvezde su ionako nepročitane, mada se ljudi trude da ih pročitaju. Mislim da nikad neće ni biti.
Nebo ima svoje tajne, s razlogom.
A što onda ljudi koji ne vjeruju u Zvijezde rade na temi Astrologija?

Ok - nije ni da sam ja neki fatalista ili da vjerujem 100% u astrologiju - ali isto tako vjerujem da su neke stvari ipak sudbina - gdje god ona bila napisana.
Sve nesreće, teške bolesti... sigurno si većina ljudi nije sama kriva - ili sama željela i radila da im se dese...

A što onda ljudi koji ne vjeruju u Zvijezde rade na temi Astrologija?

Ok - nije ni da sam ja neki fatalista ili da vjerujem 100% u astrologiju - ali isto tako vjerujem da su neke stvari ipak sudbina - gdje god ona bila napisana.
Sve nesreće, teške bolesti... sigurno si većina ljudi nije sama kriva - ili sama željela i radila da im se dese...

Gde piše da li verujem ili ne verujem ? U Zvezde

Naslov teme je : Da li ste se nekada zabrinuli zbog svog horoskopa?

Moj post ide ovako :
Ne. Zvezde su ionako nepročitane, mada se ljudi trude da ih pročitaju. Mislim da nikad neće ni biti.
Nebo ima svoje tajne, s razlogom.

Pri tom je Ne odgovor na pitanje koje postavlja naslov teme.

Back